Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 tabiikide abi.şuanda arjantinde çok iyi işler çıkartıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 saviola --> benfica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 trt haber bületninde ilk haber olarak veron bursasporla prensip anlaşmasında vardı diyor. ve sürekli alt yazı geçiyor son dakika diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yapma bunu Bursa, yapma bunu. Veron lan oha :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 zaten kombine almayı düşünüyodum eğer gelirse farz olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 çok güzel böyle şeyler cidden seviniyorum fenerbahçe ve gs lig'i domine etmesin artık ama aziz yıldırım henüz dünya çapında bi yıldız almadı o yüzden kırgınım kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Cladio lopezle Batistuta da gelsin. Bir dönem Pes'te Arjantin'de paso bu 3 lüyü alıyodum. Vay anasını Veron lan :D. İşallah gelir tabi ama bariz kıskandım Bursa'yı :D. Helal olsun. Şimdi Sercan'ı verin Fener'e para lazımdır size :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ahahhahaahah. aga ertuğrul hoca ve başkan açıklama yaptı. "ortak karar aldık yurt içine kesinlikle satmıycaz diye" sori yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Futbolun sevdiğim iki yanı var, birincisi GS'nin gol atması ikincisi transfer sezonları. Futboldan pek keyif almadım bu sene anlayacağınız. Bu ne yahiç haber yok, Gökhan Zan alınmış, Lincoln gelmemiş pfft. Messi GS'yle prensip anlaşmasına vardı deseler ya. Anca Gökhan Zan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Veron'un Bursaspor'a gelişi bence bu senenin transfer bombasıdır. Fenerbahçe'nin mutlaka birini getirmesi lazım yoksa stadı basarım lan. Aziz lafım sana, Tevez'i al :D. Al artık birini. Oha Veron lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 veronu alalım, satarız size. 5m+3 topçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 carlos dönücem yine fenere ayık olsun herkes demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ohaaaa Veron. :D ben bu adamın futboluna aşıktım lan fransa 98'de. böyle deliler gibi koşar, top dağıtır, efsane sert ve düzgün şutlar çekerdi. Sercan da kalıyor. ooooh. kombine farz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 pff mesut mestan çıkıp böyle bi transfer girişimimiz olmadı düşünmüyoruz filan demiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 olm o zaman kim yapıyor bu haberleri of fdsuhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 trt anlaşışdı filan diye son dakika geçti. haber bülteninde ilk haber olarak söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hürriyette de yazıyor. yahu bu Veron denilen adam 100 yaşına da gelse transfer edilecek bi adamdır ya. valla izmirde yaşıyorum falan ama gider alırım bursa maçına bilet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ertuğrul sağlam açıklama yaptı veron hakkında ve düşünmedik bile dedi. yani gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ankaragücü, darius vassel'i alıyormuş. ahah http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=81096 valla bu isimler gelsin, efsane sezon olur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 transfer sezonun yildizi bursadir adamlar sercan mercan derken bombayi patlattilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 lan bu gs ne zaman patlatcak transferi bu kadarda gizem yapılmaz ki arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 trt haberi; besiktas sercan yildirim icin; 7 milyon euro + batuhan + serdar ozkani onermis. yildirim bilincini kaybetmis dogru ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Batuhan > Sercan zaten. Çok saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Oha haber doğruysa kabul etsin direk Bursaspor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Batuhanı verirse harbi salak sıfatını alır, adam 1 sene bursada oynar sonra fener alır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar