elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ergenekon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 azerbaycanda görüntü yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 önümüzdekiler bizden iyiydi zaten problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yalniz frodolar basabilir gelecek sene yarismayi, supermodellere tur bindirdi cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Hakettiğimizi düşünmüyorum aslında, gayet overrated ız. Estonyayla Türkiye yer değiştirse "AHA BUDUR" diyebilirdim gerçi, çünkü çoğunlukla hakedenler zirvede bence. İlk 5 e Norveç, İzlanda, Azerbaycan ve Estonya girer diyodum zaten. Ama Norveç in bu kadar açık ara fark atmasını beklemiyodum, o konuda biraz overrated olabilirler. İzlandanın bu kadar büyük fark yemesini beklemiyodum. Yalnız bazen öyle saçma gruplara 12 puan gidiyo ki şu oylamaları izlerken coğrafya bilgim gelişiyo eheh^^ Gidip listenin tabanına vurmuş ülkelere 10 12 filan veriyolar kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Sam said: Yalniz frodolar basabilir gelecek sene yarismayi, supermodellere tur bindirdi cocuk. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 ahahaahahhahaha 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 4. olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 hah oh be. bu da birseydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi bizim spikerin adını unuttum da,adam ne ağlıyor ya asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 4. olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 tühh beee azerbaycan 2. olamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 iyi yine 4.lük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 off azeriler 2. olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 haha azerbaycanlar sevindi 2. olduk diye sonra birden izlandaya oy geldi kötü oldu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 4. olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 HAKKIMIZI YEDİLER LAN BİRİNCİ BİZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 bülend o kadar kızdı ki bitmeden bitti dedi, verilen puanları görmedi fln fsdfsd. CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dördüncülük tam bir son dakika golü, norveçten 7 puan almak şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 off yapma beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee üzüldüm ya azerbaijana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Sam said: Yalniz frodolar basabilir gelecek sene yarismayi, supermodellere tur bindirdi cocuk. lordinin 1. olduğu senede seneye sirke döncek demişti bizim sibel diyemi ne bi şarkıcı vardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 NORVEÇ BİR DAHA OLEY (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 abi norveçli çocuğun çok slak bi ifadesi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 iyi oldu, hakedenin oldu birincilik. sertaptan beri ilk defa birinci olan bi sarkiyi zevkle dinlicem sanirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 BİZİM HAKKIMIZDI HADİSE SÜPERSİN SENİ ÇOK SEVİOYURZ ABLAM VE BEN GÜLŞEN MÜLŞEN KARDEŞLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar