Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Asriel said:

Bilica iyi hoşta yabancı kontenjanını 31 yaşında biriyle doldurmamak lazımdı.Yani Fenerbahçe orta saha ve forvet hattı için bir ton para harcarken defans hattında çok cimri davranmasına akıl sır erdiremiyorum.Kaldı ki Lugano ve Carlos gidici ve yerlerine en azından nam salmış bir defans oyuncusuna kasmaları iyi olurdu.Bilica 24-25 olsa tamam da 31 yaşında adam gerek yok gibiydi...

sivasta nasıl top oynadı görmedin herhalde.defansa alıncak adamda yaş problem olmaz.

35-36 ya kadar oynar bilica en kötü.fenerde yada başka yerde.

5-6 seneyi beğenmionmu
Sosyal ağlarda paylaş

Bilica Luganodan kötü. bariz hem de.

bilica çok iyi kazma stoper. kazma derken, top kesme anlamında. fiziğini de iyi kullanıyor, kafa toplarına hakim.

ama topu oyuna sokmak konusunda pek yetenekli değil.

zaten sivas taktik gereği kısa pas yerine defanstan ileriye, mehmet yıldıza şişirilen toplar ile hucuma çıkan bir takım. sırıtmıyordu bu eksikliği yani.

Tsl için iyi güzel transfer de, avrupa'da biraz üst düzey maçlara çıkınca (cl/euro leauge grup maçları) eksikleri görülecek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilica senelerce İtalyada Brescia Palermo gibi takımlarda oynamış , 16 kere Brezilya U-21 formasını giymiş ve 2000 de Sdney 'de Brezilya milli takım formasını giymiş ama nedense ilk büyük transferini bu sene yapabildi.Bu sene gösterdiği performans lig genelinde oldukça iyiydi , bakalım Fenerbahçede ne yapabilecek , Bekir de iyi transfer , ikiside hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilica fena oyuncu değil ama eski model biraz. Birincil özellikleri olan top çalma, adam tutma, kademeye girme falan iyi sayılır. Ama artık günümüzde defanslardan fazlası bekleniyor.

Yani oyun tarzı 90'ların başında falan kabul edilebilirdi ama günümüzde sadece topu uzak tutan dan dun vuran tekniksiz defans oyuncuları yetersiz kalıyor. Topu oyuna sokan, iyi pas atan, oyunu okuyup ona göre yeri geldim mi sürpriz şekilde ileri çıkan defanslar var artık günümüzde. Bilica Türkiye'de çok sırıtmaz ama zorlu maçlarda da çok top kaybettirir gibi Fener'e.
Sosyal ağlarda paylaş

bilica benim izlediğim kadarıyla öyle pek kazma falan da gelmedi bana. özellikle mehmet yıldız'a isabetli çok pas gönderdi. ama en fazla 3-4 maçını izlemişimdir , o yüzden pek yorum yapamıycam.

lugano yerine gelicek bir bilica fenerbahçeye türkiye içinde çok fazla güç kaybettirmez. zaten aziz yıldırımın da avrupyayı boşverip türkiye için oynadığını düşünürsek , akıllı bir transfer.

ayrıca bülent uygun daha iyisini bulmuştur bile şimdiden diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kakanın gitmesiyle birlikte ki ibra da gitmek istiyor ve gidecekte zaten italya ligi iyice değer kaybetti zaten halihazır da almanya ligi arkadan yakalamaya geliyordu iyice aradaki fark kapandı tabii bunun nedenlerinin arasında stadlar bence çok önemli rol oynuyor italyadaki bütün statlar çok kasvetli ve eski üstüne birde kimse gitmeyince almanya yavaş yavaş 3. büyük olmak için geliyor

Not:İtalya da yıldız kim kaldı ?Benim aklıma kimse gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransa'nın Mehmet Topuz'u
Türkiye'de Beşiktaş’la F.Bahçe arasındaki Mehmet Topuz kavgasının, farklı bir versiyonu Fransa’da Mevlüt için yaşandı.

Sochaux’dan ayrılıp, büyük bir takıma gitmek isteyen milli yıldız için önce PSG, gurbetçi oyuncunun kulübü ile bonserviste 4.5 milyon Euro’ya anlaştı. Genç futbolcuya da yıllık 1.8 milyon Euro vermeyi gözden çıkartan Paris temsilcisi, Lyon’un devreye girmesiyle şoka girdi. Lyon önce bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro vereceğini açıkladı. Mevlüt’e de yıllık 2.2 milyon bütçe ayırdığını belirtti. Bunun üzerine Lyon’a ateş püsküren PSG, fiyatı 7.5 milyon Euro’a çıkarttı ve Mevlüt’ün transferini bitirdi. Bu gelişmeyle birlikte, F.Bahçe’nin Mevlüt’ü transfer etme ihtimali de kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ben Bilicaya kötü oyuncu demedim.31 yaşında bir adamın yabancı kontenjanını doldurmasına laf ettim sadece.Fenerbahçe de Deivid,Alex,Guiza,Edu kalacak gibi.Yerine maksimum 4 yabancı alabiliyorsun.Alacağın adamlar artık lig standartlarında olmasın.24-28 arası alırsın en kötü ve iyi oyuncu olur.Sonradan gerekirse para da kazanabilirsin.Bilica 31 yaşına gelmiş ve hiç büyük takımlarda oynayamamış.Evet U21 zamanı gelecek vadeden defans oyuncuları arasındaymış ama yerinde sırıtmayan görev adamı standart bir adam olabilmiş.Lugano gidiyorsa yerine daha yaşlı ve daha aşağısında oyuncu getirmek mantalitesini anlamıyorum ben.Adam türk olsa yada türk vatandaşı ahanda süper transfer derdim ama hele ki sadece 6 yabancı oynatabildiğin bir yerde daha kaliteli ve genç bir defans oyuncusu isterdim ben.Transferlerin kolay olmadığını bende biliyorum ama kısa vadeli oyuncu almak bizim kluplerimizin hastalığı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...