Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

yılmaz vural'dan sezon sonunda bi intihar girişimi daha görmemiz kuvvetle muhtemel bu durumda.

Chelsea'ye Ocak 2011'e kadar transfer yasağı geldi, Gael Kakuta'nın transferindeki usulsüzlükten dolayı. Eh Abramovich'in de para suyunu çekiyodu herhalde. Götürür bu elindeki kadro zaten, o konuda sorun yaşamazlar.

kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/24997206/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kaspar said:

Chelsea'ye Ocak 2011'e kadar transfer yasağı geldi, Gael Kakuta'nın transferindeki usulsüzlükten dolayı. Eh Abramovich'in de para suyunu çekiyodu herhalde. Götürür bu elindeki kadro zaten, o konuda sorun yaşamazlar.

abrahamovic ve paranın suyunu çekmesi aynı cümle içerisinde kullanılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Masquerade @25 May 2009, 14:23 said:

Galatasaray'dan ayrılmasını dilediğim oyuncular;

Sabri: Öyle bir hale geldi ki, 89 dakika Cafu gibi oynayıp 90. dakika absürd bir hata yapsa seyirci üzerine yıkılacak. Genel kanının aksine ben Sabri'nin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Çok şey yapmaya çalışıyor haliyle hata riski artıyor. Kendisinden önceki bek Cihan gibi oynasa, yani ne etliye ne sütlüye diyip al ver yapsa orada sırıtmıcak, hatta "AAA Sabri süper lan!" denecek belki :p. kısaca hem kendine, hem galatasaray'a zararlı oluyor istemeden. 2 milyon euro'ya falan rahat satarız. Hem Uğur Uçar gibi bir yetenek seneye takımda olacak. (Ah ulan TFF, buzda oynattın bizi Konya'da)

Masquerade @ 17 minutes ago said:

sabri > gg
6 ay önce gitsin diyomuşsun masq ;)
bu mesajının üstünden daha 10 maç geçti, çok da uzun zaman izlemedik daha sabriyi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Hareketlensin bu başlık.

Beşiktaş Hoffe'den kaleci Ramazan'ı bağladı yarım sezon için.

Trabzonspor da bugün Sezer Badur ve bir adamla daha anlaştı adını unuttum.2.5 yıllık.

Sezer Sivasspor'un başarısında en az Mehmet Yıldız kadar iş yapıyordu, gecikmiş bir transfer yaptı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'ye fransız sömürgesinden zenci lazım. brezilyalılarla nereye kadar... mehmet topuzun yerine sağ kanada sağlam bir oyuncu alınsa ne güzel olur. dos santos da satılıcaksa bi 15 20 ye kitlesek real'e fena olmaz. rafael van der vaart Fenerbahçe'ye gidiyorum demişti ama?..
Sosyal ağlarda paylaş

Zenci futbolcu herkese lazım. GS'nin de orta saha çökük, şöyle Appiah stili çift yönlü 10 öküz gücünde bi adam almalı. Aslında hazır Milan'dan ayrılmak istiyorum derken Gattuso'yu bi alabilsek ne muhteşem olur ama... Hayal tabii bunlar. Gattuso nereye geliyo GS'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

Gattuso'yu 3 büyük ligin dışına çıkarmak zor ve zaten şansa buraya gelse bile devamlı kart görür. Bizim nazik futbolumuza adapte olması zor, böyle hırçın hırslı bir adamın.
Aslında Gs'ye 2 zenci lazım biri Servet'in yanına hızlı süpürücü, diğeri de Rewendor'un dediği gibi ortaya Appiah tarzı çift yönlü birisi.

Dos Santos'a 8-10 milyon euro bile verseler 1 dakika düşünmeden satarım, zira defans yönü yeterince iyi değil bir bek için. Yarı parasına daha disiplinli ve defansif bir adam alınır hem de Avrupalı.

Forvet konusunda hala bir ses yok bizim takımda, oysaki 2. devre hazırlıkları 2 güne başlayacak. Bu gidişle yine Guiza'nın ailesini sıkça yad edeceğiz maçlarda.

Bir de Semih'e haber vermeden sözleşmesini tek taraflı uzatmışlar geçenlerde, adam haliyle kızmış ve federasyona başvurmuş. Aziz başkan şu kimseyi adam yerine koymama huyunu bırakmadı gitti, Semih'i zorla kopartcaklar camiadan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

yılmaz vural'dan sezon sonunda bi intihar girişimi daha görmemiz kuvvetle muhtemel bu durumda.

chelsea'nin yasağı kalktı diye hatırlıyorum ben hatta yanlış mı hatırlıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

dos santos için 12 milyonluk teklifte bulunulmuş real tarafından... van der vaartın üstüne 4 milyon versinler dos santos'u alsınlar on numara olur :) gerçi guiza dos santos gitsin istemiyorum... deivid uğur boral can arat gibi oyuncular gitse şu gökhan gönül gibi varoşların da egosu biraz törpülense on numara oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

dos santos için 12 milyonluk teklifte bulunulmuş real tarafından... van der vaartın üstüne 4 milyon versinler dos santos'u alsınlar on numara olur :) gerçi guiza dos santos gitsin istemiyorum... deivid uğur boral can arat gibi oyuncular gitse şu gökhan gönül gibi varoşların da egosu biraz törpülense on numara oluruz.

sen de buna inandin?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

gelir de milan kaç para veriyor onu bilmemiz lazım. es kaza galatasaray fazlasını verir haldun üstünelin mucizesi olarak tarihe geçer.

Ehehe sen de Antu'da "Ahuhaha gs elanoyu alacakmış nereye alıyo, inter istiyo milan istiyo gs alabilir mi elano gelir mi pühehe" diyip o gecenin sabahında "böühühühü gerçekmiş lan" diyip öğleye doğru "olsun alex daha iyi elanodan"a dönüş yapanlardansın anlaşıldı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...