Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision Final 22.00 @ trt 1

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Yuco said:
Norveç haketti.

+1

Yuco said:
Hadise ilk 3te olmalıydı.

Eh, göreceli. Ama Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ın önünde olmayı haketmiyodu bence. En iyi ihtimalle 4. yani. Hatta Estonya dan fazla almayı da haketmedi bence.Estonya ilk 5 e girmeliydi kesinlikle.

Yuco said:
Kaçınız müziğe bakıp yorum yaptınız. Azerbeycan ve İzlanda da bir numara yoktu sanatçılarının tipinden başka

SHORYUKEN!
Sosyal ağlarda paylaş

said:

okan bayülgen : dünyada tek başınıza kalsanız ne yaparsınız?
konuk 1 : ağlarım.
konuk 2 : intihar ederim.
mustafa topaloğlu : düşünürüm.

said:
saba tümer in "çok güzel bağlıyorsunuz" cümlesine "bağlamalar güzel ama ağlamalar kötü" diye karşılık verip bana mavi ekran yaşatmış insan. sadece ben mi? bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ShadowFury said:
Ama Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ın önünde olmayı haketmiyodu bence. En iyi ihtimalle 4. yani.

ha?

Hadise.

Yani Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ilk 3 ü hakediyodu zaten. Hadise de en iyi ihtimalle 4. olmayı hakediyodu dedim. Ama diğer yandan, bence Estonya 4., Türkiye 5. olmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarışmaya katılanların kaçının sesi kötüydü acaba.
İzlanda erkeklerin norveç kızların fantazisi. Ama kadınlar daha çok oy veriyor doğal olarak.
Azerbeycan için hala bir kalıp bulamadım ben yunanistanada bir tane taş kadın ekleseydik Azerileri geçerlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:
Sam Turkiye olarak hic acma o konuyu bence, o orta avrupa puanlari Hadise yeni Beethoven oldugu icin gelmiyor :P

orası öyle tabii de biz ancak sms oylamaları başladığından beri topluyoruz puan, cep telefonlarından önceki dönemin acısını çıkarmak uzun sürecek. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...