Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:

aykut kocaman' dan sportif direktör olur mu? adlı yarışma programına hoşgeldiniz.

hayır anlamadığım adamları aldıkta sanki butun sezon cok kotu oynadılar gibi konusuosun. nerden biliosunki cok kotu olduklarını adamlarında aykut kocamandan sportif direktor olmaz diosun. bence sol bek/açık oynayan eleman gayet iyi duruo. hepsini sezon içinde gorucez.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Konfederasyon kupasında oynamış yazmış birisi de yok öyle bişey belki yedekler arasında falandırlar.

var abi
santos kupada oynadı,hemde iyi oynadı

bence dos santos bu şartlar için son derece iyi transfer,allah aşkına uğur boral ya,gitsin gözünü seveyim.
razvan ochirosii gelsin isterdim sol açığımıza ama o benim fetişim :P

kristiyan direk yalan demek istemezdim,sonuçta aykut beğenmiş heralde,ama ne diyim,aurello'da 2.ligden gelmeydi sonuçta
çok umutlu değilim ondan ama,kısmet artık
(lol gerçekten kısmet dışında denilebilecek hiç birşeyi olmayan bir adam çünkü)
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

maldonadonun sözleşmesi bitti
monaco ilgileniyomuş hatta kendisiyle sdfs

adamlari arayip soylemek lazim yazik valla.

Umarim iyi cikar transferlerde, ne yalan soyliyim dos santosu sadece youtubedan filan izledigim kadariyla sutlarinin yarisi daga tasa gidiyor(dogru mudur acep)

Fener cok buyuk ihtimalle kapadi zaten transfer sezonunu, Aziz Yildirimda demisti iki yabanci alip transferi kapayacagiz diye.Fotomac filan bunlarin ustune nasil hala haber yapiyor anlamak mumkin degil efenim
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bi sitede okudum maliyetleri açıklamışlar dos santosa 6 christiana ise 4 milyon € vermiş fenerbahce diyordu, transferlere gelince herkes gibi bende dos santosun mükemmel transfer olduğunu düşünüyorum,ön libero ise oynayınca göreceğiz umarım iyidir bide stoper alırsak veya lugano kalırsa cidden takım çok iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...