HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bu arada bu sene yarisma ciddi ciddi cok sonuktu, 2007 ukrayna sarkisi gibi efsanelerin olmadigi eurovisionu ben ne yapayim http://www.youtube.com/watch?v=T9rJLtz64Hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Norveç haketti. Hadise ilk 3te olmalıydı. Kaçınız müziğe bakıp yorum yaptınız. Azerbeycan ve İzlanda da bir numara yoktu sanatçılarının tipinden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Hiçbirine katılmıyorum. Norveç haketmedi, Hadise'nin performansını beğenmedim, Azerbaycan harikaydı, İzlanda müzik açısından gayet başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ahahah ben bunu hatırlamıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yuco said: Norveç haketti. Hadise ilk 3te olmalıydı. Kaçınız müziğe bakıp yorum yaptınız. Azerbeycan ve İzlanda da bir numara yoktu sanatçılarının tipinden başka oha öl bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Seneye Mustafa Topaloğlu Obama şarkısı gibi birşey yapsın, sahne şovu olarak Beyblade Sabri çıksın, 12 12 12 gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Tabi izlanda'da sadece Yohanna izlediğiniz için normaldir. Diğerininde bacakları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yuco said: Norveç haketti. +1 Yuco said: Hadise ilk 3te olmalıydı. Eh, göreceli. Ama Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ın önünde olmayı haketmiyodu bence. En iyi ihtimalle 4. yani. Hatta Estonya dan fazla almayı da haketmedi bence.Estonya ilk 5 e girmeliydi kesinlikle. Yuco said: Kaçınız müziğe bakıp yorum yaptınız. Azerbeycan ve İzlanda da bir numara yoktu sanatçılarının tipinden başka SHORYUKEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4evWQNRJ7Z0&eurl=http%3A%2F%2Fforum.paticik.com%2Fread.php%3F12%2C4036751&feature=player_embedded yarıp geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlandalı hatun gayet güzeldi ayrı ama sesi de muhteşemdi, duymak isteyene tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yuco said: Tabi izlanda'da sadece Yohanna izlediğiniz için normaldir. Diğerininde bacakları falan bence sen kız rp'si yapıyosun ve trollüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Rusyaya ikinci defa bakınca çok hoşuma gitti bendemi sorun var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 said: okan bayülgen : dünyada tek başınıza kalsanız ne yaparsınız? konuk 1 : ağlarım. konuk 2 : intihar ederim. mustafa topaloğlu : düşünürüm. said: saba tümer in "çok güzel bağlıyorsunuz" cümlesine "bağlamalar güzel ama ağlamalar kötü" diye karşılık verip bana mavi ekran yaşatmış insan. sadece ben mi? bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ShadowFury said: Yuco said: Norveç haketti. +1 ShadowFury said: Ama Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ın önünde olmayı haketmiyodu bence. En iyi ihtimalle 4. yani. ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Xenocide said: ShadowFury said: Ama Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ın önünde olmayı haketmiyodu bence. En iyi ihtimalle 4. yani. ha? Hadise. Yani Norveç, İzlanda ve Azerbaycan ilk 3 ü hakediyodu zaten. Hadise de en iyi ihtimalle 4. olmayı hakediyodu dedim. Ama diğer yandan, bence Estonya 4., Türkiye 5. olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hııı ben norveç haketmiyor diyosun gibi şeyettim bence haketmiyor çünkü fdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yarışmaya katılanların kaçının sesi kötüydü acaba. İzlanda erkeklerin norveç kızların fantazisi. Ama kadınlar daha çok oy veriyor doğal olarak. Azerbeycan için hala bir kalıp bulamadım ben yunanistanada bir tane taş kadın ekleseydik Azerileri geçerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Azeri kız 89 luymuş.............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 izlanda'nın hatun güzeldi tamam ama, parçası bence kendisinden de güzeldi. ona bakarsan ukrayna diye birşey vardı, lafı bile geçmedi. demekki neymiş? sadece norveç kızların fantazisiymiş. dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 HellHound said: Sam Turkiye olarak hic acma o konuyu bence, o orta avrupa puanlari Hadise yeni Beethoven oldugu icin gelmiyor :P orası öyle tabii de biz ancak sms oylamaları başladığından beri topluyoruz puan, cep telefonlarından önceki dönemin acısını çıkarmak uzun sürecek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Ukraynadaki karı kaşardı bariz muhabbeti geçmez tabi. Romanya da daha yüksek almalıydı en azından İngiltere'nin çarpık bacaklısından yükseklerde olabilirdi Ayrıca Yohanna şarkıyı söylerken kaç kişi şarkıya dikkat etti acaba (Ben etmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Aysel miydi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o değilde, yarışma esnasında dikkatimi çeken bir cümle oldu. "Oylama sistemi maddi gelir elde etme amacı gütmemekte." 1 oy 20 kontör değerinde. hadi onu geçtim, her numaradan 20 oy atılabilme nedir? niye numara başına 1 oy değilde 20 oy? maddi gelir gütmüyormuş. sie derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Azerbaycan 1. olmalıydı. Hem şarkı güzel, hem Aysel. Daha nolsun. Norveç zerre hak etmedi ya, öyle berbat bir şarkıyla açık ara 1. oldular ya pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar