ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olm tanımadığın adamların nesini seviyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben yatıyorum olm. bu tartışmaya devam edecez ama. son sözüm : casillası kötü günler bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 lan inşallah bekler ben karamsarım ama işte ve bu tartışma bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 eto neyini yargılıyo italyada? ezer italyan defansı, yerden yere vururlar. yerden kalkmaz eto bence. ibra ispanyada coşar.teknik, fizik, şut. tam ispanya tarzı bence. realde en büyük. barcayı gecen seneki gibi yalnız bırakmazlar. zaten gecen sene de başa baş oynayabilirlerdi ama real tarihinin en fazla ve en uzun süreli sakatlıkları 1 sezonda başlarına geldi. tam kadroyla maçlara çıkamadılar tüm sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ibo en az 40 gol 30 asistle oynar bu sezon.ispanyada kendini bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bariz Inter karlı çıktı. Forvetlerinde Milito & Eto var. Baya bi gol atarlar bu sene, izleyin. Ayrıca 40 Milyon Euro'ya 2 tane taş gibi transfer daha yapar Mourinho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 futbol sadece gol atmak, asisst yapmak, top kapmak değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 futbol asla sadece futbol değildir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hayat futbola fena halde benzer hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 futbol basit bir oyundur, zor olan onu basit oynamaktır Johan Cruyff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 futbol 22 kişi oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir spordur gary lineker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 futbol insanın kendine yakışanı giymesidir. cemil ikitepeli http://asset1.sosyomat.com/uyelik/sosyo_avatar_image/0/3/60630/avatar_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Hala İbrahimovic başarılı olur mu olamazlar mı diyenler var.Guizanın gol kralı olduğu bir ligte hele ki Barcelonanın 100 gol atabildiği bir ligte İbrahimovic nasıl başarılı olamaz.Hatta bence İbrahimovic en fazla 10 maç sonra yedek kalır.Bojan Krkic'e formasını kaptırır dimi... Siz İbrahimovici bırakın asıl Etoo İbrahimovic kadar başarılı olur mu İtalyada,onu sorgulayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 peki hemen sorguluyorum Kürşat !!! Diafondan 2 çay söyle ben sorgulamaya başlıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kermit said: peki hemen sorguluyorum Kürşat !!! Diafondan 2 çay söyle ben sorgulamaya başlıyorum kendimi. Bence sen direk çay ocağına git.Baya uzun sürecek gibi duruyor senin işin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fede said: futbol 22 kişi oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir spordur gary lineker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Morientes --> marsilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Çok şükür bi standart transfer haberi sayfası daha kapandı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yaw haldun abi nerde transfer.sanırım onumuzdeki eleme maçında iyi skor alırsak ve turu geçersek transfer gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kolo Toure-City 15 M Pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Kontratının son sezonuydu ve Afrika Uluslar Kupası nedeniyle baya maç kaçıracaktı sezon ortasında,15 m £ iyi para ama, Ulan Wenger,King Kolo'yu sattırmasaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Arsenal bu sezon çöker... Maddi olarak bayağı rahatladılar, borçlarının bi kısmı ödenmiştir de, takım orta sıralara oynar, eldeki gençler yetişip toparlayana kadar en azından 2-3 sene falan zor işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Crouch'ta Tottenham'a geri dönmüş,sevmediğim bir adam gerçi Crouch Darren Bent'te Sunderland'a gidebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yannız ben bayadır takip edemiyodum wolfburgda cekoyla grafiti kalmış baya sevindim. bide ziyaniyi almışlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bizimkiler 32'lik Hasan Şaş'ı yollarlar, el alem (kendisi açısından Hasan-GS arasındaki sevginin aynısı bulunan, aynı derecede fanatikçe takımını tutan, aynı derecede takıma büyüklük yapan, aynı derecede agresif ve hırçın ve aynı derecede takımı için varını yoğunu ortaya koyan) 33 yaşındaki Totti'sine yaşlandı falan demeden üstelik 1-2 sene de değil hiç düşünmeden 5 senelik daha sözleşme imzalatmış gözünü bile kırpmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar