Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aragones gg

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe'nin 4 sene öncesi gayet iyiydi, 90 dakika mücadele eden hırslı, savaşan, duran toplardan bin tane gol atan (şanslı deniyor buna), radikal değişiklikler yapmayan, yaptı mı fark yiyen (5-1, 6-2), iyi pas yapan, aniden oyunu dikine hızlandırabilen (4-0'lık galatasaray maçı, üstüste bilmem kaç pas ardından da anelka'nın golü) bir takımdı.

gelsin pls.
daha iyisini bulmamız zor.
Sosyal ağlarda paylaş

daum çok doğru tercih. hayırlı olsun fenere

artık insanların anlaması lazım. teknik direktör dediğin öncelikle biraz karızması olsuni futbolculara söz geçirsin, transfere katkısı olsun. maliyeti aşırı olmasın ve uzun süre kalsın ve adam gibi bir kondisyonerle çalışsın. budur. sihir beklemek mantıklı değil bir teknik direktörden

sürekli eski isimlerin tekrar getirilmeye çalışılmasından hatalardan ders alınıldığını bu sefer uzun yıllar birlikte çalışmak istediklerini varsayıyorum ki bu da çok güzel birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fenerbahçe'nin 4 sene öncesi gayet iyiydi, 90 dakika mücadele eden hırslı, savaşan, duran toplardan bin tane gol atan (şanslı deniyor buna), radikal değişiklikler yapmayan, yaptı mı fark yiyen (5-1, 6-2), iyi pas yapan, aniden oyunu dikine hızlandırabilen (4-0'lık galatasaray maçı, üstüste bilmem kaç pas ardından da anelka'nın golü) bir takımdı.

gelsin pls.
daha iyisini bulmamız zor.

o konuda haklısın, yani ben maçlarını izlerken fb nin, bir pozisyon kaçırdımı aha gol geliyor diyordum. ama o zaman tuncay filan vardı. o tip oyuncularda lazım takıma.

ama avrupada bi cacık yoktu ama fenerbahçe adına. artık içerdeki başarıya doydu herkes.

edit: bu arada köln filan açıklamış, sözleşmeyi fesettik diye filan. bitmiş yani bu iş.

aha mehmet topuz fenerbahçe yönetimi ile görüşmek için istanbula gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

ya daum ne ya. pofff..

neyse en azindan anadolu takimlarina paso 3-4 atariz. Bjk ve GS maclarinda yine saksilari aliriz elimize ama sampiyon oluruz. Avrupada da anca sacimizi sivazlariz.

daum zamanı derbilerde iyiydik diye hatırlıyorum ben ama yanlış mı hatırladım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...