janis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aziz Yıldırım yeniden aday olacağını açıkladı. Umarım bu son 3 yılında yaptığı yanlışlardan ders çıkarır ve hafızalarda efsane başkan olarak yer almayı başarır. Hiç sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 neden hiç sanmıyosun bu seneye dayanarak mı 1>9 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Kötü gün taraftarı olmayalım. 1 senin başarısızlığının geçtiğimiz 9 senin başarısını gölgelemesine izin vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ben Aziz Yıldırım'ın geldiği ilk sezonuda bilirim. Hiç bir zaman kötü gün taraftarı olmadım. Son 2 yıla kadar Aziz Yıldırım'ı hep destekledim. Ama duygusal olmayı bırakıp , Aziz Funboy olmayı bir kenara koyup düşünüldüğü zaman. Geride kalan 10 yılda ne gibi farklı bir başarı var bakmak lazım. Bu takım zaten ne olursa olsun Türkiye şartlarında ortalama 5 yılda bir şampiyon olur en kötü ihtimalle. Stat ve tesislere gelince , kimse cebinden 1 kuruş vermez. Klubün parası ile yapılmış ve klub borçlandırılmış. İnan sen başkan olsan sende yapardın yani. Yani Aziz Yıldırım'lık bir fark yok ortada . Takım tarihinden ilk defa avrupa başarılı bir sezon geçirmiş. Çeyrek finale çıkmış. Ama sen o takımın bel kemiği oyuncuları satmışsın yada gözden çıkarmışsın. TD 'yi gönderip 70 yaşında önünü göremeyen , an itibari ile kimle maç yaptığını unutan bir adam getirmiş. Onu getirirkende 2 tane ispanyol'u hatır uğruna almışsın. Birini hiç görmedik , diğerinide sadece Beşiktaş maçında attığı golle tanıdık. Bu adamların maliyeti 25 milyon $ toplam. Emre B.oğlunu almışsın milyonlarca dolara , 200.000 $ için Aurelio'yu göndermişsin. Sonra da bana avrupa final oynayan takım yaratcam diyor. Sen önce beşiktaş'la final oyanacak bir takım çıkar derler adama. O nedenle; Aziz Yıldırımlı ve Aziz Yıldırımsız fener tarihine baktığınız zaman pek bir fark yok yani yıllarca başkanlık yapmasını sağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Abi tesis vs vs maddi gelir konusunda başarılı ama bir çok tercihi yanlış sportif anlamda başarısız bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 amator branslarında hepsine esiyor fenerbahçe. nasıl sportif olarak başarısız diyorsunuz anlamıyorum ki? futbol desen daha geçen sene çeyrek final var. daha ne yapsın adam valla zor fenerbahçede başkan olmak bu zihniyet varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Ülker rullez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Fenerbahçe'nin büyümesinde önünde en büyük engel taraftarı zaten :) 2 sene önce yalvara yalvara ayaklarına kapandıkları attığı fake (istifa etmişmiş, palavraya bak :) ) yüzünden seferber olup aman gitme dedikleri başkana şimdi yaptıklarına bak... Tamam Aziz Yıldırım'ı kişiliği ve tavırları yüzünden hiç sevmem, ama sezarın hakkını da sezara vermek lazım. Aziz Yıldırım'ın ilk senelerindeki feneri unuttunuz galiba, 6. 8. sıralar arasında gidip gelen, geçene geçene yenilen, avrupa ne ya diyen, dönemin fırtına gibi esen GS'sinin gölgesinde ezildikçe ezilen büzülen... Öyle ki 3-4 maçta bir fener kazanınca hemen fener medyasının gazetelere "Efsane geri döndüüü" manşetleri taşıdığı, ertesi maç da eski has eski hamam olunca tüm takımların "kestane geri dönmüş" diye dalga geçtikleri, zar zor Okocha'nın attığı gollerle anca puan toplayıp orta sıraların üstüne çıkabilen, vizyonsuz, güçsüz, başarısız bir Fenerbahçe vardı. Adam o Fenerbahçe'yi aldı, her sene şampiyonluğa oynayan, kadrosuna her sene dünya çapında isim yapmış oyuncular katan, CL'de çeyrek finale (GS hariç hiçbir takımın o ana kadar aklından geçiremediği takımları yenerek) çıkaran, Avrupa'da isim olarak değerini öne çıkartan, tıkır tıkır para basıp maddi sorununu çözmüş bir takım haline getirdi. (Ha tabii bu arada 5 GS şampiyonluğu görmek gibi bi rekora da imza attı ama olsun o kadar da :D) Şimdi bu sene bi takımı yalpaladı diye hemen asıp kesmek ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Herşey iyi güzelde,bizim Türk insanının genel hastalığı o koltuk sevdası,veya zirvede bırakmayı bilememek... Yanlızca bu sene başarısızlıktan ötürü değil,artık Fenerbahçe'yi kendi gibi birine teslim etmesi gerek..Adam gibi bırakırsa,hep efsane başkan olur ama daha da uzatıp işler bir de iyi gitmezse insanlar ne yaptığını hemen unuturlar. Zirvede bırakmayı bilmek çok önemli,maalesef kimse bunu yapamıyor bizde,Aziz Yıldırım bırakırsa efsane başkan olarak kalır zaten,görevini yapmıştır herşeyi ondan beklemek de anlamsız olur,hemen bu 3 sene içerisinde mi fenerbahçe final oynayacak,hayır demekki bu işler yavaş yavaş oluyor,10 senede bir yerlere geliniyor,devir teslim yapıp,bayrağı bir sonrakine devretmeyi bilmek önemli bence.. Ayrıca futbol konusunda Aziz Yıldırım'ın pek vizyonu olduğunu düşünmüyorum,aynı Galatasaraylı başkanlar gibi,kafalarında hep Gs'yi Fb'yi yenip şampiyon olma sevdası var,ne uzun vadeli düşünüyorlar,ne de dedikleri gibi "avrupada final oynayan takım yapacağız" 'ı gerçekten uyguluyorlar.Yaptıkları eylemlerden net görülüyor bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 FB bu sene yalpalamadı ki, hep yalpalıyor, şampiyon da olsak, başarılı da olsak hep ite kaka son anda, yumurta kapıya dayanınca. Bazen o bile olmuyor, son hafta şampiyonluğu hediye ediyoruz bilmemne. Adam bilgisayar toplar gibi oyuncularla teknik direktörü aynı anda alıyor, sonra "oynat bunları" diyor, bu genelde işe yaramayınca da kendini kurtarsın diye teknik direktörü kovup yenisini getiriyor, her şeyi sıfırlıyor. CL'de çeyrek finale çıkmış, ivme yakalamış, iyi oynamaya başlamış takımın orta sahasının belkemiğini yılda 200-300 bin dolar için gönderip, 30 milyon Euro'yu o kadar etmeyecek 2 adama gömdü, biri de sırf GS'ye hava atma oyuncağı diye alındı zaten. Sırf İspanya'yı şampiyon yaptı diye gitti dedeyi getirdi, Kalli'ye laf ederken başımıza geldi. Bu üç gereksiz ve overrated transfere para harcadığı için transferlerin geri kalanı Josico gibi dandik şeyler oldu. Takımdaki huzuru ve ruhu kaçırdı, kupa finalinde bile "bitse de gitsek" bir takımımız oldu. Tesis ve ekonomi konularında aşırı başarılıydı kendisi evet, ama futbol konusunda bir futbol sorumlusu ya da teknik direktörün sözünü dinlemek yerine hep işlere karıştı, hiç de ders almadı. Salaklıklar yapmasa 3-5 senede ulaşabileceği başarıya 10 senede anca ulaşır gibi oldu, onu da bu seneki iyice gerizekalılaşan transfer politikasıyla adeta sıfırladı. Eskiden seven ve savunan bir insan olmama rağmen, daha fazla devam etmesine gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 olm skor yazarligi yapmayin. adam adi sani duyulmamis adama vermedi 14 milyon. ispanya ligi gol kralina verdi. adam turkiyede de gol krali olsaydi "oo aziz baskan, kralsin" derdiniz. adam ne yapacak, falci tutup "bu cocuk bizde nasil oynar" diye mi soracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aziz yıldırım gidecek de kim gelecek ? şadan kalkavan mı. kalsın aziz başkan, adam iyi de olsa kötü de olsa bir çaba harcıyor, cidden canıyla varıyla yokuyla çalışıyor. ha bir gün ali koç der ki ben başkan adayıyım, aziz yıldırım ı kendim indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 fizbana katılıyorum, aziz yıldırım dışında bir tane dişe dokunur aday var mı kongrede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ali koç başkan olmak için fazla toy, fanatik ve ateşli. biraz olgunlaşmadan fenerbahçe başkanlığını kaldıramaz, kendine yazık eder, ailesi reddeder hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 ali koç'tan başkan olmaz. çok iyi 2. adam olur ama başkan olmaz ayrıca aziz yıldırım giderse amatör branşlarda fenerin etkisi azalır. çünkü amatör branşlar altyapı, yatırım vs.den çok günlük veya en fazla 1-2 yıl ileriye dönük yatırımlardan etkileniyor. aziz yıldırım gibi vizyonlu bi adam gelmezse çat herşeyini futbola odaklarsa biter bu branşlar yazık olur ha zaten kalmış aziz yıldırım galiba aday olmuş ki banko seçilir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 babası yaşadığı sürece biraz zor başkan olur ali koç. efsane muamelesi görecek kadar iyi değilse de, dandik bir başkan da değil aziz. devam etsin, bi de polat zamanında gs şampiyonluğu görsün ondan sonra bıraksın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 aziz yıldırımın iyi bir işadamı, gerisi hikaye futboldan zerre kadar anlamıyor, yaptığı yanlış transferler ortada ( hoca + futbolcu ), takıma verdiği negatif elektrik, yönetimdeki bencilliği ve basiretsizliği, vs... başarı gibi gözükenler ise tamamen diğer takımların başarısızlıkları ve aziz yıldırım deyişiyle futbolun sahada oynanmayan yüzünün eserleri seviniyorum, aziz yıldırım başkan olduğu sürece fener yerinde sayar, üzülüyorum olan Türk futboluna oluyor, Türk halkına oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Komiksiniz sadece bi adamı sadece futbolla yargılamak komik bişey her takım başarısız olur (geçen seneki barcelonayı hatırlayan)asıl problem o değil asıl problem sonra o takımı yeniden yapılandırabilecek kaddar dolarınız olması fb bu sene başaramaz seneye transferlerle yine iş yapar D.Güiza seneye fena yargılayacak şimdiden demesi ve ayrıca l.aragones kalırsa da bence çok iyi işler yapacak o gitti bu kaldı diye adama yallah şöför demek harbi komik zira dediğim gibi fenerbahçe takımı o kadar büyümüştür ki istediği zaman yepyeni bi kadro kurabilir Adam kalkıp şampiyon ispanyanın tdsini aldı ne yapsın yani ispanya gol kralını aldı ki yani aziz başkan gidip almadı adama ne dendiyse onu yaptı kalkıp vay allah seni şöyle yapsın fln komik yani fenerbahçe spor klübü türkiye deki her spor dalında şampiyonluğa oynayan büyük bir klüp önemli olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Herkese iyi akşamlar, Sanırım orta yaş sınırımı aşmanında getirdiği bir etki ile gen arkadaşların bu heyecan ve aceleciliği beni herzaman tedirgin etmekte. Bir Galatasaray taraftarı olarak kendi gençilk yıllarımda 14 sene boyunca şampiyonluk görmediğimi bilirim. Bu nedenle sadece tabelalara bakarak değerlendirme yapmamanızı salık veririm. Aziz Yıldırım başarılı mıdır? başarısız mıdır? konusunda gelince; Bu başarıya nereden baktığınız ile ilgilidir. Kişisel görüşüm olarak Aziz Yıldırım Fenerbahçe yönetimine gelmiş en vizyon sahibi insandır. Bu nedenle bence başarılıdır. Fenerbahçe camiasına ve türk sporuna yaptıkları katkının sadece görünen kısımlarına bakmamanızı rica ederim. Kullandığınız kelimlerden yakaladığım sadece stat, sadece diğer branşlar değildir Aziz Yıldırımın kazandırdığı vizyonun etkisi. Bugün basketbol'da klüp takımlarımız sponsor kullanıma gitmiş olmasının, yıllardır Efes Pilsen ile Ülker arasında sıkımşık kısır döngünün yanında klüp takımlarınında eklenmesine etki etmiştir. Keza yapılan stad'ın etkisi ile diğer klüplerde silkinmiş ve onlarda statlar yapma yada genişletme projeleri başlatmımıştır. Nasıl Galatasaray klübü avrupa konusunda bir yaklaşım oluşturmuşsa, Fenerbahçe klübüde tesisleşme, sponsorlaşma konularında bir yaklaşım oluşturmuştur ve bunların arkasındaki beyin de Aziz Yıldırımdır diye düşünüyorum. Hepimiz de olduğu gibi doğru yaptıkları ve yanlış yaptıkları vardır. Benim kişisel görüşümde doğruları yanlışlarından fazladır. Bana göre sevgili rakibimiz Fenerbahçe klübünde Aziz Yıldırım'dan bayrağı alıp daha öteye taşıyabilecek bir potansiyel şu anda gözükmemektedir. Bu nedenle siz sevgili Fenerbahçeli dostlarıma sabretmenizi ve o güzel sloganınız "hep destek, tam destek"i hatırlamanızı rica ederim. Tüm futbol klüplerimizin taraftarları bu bilinçte olursa, inancım odur ki, işte o zaman bu lig değer kazanacak, bu klüpler spor branşlarını ileriye taşıyacaktır. İyi akşamlar dilerim Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Bazı arkadaşları anlamıyorum. Amatör Branşlardaki başarılardan bahsetmişsiniz Aziz Yıldırım'ı savunurken. Yahu kimin umrun da amatör branş ? Hanginiz kaç kere yelken , yüzme vs gibi spor aktivitelerini takip ettiniz ? Valla benim zerre kadar umrumda değil. Fenerbahçe'liyim diyen kişilerinde %99 'unun umrunda olmaz. Burda Deniz Baykal tarzı herşeye bir kulp takıp muhalefet olanıza gerek yok. Ben Fenerbahçe Futbol takımına bakarım. Fenerbahçe deyince benim aklıma FUTBOL geliyor. Bu nedenle ben futboldaki başarıya bakarım. Sanki Türkiye'de diğer branşlar milletin çok umrunda . Avrupa'da bile kimse iplemez. Ayrıca Basketbol'da , Voleybol 'da , Yüzme , Sıçrama vs .. bu alanlarda öyle ahım şahım işler yapmayada gerek yok türkiye şartlarında. Al bitane orta yollu bir sporcu tozunu atarsın zaten Basketin , Voleybolun.. Çünkü diğer takımların umrunda bile değil başarı. Zorunluluktan güdüyorlar işte bir takım. Sıkışınca Sportif Alanlarda ki başarı diyorsunuz. Futboldan bahsedin bana , ne yaptık geride kalan 10 sene içinde ? Hangi yıldız geldi ? Hangi kupayı aldık ? Yada şunu sorun, olmazsa olmaz dediğiniz , düşündüğünüz hangi futbolcular bu klüpten 100-200 bin $ için gönderildi.. Hangi çirkef , karaktersiz , şaban tipli adamlara kaç milyon $ 'lar ödendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Senin umurunda olmayabilir ama hayatını o senin ezdiğin branştan kazanan insanlar var voleybolla yatıp voleybolla kalkaan insanlar var haklısın ama futbol tek ve en güçlü spor diğerleri kimin umurunda bu kafayla zaten büyük klüp fln olunmaz herşeyden önce bu bir spor klübü önemli olan spor kalkıp sadece futbolla yoğunlaşacaksa ne anlamı kaldı bu işin lütfen bencilleşmeyin Sen geçtin diyelim klübün başına ne yapacaksın en başarılı teknik adam var daha yeni ispanyayı şampiyon yapmış alır mısın ?İspanya da penaltısız 24 gol atan golcü var alır msn ? Bu adam başkan medyum değil kim ne yapacak ne zaman yapacak ayrıca aurelio olayında menejerinin şerefsizliğinden başka bişey değil adam fenerbahçenin duruşunu bozup menejerin ayağına kapanamazdı dünyada tek bi aurelio yok evet josico kötü transferdi ama son dk da alındı xabi alonso ve senna satış koyunca merak etme o mevkiye çok kral bi adam gelir fenerbahçe 1 sezon kötü oynasa kimse ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 oha nasıl yani? bi insanın umrunda olan tek spor futbol olabilir mi? ben acayip isterdim fenerin amatör şubelerdeki durumunun beşiktaşta olmasını. hakikaten bazı şeylerin değeri bilinmiyor. gerçekten dediğin gibi fener taraftarının %90'ı istemiyorsa futbol dısındaki şeyler umurlarında değilse kapayın şubeleri? niye emek ve bütçe harcıyorsunuz ki? ben bugün beşiktaş yönetimine girsem yapacağım ilk şey amatör şube sayılarını arttırmak için baskı yapmak olurdu. bunun yanında türkiyede federasyonu zayıf kalmış desteği az ilerlemesi yavaş olan sporlara destek vermeye calısırdım kayak/snowboard vs. okulu filan açıp takım kurmaya calısırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Beşiktaş Amatör Spor branşları gayet iyiydi,fakat bizim başımızda ki bela bugüne kadar herhangi birinin başına gelebilecek en kötü şey,Yıldırım Demirören diye bir hastalık... Neyse ona girmeyelim bu sefer ... Aziz Yıldırım iyidir,yani evet bence de spordan hiçbir şekilde anlamıyor ama beş para etmez bir takımı alıp şuan her şekilde yurtiçinde ve yurtdışında adından bahsettiren bir takım haline getirdi.Fenerium'u kulübün önemli bir gelir kaynağı haline getirdi,kulübü şirket haline getirdi diyelim.Ha ne oldu,istediği gibi para harcayabiliyor. Şunu da derim herkes laf söylemiş ama ilk günden beri diyorum.Ha o kadar para etmez bence de ama Guiza kötü bir transfer değil.Yapılan hata şu ki Guiza,Fener'in oyun tarzına uygun bir oyuncu değil.Madem alıyorsun ona göre takım kur,ona göre transferler yap vs yine krallığa oynardı. İlk geldiği günlerde Guiza şöyle demiştim,iyi bir futbolcu değil ama iyi bir golcü diye,hatta örnek olarak Hami Mandıralı demiştim.Hala bu fikrin arkasındayım.Oynatılırsa Guiza bayağı iş yapar.Ha ama sen Guiza'dan bir Rooney bir Van Persie olmasını bekliyorsun,olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 valla aziz yıldırımı sevmem ama 10 numara başkan daha iyisi gelmez fenere.belki saran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Aziz Yıldırım şu Türkiye şartlarında bir klübün başında olacak en iyi başkandır, aksiyle kendimizi kandırmayalım. Ha futbol işinde bu işten anlayan, ileriyi gören ve bütçesini rahatça eline verebileceği bir başka şahsa ihtiyacı olduğuda bir gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar