ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben yerçekimine inanmıyorum, sırf herkes öyle yerde dolaşıyo diye yerde duruyorum ben istesem uçarım hatta havada durdum zaten şahitlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Milamber said: mutlak doğru diye bir şey yoksa gerisi inanca kalmıştır. mutlak doğruya ulaşamazsın zaten. incompleteness theory + postmodernizm. salla bu işleri, hiraya gidince bizi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 arkadaşlar, ofisten çıkmadan bir cümle yazayım. teori demek, "aaa ulan bence bu böyledir" demek değil. hani "teori üretmek" varıdr, "fenerbahçe bu akşam bence 3-5-2 oynayacak" falan diye, bilimsel teori öyle birşey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 mutlak doğru olamaz, çünkü mutlak ölçüm diye bişey yok. ama epey bi olayı açıklamış di mi bilim dünyası, o yüzden "inanmıyosan da saygı duy"! din alimlerinin evrime bakış açısı bilimsel olsa, ortaya evrimin olamayacağına dair fosillerle, biyoloji veya genetiğe dair bulgularla tartışsalar, eyvallah. o zaman isteyen istediğini çürütür, hatta dalga geçer vesaire. ama ortada böyle eşit bi kavga yok ki. bilim diyo ki ben bunu buldum çünkü şu fosiller işte şu türler böyle değişmiş genel mekanizma buna benziyo vesaire. din adamı diyo ki, hayır öyle değil, çünkü yüzlerce yıl önce yazılmış kutsal kitabımızda öyle yazmıyo. o yüzden O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 thread needz moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hayır zaten fosil kaydı vs'ye bile ihtiyaç yok, evrimini tamamlamamış insanlar gani dünyada. vampirlerle yaşayıp farkında olmamak gibi birşey derdim ama dışarıdan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sir said: din alimlerinin evrime bakış açısı bilimsel olsa, ortaya evrimin olamayacağına dair fosillerle, biyoloji veya genetiğe dair bulgularla tartışsalar, eyvallah. o zaman isteyen istediğini çürütür, hatta dalga geçer vesaire. ama ortada böyle eşit bi kavga yok ki. bilim diyo ki ben bunu buldum çünkü şu fosiller işte şu türler böyle değişmiş genel mekanizma buna benziyo vesaire. din adamı diyo ki, hayır öyle değil, çünkü yüzlerce yıl önce yazılmış kutsal kitabımızda öyle yazmıyo. o yüzden O_o Sir ne yazık ki buna benzer birşey söylediğim birisi gülerek biraz yukardaki muhterem (!?) zatın sergisini anlatmıştı bana. Hatta kitabı fln varmış bööle bilimsel bilimsel anlatıyormuş neden evrim yoktur diye. Yollar çoktur. Ama maalesef insanları kandırmanın yolları, doğrunun yollarından fazladır. (Bak bu da özlü söz gibi oldu yazayım bir yerlere unutmayayımda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 herkesin evrimi kendine, isteyen kuyruk isteyen gece görüşü, eşit evrimden yanayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Milamber said: erkan tan'a niye bu kadar yüklenildi anlamadım. bir teoriye inanmıyor diye insan bilim düşmanımı olacak? istediğime inanmam üstüne dalga da geçerim kimsede bana bilim düşmanı diyemez. sanki geçmişte bilim adamları böyle şeyler yapmamışta biz bir teoriye inanmayınca olay oluyor. genetikçi miyim ben genetik konusunda bir teorinin doğruluğu konusunda fikir yürüteyim. bilmiyorum bilmediğim için de inanmıyorum belki? ama fizik konusunda bilgiliyim görelilik teorisine fln inanıyorum ne olacak şimdi? evrimle ilgilenmediğim için bilim düşmanı, yobaz mı oluyorum? burada yobaz olanlar tüm bilimi evrim teorisinden ibaret olarak gören insanlardır. bilmediğim bir teoriye inanmadığım için bilim düşmanı olacaksam olayım kimin umurunda? karşımdaki kim ki beni eleştirebiliyor? çok garip bir durum... birisi genetikçinin karşısına çıkıp olasılık teorisine inanıyor musun, hakkındaki görüşlerin neler diye sorun düzgün cevap alamadımı demekki o genetikçide bilim düşmanı olacak. süpersiniz^^ ne olduğunu bile bilmediğin bişeye inanıp inanmamak gibi bir karar veremessin ki inanmamak için ne olduğunu anlayabilmen lazım. a bu çok saçma hadi inanmadım yemezler demek biraz mantıksız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Erkan Tan: Doğru O.Öymen:Bak doğru dediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 lol adamınız gol dedi beyler, evrim var işte kanıtladık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 evrim teorisi issiz bilimadamlari ugrassin diye uydurulmus bir yalan arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Insanligin degilde Turkiyedeki bi kesimin maymundan geldigini dusenmemek elde degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Apis said: sir said: din alimlerinin evrime bakış açısı bilimsel olsa, ortaya evrimin olamayacağına dair fosillerle, biyoloji veya genetiğe dair bulgularla tartışsalar, eyvallah. o zaman isteyen istediğini çürütür, hatta dalga geçer vesaire. ama ortada böyle eşit bi kavga yok ki. bilim diyo ki ben bunu buldum çünkü şu fosiller işte şu türler böyle değişmiş genel mekanizma buna benziyo vesaire. din adamı diyo ki, hayır öyle değil, çünkü yüzlerce yıl önce yazılmış kutsal kitabımızda öyle yazmıyo. o yüzden O_o Sir ne yazık ki buna benzer birşey söylediğim birisi gülerek biraz yukardaki muhterem (!?) zatın sergisini anlatmıştı bana. Hatta kitabı fln varmış bööle bilimsel bilimsel anlatıyormuş neden evrim yoktur diye. Yollar çoktur. Ama maalesef insanları kandırmanın yolları, doğrunun yollarından fazladır. (Bak bu da özlü söz gibi oldu yazayım bir yerlere unutmayayımda) richard dawkingsin harun yahyanin kitabi hakkinda bi konusmasi war onu linkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=1L5TD3nwXXA&feature=PlayList&p=B45DF55A5648FC80&index=0 http://www.youtube.com/watch?v=crksPD2rH3A&feature=PlayList&p=B45DF55A5648FC80&index=1 http://www.youtube.com/watch?v=xAn-x9togyQ&feature=PlayList&p=B45DF55A5648FC80&index=2 http://www.youtube.com/watch?v=NFFxSJPveWI&feature=PlayList&p=B45DF55A5648FC80&index=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Khelben said: Milamber said: erkan tan'a niye bu kadar yüklenildi anlamadım. bir teoriye inanmıyor diye insan bilim düşmanımı olacak? istediğime inanmam üstüne dalga da geçerim kimsede bana bilim düşmanı diyemez. sanki geçmişte bilim adamları böyle şeyler yapmamışta biz bir teoriye inanmayınca olay oluyor. genetikçi miyim ben genetik konusunda bir teorinin doğruluğu konusunda fikir yürüteyim. bilmiyorum bilmediğim için de inanmıyorum belki? ama fizik konusunda bilgiliyim görelilik teorisine fln inanıyorum ne olacak şimdi? evrimle ilgilenmediğim için bilim düşmanı, yobaz mı oluyorum? burada yobaz olanlar tüm bilimi evrim teorisinden ibaret olarak gören insanlardır. bilmediğim bir teoriye inanmadığım için bilim düşmanı olacaksam olayım kimin umurunda? karşımdaki kim ki beni eleştirebiliyor? çok garip bir durum... birisi genetikçinin karşısına çıkıp olasılık teorisine inanıyor musun, hakkındaki görüşlerin neler diye sorun düzgün cevap alamadımı demekki o genetikçide bilim düşmanı olacak. süpersiniz^^ ne olduğunu bile bilmediğin bişeye inanıp inanmamak gibi bir karar veremessin ki inanmamak için ne olduğunu anlayabilmen lazım. a bu çok saçma hadi inanmadım yemezler demek biraz mantıksız oluyor gorelelige inanilmaz gorelelik bi din deildir bi toeridir inanilcak bi kismi yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 BonePART said: Khelben said: Milamber said: erkan tan'a niye bu kadar yüklenildi anlamadım. bir teoriye inanmıyor diye insan bilim düşmanımı olacak? istediğime inanmam üstüne dalga da geçerim kimsede bana bilim düşmanı diyemez. sanki geçmişte bilim adamları böyle şeyler yapmamışta biz bir teoriye inanmayınca olay oluyor. genetikçi miyim ben genetik konusunda bir teorinin doğruluğu konusunda fikir yürüteyim. bilmiyorum bilmediğim için de inanmıyorum belki? ama fizik konusunda bilgiliyim görelilik teorisine fln inanıyorum ne olacak şimdi? evrimle ilgilenmediğim için bilim düşmanı, yobaz mı oluyorum? burada yobaz olanlar tüm bilimi evrim teorisinden ibaret olarak gören insanlardır. bilmediğim bir teoriye inanmadığım için bilim düşmanı olacaksam olayım kimin umurunda? karşımdaki kim ki beni eleştirebiliyor? çok garip bir durum... birisi genetikçinin karşısına çıkıp olasılık teorisine inanıyor musun, hakkındaki görüşlerin neler diye sorun düzgün cevap alamadımı demekki o genetikçide bilim düşmanı olacak. süpersiniz^^ ne olduğunu bile bilmediğin bişeye inanıp inanmamak gibi bir karar veremessin ki inanmamak için ne olduğunu anlayabilmen lazım. a bu çok saçma hadi inanmadım yemezler demek biraz mantıksız oluyor gorelelige inanilmaz gorelelik bi din deildir bi toeridir inanilcak bi kismi yok yane doğru olduğuna inanırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 en üst katı futbol sahası gibi piramit kurmayın arkadaşlar. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 http://www.neunbeere.de/ExtRef/cameltoes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 olm maymundan geldim diyorsanız ondan gelmişsinizdir,ama ben inanmıyorum ben hz ademin yeryüzündeki torununun torunun v.s lerinden biriyim işte,neki bu alıp veremediğiniz,binlerce yıldır dinde varoldu dinsizlikte,wow da varoldu aoc de ama aoc daha gerçekçi gibi yav bunumu tartışsak asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ensestlerin soyundan gelmekten iyidir en azından^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya kardeşim maymundan gelme ayıdan kuştan gelme diye bişey yok hey allahm önce yapılması gereken tübitak yayınlarından, kör saatçi adlı kitabı alıp okumak. 6 tl falandı. sonra tartışmalara girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ademle havadan geldik diyenlerin nasil cogaldigimiz hakkindaki teorilerini dinlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya 1. nesil insanlar çamurdan filan, ok. Sonra sevişiyolar fln 2. nesil doğuyo filan işte, bu da tamam. Buraya kadar herşey süper, elimizde şirin mi şirin bir çekirdek aile var. Ama bunlar üreyecek daha? Eee, hepsi aynı aileden? Eee, dinde insanlara ensest yasak? Hmm... Tren rlz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 habil kabil var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar