Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 kim bobodan nefret ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 paticikte son zamanalarda çıktı bu da. Beşiktaşlılar kendileri söylüyor ilk 3'e giremeyeceklerini!!!111birbir! Beşiktaşlılar kendileri bobodan nefret ediyor!!111!! Adamın GOL DEDİ OLM!!! yahu biz başka stada mı gidiyoruz? Boboooooo boboooooo diye inliyor stad adam yedek de kalsa sonradan da oyuna girse BOBO ÇOK BABASIN zapoyu da çok seviyoruz ama mecburen gitti. süper bir yıldız alacaklarsa bobo da gidebilir. bu boboyu sevmediğmiz anlamına gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kusura bakmayın ben yanlış takip ediyorum demekki. Kombineli öz abim 2 senedir satsalar da kurtulsam çekiyor. Barış kupasında oynadığı futbolla satılsın artık denmiş onlarca kez. Ne zaman bi beşiktaşlı görsem satsak da o paraya iyi bi forvet alsak diye konuşuyor... Ben kendim beğeniyorum Bobo'yu yoksa kötü futbolcu iddiam yok sadece etrafımda gördüklerimi söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 valla ben de kombineliyim adamın oynadığı ve adama özel tezahurat yapılmayan 1 tane maç hatırlamıyorum. maça gitmeye de gerek yok aslında tvden duyuluo zaten bobodan başka büyük maç oynayabilen oyuncumuz var mı? bi ernst az biraz da holosko belki. bu sene nihat geldi bi de işte o kadar ama boboya bakıyorsun. clde gidiyor marsilyaya atıyor liverpoola atıyor, türkiyede fenere atıyor gsye atıyor bobodan şikayet eden beşiktaşlılara sinan koloğlu müstahaktır ek: senin boboya laf etmene bişi demiyorum bu arada sen de beğeniyorum demişsin zaten :) bu mesajım boboya laf eden beşiktaşlılaraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Lincolnun yanında sabriyi verecekseniz alırız.Yoksa almayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bobo'nun yeteneğine laf etmek zaten saçmalık olur,ha çok üst düzey bir futbolcu değil ama iyi bir futbolcu,ama şu da bir gerçek BJK artık ona yetmiyor. Adam bariz bir şekilde gitmek istiyor,takımda kalması en büyük isteğim fakat böyle mutsuz oynamaya devam edecekse çok iyi teklifler var onun için,satılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 raistftw said: Kusura bakmayın ben yanlış takip ediyorum demekki. Kombineli öz abim 2 senedir satsalar da kurtulsam çekiyor. Barış kupasında oynadığı futbolla satılsın artık denmiş onlarca kez. Ne zaman bi beşiktaşlı görsem satsak da o paraya iyi bi forvet alsak diye konuşuyor... Ben kendim beğeniyorum Bobo'yu yoksa kötü futbolcu iddiam yok sadece etrafımda gördüklerimi söyledim. kombinesiz bi pati üyesi olarak bobo kalmalı ha böyle gitmek istiyorsa zorlanada tutulmamalı para için kimleri sattı bjk boboyumu satmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aurelio Galatasaray ile anlaşmış sanırım birçok yerde söyleniyor bu. Betis'le olan bir davası varmış o lehine de aleyhine de sonuçlansa gelecekmiş. Hatta sağlık kontrolünden bile geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 lan bi stoper alın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 camı pardon zanı aldık ya işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok bariz yalan transfer olur aurelio.yani o mevkiye ihtiyaç kalmadı.defans gelicektir tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bence kimse gelmeyecek artık. Elano bile büyük sürpriz oldu, yeter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 1 bomba daha alacak bence gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cemad said: 1 bomba daha alacak bence gs güiza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 valla haldun üstünelden korkulur. bırak guizayı yarın aziz yıldırımı aldık diye açıklama yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aurelio gelse her şekilde ayhanın bu halinden daha fazla katkısı olur takıma. Ayhan çok ağır kalıyor, hep topları öldürüyor, kontrayı yavaşlatıyor falan, tatil yaramamış ayhana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 dünki maçta çok pas hatası yaptı ayhan ilk yarıda 2. yarıda pek dikkat etmedim zaten size sağlam bi dmc lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ayhan şu an takımda formasının hakkını veren ender oyunculardan tvden maç izleyip yorumn yapmayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 DoGMeaT said: çok iyi işler yapsa sevilir agatör 30 milyona transfer olup eşşek yüküyle para alıp maçta 2 gram koşmayan adamı niye sevsinler şaka mı bu? berbatov hangi maç deli gibi koştu ki şimdi koşucak? adamın oyun mantalitesi öyle deli gibi koş pres yap depar at değil. çok güzel pas dağıtıp asistler yapan bir oyuncu. onun gibisini alsın başının üstüne koysun ferguson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence collocini tutup getirecek haldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Coloccini'nin saçlar süperdi. Hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Haldun un saçlar da süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eralp said: Haldun un saçlar da süper bence. kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yönetici olup da saç uzatmak kolay iş değil öyle deme eheh :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 panucci --> Parma ayrıca pirlo'nunda chelsea'ye gitme ihtimali yüksekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar