Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ne alakası var yahu o sponsorluk anlaşması için teklif götüren taraf biziz. Fikir bizden çıktığına göre Aziz'in başarısıdır tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ülker'in bir anda böyle çekildik diyip gitmesi tabii ki rastlantı değildir,planlanmıştır elbet.Ha bunu lehine çevirmekte eğer katkısı varsa tabii ki Fenerbahçe yönetiminin başarısıdır.Ülker'le birleşmek ve basketbolda böylesine yükselmek küçümsenecek birşey değil,az buz değil,çapulcu takımı ile değil Türkiye'nin en başarılı 2 takımından biri ile birleşiyorsun,çok iyi bir sponsorluk anlaşması yapıyorsun vs. Basketbol konusunda Fenerbahçe son zamanlarda bayağı gelişme gösterdi,o yüzden o konuda bir Beşiktaş'lı olmama rağmen Fenerbahçe'ye asla laf söyletmem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Gerçekten anlamak mümkün değil.Aziz Yıldırım'ın kara kaşına kara gözüne yapılmadı o anlaşma. Taraftarsız olduğu için takım maliyetler reklamı çıkarmamaya başlamıştı Ülker için. Böyle bi yola girilip toparlandı durum. Taraftarı için birleşti Ülker Fenerbahçe ile Aziz Yıldırım için değil. Ki büyük hayal kırıklığıdır yani bana göre çok büyük umutlarım vardı ilk birleştiklerinde.Avrupada başarı bekliyordum varolan bi güce başka bi takım eklendiği için ama beklenen başarı bir türlü gelmedi. Dediğim gibi Final Four iyi gzl ama bu zaten Ülker'in kendi başına başaramadığı bir olay değildi. Neyse konu Futbol'un içinde Basketbol takip etmeyen izlemeyen insanlara olanları anlatmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Ahah gerçekten basketbolu takip etmeyen bir adamım ben evet. Hiç fikrin yoksa benim hakkımda en azından bir alttaki basketbol bölümüne bakardın arada oraya da yazıyorum ve senden çok daha (b)ilgili olduğumu düşünüyorum bu söylediklerinden sonra. Fenerbahçe yönetimi Ülker ile birleşerek Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiştir öyle ya da böyle. Daha önce bu ligden Tofaş gibi bir efsane çekiliyorum kapattık takımı dedi kimse bir dur gel birleşelim diye el uzatmadı. Madem bu o kadar kolaydı yapsaydı ya büyüklerimizin başkanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Tofaş çekildi Ülker Sponsorluklarla devam etme kararı aldı ikisi farklı olaylar. Ama tabi bakış açısı meselesi bunlar. Burada yazı yazmakla ilgili mi olunuyor sence? Tek postum yok basketbolda çünkü ilgilendiğim biyerde cahillerle tartışmak zevkli değil.Futboldan çakmıyorum çok o yüzden burda bilmeyen diğer insanlarla didişmek eğlenceli. Warcraft bölümünden de banlıyım mesela,hatta blck.as da banlı wish de banlı. Dota bilenler anlar bu cümlenin anlamını^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 İnsanları bu kadar küçük görürken kendin de adam olmadığının farkındaysan problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Küçük görme olayı değil bu sadece insan gerçekten ilgi alanı olan bi konuda bilir bilmez insanlarla tartışmak didişmek istemiyor ve sende bende gayet iyi biliyoruz ki bu forumda durum bundan ibaret. Basketbol tartışıcaksam gerçekten ilgili bilgili bi arkadaşımla oturur konuşurum onun dışında orda kim yazmış yazmamış takmam bakmam bile^^ Birtek Nba play-off'larında okuyorum orayı o kadar mesela =) Futbol ise eğlenceli ne olursa olsun ve dediğim gibi futbol benim için önem teşkil etmediğinden rahat rahat sataşıyorum burda insanlara eğleniyorum stresimi atıyorum sonra kapatıp forumu hayatıma devam ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Abi Ülker ile birleştide ne oldu? Yurtiçi başarılardan öteye adam akıllı gidilmedi? O yatırım TBL şampiyonlukları için yapılmadı, Avrupa için yapıldı. Başarı aranıyorsa Avrupaya bakın. Galatasaray Basketbol takımının 3 Avrupa kupası var son 2 yılda mesela, Fenerin kaç? Ama pardon saymıyoduk, çok yeni çünkü. fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Kumadam said: ... Aziz Yıldırım başarılı mıdır? başarısız mıdır? konusunda gelince; Bu başarıya nereden baktığınız ile ilgilidir. Kişisel görüşüm olarak Aziz Yıldırım Fenerbahçe yönetimine gelmiş en vizyon sahibi insandır. Bu nedenle bence başarılıdır. Fenerbahçe camiasına ve türk sporuna yaptıkları katkının sadece görünen kısımlarına bakmamanızı rica ederim. Kullandığınız kelimlerden yakaladığım sadece stat, sadece diğer branşlar değildir Aziz Yıldırımın kazandırdığı vizyonun etkisi. Bugün basketbol'da klüp takımlarımız sponsor kullanıma gitmiş olmasının, yıllardır Efes Pilsen ile Ülker arasında sıkımşık kısır döngünün yanında klüp takımlarınında eklenmesine etki etmiştir. Keza yapılan stad'ın etkisi ile diğer klüplerde silkinmiş ve onlarda statlar yapma yada genişletme projeleri başlatmımıştır. Nasıl Galatasaray klübü avrupa konusunda bir yaklaşım oluşturmuşsa, Fenerbahçe klübüde tesisleşme, sponsorlaşma konularında bir yaklaşım oluşturmuştur ve bunların arkasındaki beyin de Aziz Yıldırımdır diye düşünüyorum. Hepimiz de olduğu gibi doğru yaptıkları ve yanlış yaptıkları vardır. Benim kişisel görüşümde doğruları yanlışlarından fazladır. Bana göre sevgili rakibimiz Fenerbahçe klübünde Aziz Yıldırım'dan bayrağı alıp daha öteye taşıyabilecek bir potansiyel şu anda gözükmemektedir. Kumadam Sevgili Kumadam, Önce başarı yaklaşımından başlayayım, herhangi birşey üzerinde değerlendirme yapmadan önce tanımlama yapmalısın, bu konuda sana katılıyorum. Fakat yaptığın tanımlama bana çok yetersiz ve alakasız geldi. Yani " Aziz Yıldırım Fenerbahçe yönetimine gelmiş en vizyon sahibi insandır. Bu nedenle bence başarılıdır " söylemine gerçekten çok şaşırdım. Kaldı ki burada vizyonu da nasıl tanımladığını merak ediyorum. Vakti zamanından Ali Şen diye bir başkana sahip olmuş bir camia için Aziz Yıldırım vizyonu çok birşey ifade etmiyor diye düşünüyorum. Aziz Yıldırımın Türk futboluna tek katkısı Şükrü Saraçoğlu stadyumudur, bir müteahitten de daha fazlası beklenemez zaten, kaldı ki o stat içinde cebinden çok bir masraf yapmamıştır, sponsor yardımları ile bunu çözümlemeye çalışmıştır. Bunun haricinde Türk futboluna verdiği zararlara bakarsak çok daha önemli hususlar var gibime geliyor. En başta gerilimlerin en büyük kaynağının aziz yıldırım olduğunu düşünüyorum. 18 takımlı bir ligin 17 takım taraftarı bir adama küfür ediyor ise bunda mutlaka sorgulanması gereken bir konu vardır. Ha son 2-3 sezondur bunda ciddi bir azalma var, sebebi ise biraz federasyon tarafından küfüre izin verilmemesi, biraz da aziz yıldırımın artık duruluyor olması. Bunun haricinde gerek kendi futbolcusuna attırdığı dayak, gerek soyunma odalarını basışları, gerek spor yazarlarına yaptırdığı saldırılar, kendi yönetimi içerisindeki insanlarla olan dalaşmaları da bu gerilimin tuzu ve biberidir. Fenerbahçenin borcu yok deniyor, sorarım size fenerium açıldığından beri kazandığı para nerede ? Fb tv, rıfat ılgaz tesisleri vs. vs. vs. ek gelir kaynaklarından elde edilen çok ciddi paralar nerede ? Azil Yıldırım sadece iyi bir müteahit ve işadamıdır, onun dışında ne Türk futboluna ve de Türk halkına bir faydası yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işte alacak işte borç 2 sayfa önceyi oku bari. Kurul, açıkladığı raporda, 31.03.2009 tarihine göre düzenlenen raporda, Fenerbahçe Kulübü'nün 2012 yılına dek ödemesi gereken tahakkuku yapılmış 159 milyon 972 bin 904 TL borcunun bulunduğunu bildirdi. Sarı-lacivertli kulübün 2012 yılına dek sözleşmesi yapılmış tespit edilen alacaklarının ise 353 milyon 550 bin TL olduğu ifade edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 harrykewell said: gerilimlerin en büyük kaynağının aziz yıldırım olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Masquerade said: Abi Ülker ile birleştide ne oldu? Yurtiçi başarılardan öteye adam akıllı gidilmedi? O yatırım TBL şampiyonlukları için yapılmadı, Avrupa için yapıldı. Başarı aranıyorsa Avrupaya bakın. Galatasaray Basketbol takımının 3 Avrupa kupası var son 2 yılda mesela, Fenerin kaç? Ama pardon saymıyoduk, çok yeni çünkü. fsdf.galatasaray erkek basketbol takımı kupa mı aldı da benim haberim yok ? bir takım 3 kupa almış gibi söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sotto said: Zirvede bırakmayı bilmek çok önemli,maalesef kimse bunu yapamıyor bizde,Aziz Yıldırım bırakırsa efsane başkan olarak kalır zaten,görevini yapmıştır herşeyi ondan beklemek de anlamsız olur,hemen bu 3 sene içerisinde mi fenerbahçe final oynayacak,hayır demekki bu işler yavaş yavaş oluyor,10 senede bir yerlere geliniyor,devir teslim yapıp,bayrağı bir sonrakine devretmeyi bilmek önemli bence..en son baktıgım aziz yıldırım hala bi futbol klubu baskanıydı.. sair yazar vs. gibi gelecege ismini bırakmak gibi sorunları oldugunu dusunmek yanlıs olur.. aziz yıldırım super gerekli bi adam degildir.. random bi baskandan daha cok yaptırım gucu wardır okadar.. baglantılar kuvvetlidir vs.. yoksa yaptıgı isler turk futbolunda cıtayı bir ust seviyeye tasıdık tadında isler degildir.. ama onemli olan dewamlılıktır.. yapboz tahtası gibi her sene tum takımı cıkarıp yerine yenisini getirdikce hic bi halt olmayacagından aziz baba da gitse yerine baska bi baskan gelse o da baska bi bocalama donemi getirecektir.. onumuzdeki sene fenerbahcenin bu donemki basarısız sonucundan dolayı kesin bi cok oyuncu yollanıcak bi cok oyunc yeni gelicektir.. bunun uzerine bir de baskanın degismesi takımın bocalama suresini uzatır.. daha uzun bocalama suresi daha uzun suren basarısız sonuclar.. ve tekrar basarısız sonuclar sonucu yıl sonu degisen bi teknik kadro,oyuncu ve yonetim kadrosu.. iste size loop.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Dediğin kısır döngüyü Aziz senelerdir yaptı evet, bazen ite kaka şampiyon oldu, bazen onu bile olamadı. Bir sene daha sabretse her şey daha güzel olacaktı ama o hiçbir zaman sabretmedi. Bu seneki başarısızlık istisna ama, yani takımın son anda şampiyonluğu hediye edip 2. olması gibi bir şey değil bu. Bütün sene ligdeki derbiler hariç rezilliğin en uç noktasında top oynayan, ruhsuz, isteksiz bir takıma 3 sene bile istikrar diyip sabretsen gene adam olmaz. Revizyon şart onun için. Tabii bu başarısızlığı ve revizyon ihtiyacını getiren de bizzat kendisi. Çalışkan ve başarılı kilit oyuncuları 3-5 kuruş için elinde tutmaya uğraşmayıp, transferde başarı yerine sükseyi hedefleme merakı olmasa, geçen seneki takımın düzenini koruyup 2-3 güzel ekleme yapsa, şimdi kimbilir nerede olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Baggio said: harrykewell said: gerilimlerin en büyük kaynağının aziz yıldırım olduğunu düşünüyorum. of olm geberdim.. ayegygea daly.rak dedi eauheauyhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fizban said: Masquerade said: Abi Ülker ile birleştide ne oldu? Yurtiçi başarılardan öteye adam akıllı gidilmedi? O yatırım TBL şampiyonlukları için yapılmadı, Avrupa için yapıldı. Başarı aranıyorsa Avrupaya bakın. Galatasaray Basketbol takımının 3 Avrupa kupası var son 2 yılda mesela, Fenerin kaç? Ama pardon saymıyoduk, çok yeni çünkü. fsdf.galatasaray erkek basketbol takımı kupa mı aldı da benim haberim yok ? bir takım 3 kupa almış gibi söylemişsin.Engelli erkek takımı arka arkaya 2 sefer aldı Avrupa Kupasını işte? Diğerini de bayanlarımız aldı geçen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dediğim şey, fenerbahçe ülker basketbol takımıyla galatasaray basketbol takımı arasında karşılaştırma yaparken engelli erkek basketbol takımını ortaya koyman. yoksa elbette başarıdır o, laf edenin kafasına bin kunduz işesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Basketbol takımlarına genel olarak baktım ben.. Bizim Euroleauge şansımız yok malesef erkek basketbol takımı olarak. Anlaşmalı takımlar gidiyor. E haliyle de Ülkerle birleşen Fenerbahçe de Ülker'in sayesinde oynuyor orada, ciddi de bir bütçe ayırıyor Ülker basketbola.. Sonra Aziz Yıldırım bizi erkek basketbolunun Şampiyonlar Ligine götürdü.. Yok öyle bir dünya eheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fizban said: işte alacak işte borç 2 sayfa önceyi oku bari. Kurul, açıkladığı raporda, 31.03.2009 tarihine göre düzenlenen raporda, Fenerbahçe Kulübü'nün 2012 yılına dek ödemesi gereken tahakkuku yapılmış 159 milyon 972 bin 904 TL borcunun bulunduğunu bildirdi. Sarı-lacivertli kulübün 2012 yılına dek sözleşmesi yapılmış tespit edilen alacaklarının ise 353 milyon 550 bin TL olduğu ifade edildi. bu verdiğin rakamlardan ben şunu anlıyorum, 3 sene içerisinde aziz yıldırım 194 milyon tl daha çarçur edecek :) ben farklı birşeyden bahsediyorum abicim, diyorum ki şükrü saraçoğlu yeniden yapıldığından beri, feneriumlar açıldığından beri, fb tv kurulduğundan beri, rıfat ılgaz tesisleri yeniden yapılandırıldığından beri vs. vs. vs. , bütün bu yerlerden elde edilen gelirlere nerede ? ben sana bir kaç tane yakın zamandakini söyliyim ; 2,5-3 milyon eurosu Aragoneste 15-16 milyon eurosu Güzada 3-5 milyon eurosu josicoda 3-5 milyon eurosu Maldonadoda vs. vs. vs. bir daha söylüyorum, aziz yıldırım iyi bir işadamı, para kazanmayı çok iyi biliyor. Fakat önemli olan parayı kazanmayı bilmek değil, harcamayı bilmektir. Harcamayı bilmesi için de futbolu bilmesi gerekir. Bu konuda eksiği olduğu için bütün kazandığı parayı çarçur ediyor, boşa gidiyor, yurt dışına savuruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 harrykewell said: fizban said: işte alacak işte borç 2 sayfa önceyi oku bari. Kurul, açıkladığı raporda, 31.03.2009 tarihine göre düzenlenen raporda, Fenerbahçe Kulübü'nün 2012 yılına dek ödemesi gereken tahakkuku yapılmış 159 milyon 972 bin 904 TL borcunun bulunduğunu bildirdi. Sarı-lacivertli kulübün 2012 yılına dek sözleşmesi yapılmış tespit edilen alacaklarının ise 353 milyon 550 bin TL olduğu ifade edildi. bu verdiğin rakamlardan ben şunu anlıyorum, 3 sene içerisinde aziz yıldırım 194 milyon tl daha çarçur edecek :) ben farklı birşeyden bahsediyorum abicim, diyorum ki şükrü saraçoğlu yeniden yapıldığından beri, feneriumlar açıldığından beri, fb tv kurulduğundan beri, rıfat ılgaz tesisleri yeniden yapılandırıldığından beri vs. vs. vs. , bütün bu yerlerden elde edilen gelirlere nerede ? ben sana bir kaç tane yakın zamandakini söyliyim ; 2,5-3 milyon eurosu Aragoneste 15-16 milyon eurosu Güzada 3-5 milyon eurosu josicoda 3-5 milyon eurosu Maldonadoda vs. vs. vs. bir daha söylüyorum, aziz yıldırım iyi bir işadamı, para kazanmayı çok iyi biliyor. Fakat önemli olan parayı kazanmayı bilmek değil, harcamayı bilmektir. Harcamayı bilmesi için de futbolu bilmesi gerekir. Bu konuda eksiği olduğu için bütün kazandığı parayı çarçur ediyor, boşa gidiyor, yurt dışına savuruyor... Fenerin parası nereye gidiyor sadece fenerlileri alakadar eder biz sizin lincolnüz ne kadar para alıyor ne kadar yararlı işler yapıyor diye dert ediyor muyuz fenerbahçe aziz yıldırım olmasaydı o paraları hayalinde görürdü gs ve bjk nin gördüğü gibi Ayrıca samuel etoo fenere gelmek istedi fabregas gelmek istedi de aziz yıldırım mı almadı adam olabilecek en iyi transferi yaptı şimdi kimse bana baros ve harry kewell demesin kewell denen herif liverpool da 2 sene boyunca hiç oynamadı baros ise artık son noktadaydı yani kısaca ikisi de gs nin şansına bu kadar iyi çıktı Türkiye de yaşadığımızı unutmamak lazım bu lige yıldız almak zor iş ki saçma güizayı alan başkan değil aragones aragones i alan başkan ama adamı kim suçlayabilir o adam 2 ay önce avrupanın kralıydı Bu konuya niye gs liler yorum yapıyor bunu anlamak harbi zor sonuç itibariyle tartışılan fb nin başkanı ve tartışması gereken beğenip beğenmemesi gerekenlerde fb taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Rewendor said: Asriel said: Şimdi büyük takım ve büyük klüp kavramları çok ayrı şeyler.Fenerbahçe Aziz Yıldırım başkanlığı süresince Türkiyenin en büyük lübü olmuştur.Bunu tartışmaya bile gerek yok. Bence de gerek yok, tartışılamayacak kadar komik bir iddia :) Abartmayın siz de, tamam adam büyük işler yaptı da, türkiyenin en büyük kulübü de çok bahtsız iddialar. Hem Fenerbahçe hemde Galatasaray futbol klübu değil,spor klübüdür.Son 10 senede mücadele ettikleri tüm spor dallarında Fenerbahçe bırak Galatasarayı sollamayı Türkiyedeki bütün spor klüplerinin önündedir.Galatasaray basketbol takımı en son 9 sene önce şampiyon olmuştur.Daha 2 sene evveline kadar voleybolda bayanlarda küme düşen takımda galatasaraydır.Erkeklerde voleybol ve basetbolda şampiyonluklarıda yoktur.İncelemek isteyen vikipedia ya girer ve galatasaray spor klübü ve fenerbahçe spor klübü yazar.Tekrarlıyorum lafımı futbol takımı demedim,spor klübü bazında Türkiyenin en büyük klübü olmuştur.Bu da kanıtlarla ortadadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bayılıyorum şöyle "olmuştur, böyledir, yapmıştır, etmiştir" yazanlara yahu. Mesajına kesinlik ifadesi katınca söylediği şey sanki görüşten çıkıp genelgeçer doğru olacak sanıyolar :) Abi bi kendinize gelin kendiniz gibi yazın, komik oluyo resmi belge kıvamına sokmaya çalışınca postlarınızı, ciddiyet yapayım derken ciddiyeti kaldırıyosunuz ortadan :) O tartışma yukarıda geçti, açıkladık zaten. Daha fazla söze gerek yok kendimi tekrarlamayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 AMO said: Bu konuya niye gs liler yorum yapıyor bunu anlamak harbi zor sonuç itibariyle tartışılan fb nin başkanı ve tartışması gereken beğenip beğenmemesi gerekenlerde fb taraftarı çünkü burası fener ya da fenerli forumu değil de ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 fener derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Masquerade said: Basketbol takımlarına genel olarak baktım ben.. Bizim Euroleauge şansımız yok malesef erkek basketbol takımı olarak. Anlaşmalı takımlar gidiyor. E haliyle de Ülkerle birleşen Fenerbahçe de Ülker'in sayesinde oynuyor orada, ciddi de bir bütçe ayırıyor Ülker basketbola.. Sonra Aziz Yıldırım bizi erkek basketbolunun Şampiyonlar Ligine götürdü.. Yok öyle bir dünya eheu.iyi de kolay mı o anlaşmayı yapmak? ülker fenerin kara kaşı kara gözü için yapmadı o anlaşmayı. taraftarı için de yapmadı zira aynı taraftar kitlesini bulabileceği benzer bir sürü takım var türkiyede. nasıl olsa basketbol ürünleri neredeyse hiç satılmıyor maksat saha içi avantajıysa dediğim gibi. ülkerle fenerin anlaşmasının sebebi fenerin gücü. bu gücü de aziz yıldırım yarattı. heryerde tesisler altyapılar dernekler, inanılmaz bir finansi güç. üstüne fenerbahçe ülker city filan yapio adamlar şimdi inanılmaz. evet tam anlamıyla aziz yıldırım (ve arkasındakiler) götürdü feneri euroleague'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar