Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dos Santos muhteşem transfer hayırlı uğurlu olsun , birde Lugano ile yeniden anlaşılmış haberleri geliyor oda olursa tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mumu said: aykut kocaman' dan sportif direktör olur mu? adlı yarışma programına hoşgeldiniz. hayır anlamadığım adamları aldıkta sanki butun sezon cok kotu oynadılar gibi konusuosun. nerden biliosunki cok kotu olduklarını adamlarında aykut kocamandan sportif direktor olmaz diosun. bence sol bek/açık oynayan eleman gayet iyi duruo. hepsini sezon içinde gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Andre Dos Santos mükemmel transfer. ama önlibero için aldıkları ne alaka anlamadm. fmde baktım şmdi dos santos yönetir. ama önlibero offer to clubs abi :D önliberoda bu senenin sonunda patlamş henüz. umarm elmzde patlamaz .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ntvsporda santosun gollerinden oluşan bir video var, adam çok şık goller atmış 2 senedir sevilla maçları dışında hiçbirşey yapmayan uğur boraldan sonra sol kanadımızı düşünemiyorum bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 raistftw said: Konfederasyon kupasında oynamış yazmış birisi de yok öyle bişey belki yedekler arasında falandırlar. var abi santos kupada oynadı,hemde iyi oynadı bence dos santos bu şartlar için son derece iyi transfer,allah aşkına uğur boral ya,gitsin gözünü seveyim. razvan ochirosii gelsin isterdim sol açığımıza ama o benim fetişim :P kristiyan direk yalan demek istemezdim,sonuçta aykut beğenmiş heralde,ama ne diyim,aurello'da 2.ligden gelmeydi sonuçta çok umutlu değilim ondan ama,kısmet artık (lol gerçekten kısmet dışında denilebilecek hiç birşeyi olmayan bir adam çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 andre santos konfederasyon kupasında oynadı, 5 maçın 4'ünde ilk 11 çıktı hatta http://www.fifa.com/confederationscup/players/player=309428/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dos santosa cok sevindim ama diger eleman bildigin josico / maldonado vol 2 gibi bisi bence. Selcugun yedegi falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 agzı olan konusuyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahah diger adami kimse bilmiyo lan, bonus mu geldi? ekurusi mi dos santosun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yanlız medyamızın sıkışını bi daha gördük sırf isim salladılar gene nilmar falan diye tutturamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 erucalavera said: maldonadonun sözleşmesi bitti monaco ilgileniyomuş hatta kendisiyle sdfs adamlari arayip soylemek lazim yazik valla. Umarim iyi cikar transferlerde, ne yalan soyliyim dos santosu sadece youtubedan filan izledigim kadariyla sutlarinin yarisi daga tasa gidiyor(dogru mudur acep) Fener cok buyuk ihtimalle kapadi zaten transfer sezonunu, Aziz Yildirimda demisti iki yabanci alip transferi kapayacagiz diye.Fotomac filan bunlarin ustune nasil hala haber yapiyor anlamak mumkin degil efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Valla şahsen ben fenerin 1 yıldız getireceğini sanıyordum, sanki biraz fos oldu daha transfer yapmayacaksa. Bu adamlarada çok abartı para verdiklerini sanmıyorum, topuz hariç ucuza kaçtı fener =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 az önce bi sitede okudum maliyetleri açıklamışlar dos santosa 6 christiana ise 4 milyon € vermiş fenerbahce diyordu, transferlere gelince herkes gibi bende dos santosun mükemmel transfer olduğunu düşünüyorum,ön libero ise oynayınca göreceğiz umarım iyidir bide stoper alırsak veya lugano kalırsa cidden takım çok iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bi poulsen vardi ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Türkiyeye burun kıvırdı herhalde, yoksa vergisiz aldıkları kazançlarla burada bayağı fazla kazanıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Dos Santos gayet iyi ama yine de kesmedi bu transferler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Evet bende onu demeye çalışıyorum, gazete ve tv'ler o kadar şişirdiki insanlar şöyle sağlam adı sanı duyulmuş birini bekliyor. Bu sene ses getiren tek isim gs teknik direktörü oldu herhalde o da futbolcu kimliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Beklentiler Hernanes yönündeydi alamadık onu herhalde , mmuhtemelen Milan'a gidecek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 LUGANO, yuvasında kalmaya karar verdi Fenerbahçe, sözleşmesi biten Lugano ile yeniden anlaştı. Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano ile yeniden anlaşmaya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 fenerden kazandıgını kimse teklif etmeyince doğru karar vbermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz Nobre dışındakiler gayet de biliniyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz Saçmalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Phyxantar said: yahu sanki geldiginde luganoyu nobreyi alexi deividi falan tanıyodunuz da şimdi tanınmıyor diye lef ediyosunuz alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar