Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Türk Telekom'dan Erem Demircan yaptığı sunumda bu fiyatların son kullanıcıya nasıl yansıyacağını da açıkladı. Yeni tarifeler şöyle: Bağlantı Hızı Kota Fiyat 8 Mbps 4 GB 29 TL 8 Mbps 6 GB 39 TL 8 Mbps Sınırsız* 49 TL * Burada sınırsız tarife aslında sınırsız değil. Türk Telekom burada "adil kullanım sınırı" diye 15 GB sınır getirmiş durumda. Sınırsız tarife kullanıyor olsanız da ay içinde 15 GB'ı geçtiğiniz anda hat hızınız 512 Kbps'ye indiriliyor ve bir sonraki aya kadar böyle kalıyor. Telekom yetkilileri bu sınırlamayı haksız kullanımın önüne geçmek için getirdiklerini açıkladılar. Benimde internetim sınırsız ama az önce baktım en fazla 9gb falan kullanmışım ben bu sınırlandırmayı pek önemsemiyorum açıkçası fakat deli gibi download yapanlar bu işten hiç karlı çıkmayacak. Çok saçma sapan bir tarife olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,4038377,page=1 acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ay başlarında bence bizim netlerimizi kötü etkilicek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konu Dışı, güncel başlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Diğer tarifelere dokunulmadı mı demek bu, yoksa kaldırıldı demek mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Bu bölümle alakalı konuyu konu dışına açmakda güzelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sen doğru yere açmışsında nolmuş. aramadan açmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Haklısın bu bölüm ile alakalı konuyu, alakasız bölüme açacak paticik üyesi olduğunu akıl edememişim. Neyse artık yetkili biri siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 of abi çocuk musunuz ya? kavgaya bak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 :d eheh ciddiye almış. bence paticikler fena gaza geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ha ha ^^ Sen açmışsında ne olmuş aramadan açmışsın lafından sonra bu iş benim babam senin babanı dövere doğru gider hakikaten! Lol diyene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 beyler ayıp oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kalpler kırıldı kavgalar ba$ladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ÖNCE BEN AÇTIM, TÜM REPLER BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 TT NETİN YENİ FİYAT UYGULAMASI OLAY YARATTI MİLLET KAFAYI SIYIRDI BİRBİRİNE GİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Burda http://www.ttnet.com.tr/evde_3 99TL diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kermit said: TT NETİN YENİ FİYAT UYGULAMASI OLAY YARATTI MİLLET KAFAYI SIYIRDI BİRBİRİNE GİRDİ of çok güldüm buna şimdi bunları yazarken bi daha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sonra gecti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 evet, ama bi an çok korktum sürekli gülücem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 "gülüyosan takma kafana, birazdan geçer.." derler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şakacı ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Süpermiş ya gerçi 15 gb ı annamaz insan heralde 800kb la çekerken. Genede 100 kb a tıkılıp kalmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 said: * Burada sınırsız tarife aslında sınırsız değil. Türk Telekom burada "adil kullanım sınırı" diye 15 GB sınır getirmiş durumda. Sınırsız tarife kullanıyor olsanız da ay içinde 15 GB'ı geçtiğiniz anda hat hızınız 512 Kbps'ye indiriliyor ve bir sonraki aya kadar böyle kalıyor. Telekom yetkilileri bu sınırlamayı haksız kullanımın önüne geçmek için getirdiklerini açıkladılar. şimdi bi küfür ederdim de buradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sınırsız tarife deiğimiz artık 15GB ile mi sınırlı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Absolut said: Sınırsız tarife deiğimiz artık 15GB ile mi sınırlı oldu? şakamı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar