Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Volkan ve Barış konusuna katılamayacağım malesef.Volkan'ın en büyük şanssızlığı Hakan Balta'nın performansı oldu bu sene.Yaşı da genç bildiğim kadarıyla şans verilirse daha iyi olabilir.Keza piyasası olmayan çok para olmayan yerli futbolcu zararı yok kalsın yani.
Barış yine yaşı uygun fizik gücü iyi bi futbolcu.Ayrıca futbolun temel mekaniklerini biliyor.Tamam çok yetenekli değil ama kazma da sayılmaz.Mehmet Topal'ın da satılması gündemde.Topal satılsın iyi para verilirse Barış kalsın.Bence en azından bir sezon daha tutmalıyız elimizde sonuçta satsak yerine kimi alıcaz.
Uğur için çok güzel şeyler yazılıyor bu forumda bende çok umutluyum ondan açıkçası ama bence yabancı kaliteli bir sağ bek alınmalı.Mümkünse 26-30 yaş arasında performansı belli ligin büyük çoğunluğunda forma giyebilicek Uğur'a da tecrübesiyle oyunuyla örnek alabiliceği bir oyuncu gelsin.Hatta bence şuan Galatasaray'ın ilk yapması gereken transfer bu geçen sezonun başında da aynı şeyi söylemiştim.Kaleci Franco alındığı söyleniyor defans göbeğinde Servet'le falan bi kombinasyon kurulur alttan gelen Sinan gibi bi yetenek var solda Balta çok iyi, sağ tarafta da iyi bi oyuncu olursa en azından arka tarafı emniyete almış oluruz.Lincoln gönderilebilir bence sakıncası yok.Arda elde tutulsun bence eğer top class bir takıma fahiş fiyattan satılmayacaksa. Arda bu rolü alır ofansif 1-2 takviyeyle de takım tekrar özlediğimiz kimliğe kavuşur diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Masquerade, güzel yazı olmuş ancak ben de Barış ve Lincoln konusunda katılmıyorum. Benim sevdiğim oyuncu tipi koşup çalışan oyuncu tipidir, yani Barış gibi tam tersi de Lincoln gibi değil. Barış birşeyler yapmaya çalışıyor, onun bölgesine işi bilen bir oyuncu transfer edilirse ondan çok şey öğrenebilir. Lincoln de alman bi takıma satılıp para kazanılmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Barış birşeyler yapıyor da hal ve haraketlerinden belli gitmek istediği.

Teklif alırsam gitmek isterim diyor her kamerayı gördüğünde.

Kafasında kurt olan adam kalmasın diyorum ben de.

Lincoln koşmuyor demekle zaten en büyük hatayı yapmışsın. İstatistikleri detaylıca bulup koyarım, Lincoln takımda en çok koşan oyunculardan. Ayrıca Lincolnlu / Lincolnsuz galatasaray karnelerine baktığında uçurum var.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan gidiyor zaten. onun yerinede ferhat geri dönücek bu seneki iyi performansı sayesinde.

mustafa sarp cidden kalite getirir orta sahamıza. barış bence şu an 11 de oynıycak bir adam değil gs de fakat yokluktan oynuyor adam. çok koşuyor mücadele ediyor ama pas dağıtımı olsun yaratıcılık olsun çok alt seviyede gs için fakat rotasyon açısından ve zengin bir klübe için çok faydalı olur gelecek sezon.

şu an en sırıtan mevkilerimiz defans fakat servet ile emre güngör düzeldiği zaman ve de semih biraz daha tecrübelendiği zaman rahat ederiz gelecek sezon göbekte. sağ bekte ise uğur uçar bir dönse geri ve eski sakatlanmadan önceki performasnın yakalasa en büyük transferimiz olur gelecek sezon. adam sakatlanmadan önce en fazla assist yapan oynucuydu takımda.

lincoln eğer zararı kurtarıcak bir fiyat alınırsa hiç düşünülmeden gönderilsin. orta sahaya yeni bir iki taraflı oynayabilen bir futbolcu ile baroşun yanına kaliteli bir isim transfer edilirse ve de en önemlisi takım tecrübeli ve hırslı bir isme teslim edilirse seneye avrupada başarı yakalanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı futbolcular vardır,kadroya giremeseler bile takımda bulunmaları bile takıma zarar verir.Galatasaray'da Sabri,Ümit Karan buna örnek;mutlaka gönderilmeleri lazım.
Volkan Yaman'ın frikiklerinden başka bir olayını göremedik,kendini geliştirebilir mi bilmem.İyi bir teklif yoksa takımda kalmasında sorun yok.
Nonda geçen seneki şampiyonlukta en çok payı olan isimlerden biriydi,fakat bu seneyi uykuda geçirdi.Yabancı sınırı olmasa kalmasında sorun yoktu,fakat bu koşullarda kalması fazlasıyla lüks olur.
Arda'nın kendi iyiliği için gitmesini isterim,burada kalırsa ona yazık olacak.Kariyerinin son senelerinde dönmek üzere gitsin.Uyum sağlarsa Avrupa'da kalıcı olacağını düşünüyorum.
Defansa Servet'in yanına hızlı ve topu oyuna sokabilen bir defans bulmamız şart.Kewell,Baros gibi oyuncularla iyi anlaşacak,top tutabilen,güçlü bir forvet de transfer edilmeli.(Keşke 1.yarı arasında Mehmet Yıldız transferini gerçekleştirseydik.)
En kilit nokta ise teknik direktör.Başarıları ve kalitesi belli,sistem sahibi bir teknik direktör getirilmeli.İlk senesinde şampiyon olamazsa da kovulmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kazma forvet istemiyoruz, gelmesin M.Yıldız falan.

Şu anda GS'nin ofans hattına ayak uydurabilecek kalitede Türk forvet yok zaten, illa forvet alınacaksa yabancı olur.

Ha, geçenlerde GS Owen'ı zorluyo falan diye muhabbet geçiyodu biyerde, yalan haberdir belki bilemicem ama hem Newcastle küme düştü hem de Owen şu anda bonservissiz beleş, o bakımdan şans denenebilir yani :D

Sağ bek ve ön libero şart.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bazen büyük dönemler büyük anlaşmalarla başlamaz, tıpkı 1996’da olduğu gibi. Takımın başına Fatih Terim geldiğinde 1996’da, elbette geleneksel ümitleri vardı Galatasaray’ın, ama kimse bir milad olarak bakmamıştı bu anlaşmaya. Sonra ortaya çıktı ki Terim için küçük olan o adım, meğerse Galatasaray’ın o en büyük sıçramasının ilk adımıymış.

Bazen de tam tersi olur. Büyük anlaşmalarla büyük dönemlerin başlayacağı sanılır, ancak hemen gerçekleşmez rüyalar. Tıpkı Jupp Derwall’in işbaşı yapması gibi 1984’te. Herkes Derwall’le birlikte hemen şampiyon olacağını düşünüyordu Galatasaray’ın, ancak bunun için 3 uzun yıl daha beklemek gerekmişti. Sonra ortaya çıktı ki Derwall’in Florya’ya attığı ilk adım, Galatasaray’ın tarih boyunca gerçekleştirdiği en büyük dönüşümlerin en büyük adımıymış meğerse.

Şimdi önemli bir kapının eşiğinde duruyor Galatasaray. Kapının ardında öyle bir isim var ki, köklü bir futbol kültürünün ve tecrübesinin temsilcisi, işbaşı yapar yapmaz Terim gibi başarıdan başarıya koştursa da kimse şaşırmaz. Derwall misali, bir model kurana dek şampiyonluklar önünden geçse de Galatasaray’ın, herkes tahammül katsayısını yükselterek izler onu ve olup biteni.

Üstelik bu isim öyle büyük transfer bütçelerinin arkasından konuşan birisi değil Bernd Schuster gibi. Mütevazı. Çünkü onun için başarı bitmeyen bir serüven, o yüzden hiçbir korkusu yok “ya başarısız olursam” diye Derwall gibi. Eğer bu ülkeye gelirse ve Florya’da antrenmana çıkarsa, söyleyeceği ilk söz şu olacaktır büyük bir olasılıkla futbolculara: “Çocuklar hazır mısınız futbol oynamaya. Ben hazırım. Dünya hazır.”
Sosyal ağlarda paylaş

lol.

hollanda'da yaşayan bir arkadaşıma sordum adamı.

dediği;

futbolcularının hepsinin arabasını alıp peşine takılmasını ister.
idman sahasından yaklaşık 15 km ileri sürüp durur. futbolcuları arabalarından indirip anahtarlarını alır. kendisi arabasıyla geri tesislere geri döner. futbolcularının da tesise koşarak gelip anahtarlarını alabileceğini söyler. türkiyede barındırmazlar yani.

ahaha baya iyimiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
lol.

dediği;

idman sahasından yaklaşık 15 km ileri sürüp durur. futbolcuları arabalarından indirip anahtarlarını alır. kendisi arabasıyla geri tesislere geri döner. futbolcularının da tesise koşarak gelip anahtarlarını alabileceğini söyler. türkiyede barındırmazlar yani.

ahaha baya iyimiş.

off çocuklardan birini koşturur hasan şaş =) abi ayağına =)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
lol.

dediği;

ahaha baya iyimiş.

nerden bu biri direk wikipediadaki yazıyı çevirmiş=)
ayrıca bütün oklar coyu gösterse de ters köşeye yatabiliriz gibi de geldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...