Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2009-2010

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

paticikte son zamanalarda çıktı bu da.

Beşiktaşlılar kendileri söylüyor ilk 3'e giremeyeceklerini!!!111birbir!

Beşiktaşlılar kendileri bobodan nefret ediyor!!111!!

Adamın GOL DEDİ OLM!!!

yahu biz başka stada mı gidiyoruz? Boboooooo boboooooo diye inliyor stad adam yedek de kalsa sonradan da oyuna girse

BOBO ÇOK BABASIN

zapoyu da çok seviyoruz ama mecburen gitti. süper bir yıldız alacaklarsa bobo da gidebilir. bu boboyu sevmediğmiz anlamına gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın ben yanlış takip ediyorum demekki.
Kombineli öz abim 2 senedir satsalar da kurtulsam çekiyor.
Barış kupasında oynadığı futbolla satılsın artık denmiş onlarca kez.
Ne zaman bi beşiktaşlı görsem satsak da o paraya iyi bi forvet alsak diye konuşuyor...
Ben kendim beğeniyorum Bobo'yu yoksa kötü futbolcu iddiam yok sadece etrafımda gördüklerimi söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de kombineliyim adamın oynadığı ve adama özel tezahurat yapılmayan 1 tane maç hatırlamıyorum. maça gitmeye de gerek yok aslında tvden duyuluo zaten

bobodan başka büyük maç oynayabilen oyuncumuz var mı? bi ernst az biraz da holosko belki. bu sene nihat geldi bi de işte o kadar

ama boboya bakıyorsun. clde gidiyor marsilyaya atıyor liverpoola atıyor, türkiyede fenere atıyor gsye atıyor

bobodan şikayet eden beşiktaşlılara sinan koloğlu müstahaktır

ek: senin boboya laf etmene bişi demiyorum bu arada sen de beğeniyorum demişsin zaten :) bu mesajım boboya laf eden beşiktaşlılaraydı
Sosyal ağlarda paylaş

Bobo'nun yeteneğine laf etmek zaten saçmalık olur,ha çok üst düzey bir futbolcu değil ama iyi bir futbolcu,ama şu da bir gerçek BJK artık ona yetmiyor.

Adam bariz bir şekilde gitmek istiyor,takımda kalması en büyük isteğim fakat böyle mutsuz oynamaya devam edecekse çok iyi teklifler var onun için,satılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Kusura bakmayın ben yanlış takip ediyorum demekki.
Kombineli öz abim 2 senedir satsalar da kurtulsam çekiyor.
Barış kupasında oynadığı futbolla satılsın artık denmiş onlarca kez.
Ne zaman bi beşiktaşlı görsem satsak da o paraya iyi bi forvet alsak diye konuşuyor...
Ben kendim beğeniyorum Bobo'yu yoksa kötü futbolcu iddiam yok sadece etrafımda gördüklerimi söyledim.

kombinesiz bi pati üyesi olarak
bobo kalmalı ha böyle gitmek istiyorsa zorlanada tutulmamalı
para için kimleri sattı bjk boboyumu satmıcak
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

çok iyi işler yapsa sevilir agatör
30 milyona transfer olup
eşşek yüküyle para alıp
maçta 2 gram koşmayan adamı niye sevsinler

şaka mı bu?
berbatov hangi maç deli gibi koştu ki şimdi koşucak?
adamın oyun mantalitesi öyle deli gibi koş pres yap depar at değil. çok güzel pas dağıtıp asistler yapan bir oyuncu. onun gibisini alsın başının üstüne koysun ferguson.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...