MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Daum FENERBAHÇEDE!!11bir http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57249 sfsdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sporx ve habertürk de yazmış onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 türk futbolu bu yüzden avrupada bişey yapamıyor. aragones gibi adamı 1 sene tutup yolluyolarsa daha çok bekleriz biz avrupada başarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Aragones gibi adam? Sanki Mourinho anasını satıym. Atmayalım da besleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Reksa said: türk futbolu bu yüzden avrupada bişey yapamıyor. aragones gibi adamı 1 sene tutup yolluyolarsa daha çok bekleriz biz avrupada başarıyı. sadsafsaf güldürdün beyhan sadsadsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Valla bu ülke daha önce Hiddink'i, Parreira'yı, Del Bosque'yi, Lucescu'yu yolladı, Aragones laf mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 scolari'yi kim yolladı yaw ben bilmiodum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Reksa said: türk futbolu bu yüzden avrupada bişey yapamıyor. aragones gibi adamı 1 sene tutup yolluyolarsa daha çok bekleriz biz avrupada başarıyı. Haklı adam. Aragones, Bülent Korkmaz gibi hocalar devam etse Bursa seneye affetmez, gider UEFA ya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Scolari yokmuş listede sanırım, benim hatam, bi an fenere geldi baya bi yıllar önce gibi hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Rewendor said: Valla bu ülke daha önce Scolari'yi, Parreira'yı, Del Bosque'yi, Lucescu'yu yolladı, Aragones laf mı :) Hiddink'i unutma. :D Adamı Chelsea bile tutamıyor şimdi. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 neyse, ben daum'u severim. lucescu olsa daha güzel olurdu ama bu da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daum gelirse fener 4 sene önceye geri döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Daum güvenilir adam işte, yapacakları belli aşağı yukarı. Öyle çok aman aman değil ama çok da sıvamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daum iyidir. spaletti falan bahsediliyordu ama juventus isterken bizi tercih etme ihtimali oldukça düşüktü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aa daum fenerede gitse çok severim lan o adamı ben. ii olmuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 erucalavera said: daum iyidir. spaletti falan bahsediliyordu ama juventus isterken bizi tercih etme ihtimali oldukça düşüktü zaten. niye 2 senedir eto'o geliyor fb ye berbatov gs ye gelcekti drogbayı alcaktık bizde ne güzel juventus ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fenerbahçe'nin 4 sene öncesi gayet iyiydi, 90 dakika mücadele eden hırslı, savaşan, duran toplardan bin tane gol atan (şanslı deniyor buna), radikal değişiklikler yapmayan, yaptı mı fark yiyen (5-1, 6-2), iyi pas yapan, aniden oyunu dikine hızlandırabilen (4-0'lık galatasaray maçı, üstüste bilmem kaç pas ardından da anelka'nın golü) bir takımdı. gelsin pls. daha iyisini bulmamız zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daum çok doğru tercih. hayırlı olsun fenere artık insanların anlaması lazım. teknik direktör dediğin öncelikle biraz karızması olsuni futbolculara söz geçirsin, transfere katkısı olsun. maliyeti aşırı olmasın ve uzun süre kalsın ve adam gibi bir kondisyonerle çalışsın. budur. sihir beklemek mantıklı değil bir teknik direktörden sürekli eski isimlerin tekrar getirilmeye çalışılmasından hatalardan ders alınıldığını bu sefer uzun yıllar birlikte çalışmak istediklerini varsayıyorum ki bu da çok güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 fizban said: fenerbahçe'nin 4 sene öncesi gayet iyiydi, 90 dakika mücadele eden hırslı, savaşan, duran toplardan bin tane gol atan (şanslı deniyor buna), radikal değişiklikler yapmayan, yaptı mı fark yiyen (5-1, 6-2), iyi pas yapan, aniden oyunu dikine hızlandırabilen (4-0'lık galatasaray maçı, üstüste bilmem kaç pas ardından da anelka'nın golü) bir takımdı. gelsin pls. daha iyisini bulmamız zor. o konuda haklısın, yani ben maçlarını izlerken fb nin, bir pozisyon kaçırdımı aha gol geliyor diyordum. ama o zaman tuncay filan vardı. o tip oyuncularda lazım takıma. ama avrupada bi cacık yoktu ama fenerbahçe adına. artık içerdeki başarıya doydu herkes. edit: bu arada köln filan açıklamış, sözleşmeyi fesettik diye filan. bitmiş yani bu iş. aha mehmet topuz fenerbahçe yönetimi ile görüşmek için istanbula gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya daum ne ya. pofff.. neyse en azindan anadolu takimlarina paso 3-4 atariz. Bjk ve GS maclarinda yine saksilari aliriz elimize ama sampiyon oluruz. Avrupada da anca sacimizi sivazlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daum hayırlı olsun köln doğrulamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Azmodai said: ya daum ne ya. pofff.. neyse en azindan anadolu takimlarina paso 3-4 atariz. Bjk ve GS maclarinda yine saksilari aliriz elimize ama sampiyon oluruz. Avrupada da anca sacimizi sivazlariz. daum zamanı derbilerde iyiydik diye hatırlıyorum ben ama yanlış mı hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar