napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hi. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DC ile geçtiğim Mikro İktisat dersini tekrar aldım ve 50 sayfa grafik var çalışmam gereken. Sınav yarın 17.00 da. Tek sayfa bakmadım hala fdg. Geçtiğim dersi not yükselticem diye alıp kalırsam rezillik tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 devamsızlıktan kalacaktım, kalmadım. not ortalaması tutmuyor şimdi de. kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben aldığım derslerden sadece 1inin sınavlarına girdim.ondan da devamsızlıktan kalmışım.1 seneyi harcadım.bi bok da yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Masquerade said: DC ile geçtiğim Mikro İktisat dersini tekrar aldım ve 50 sayfa grafik var çalışmam gereken. Sınav yarın 17.00 da. Tek sayfa bakmadım hala fdg. Geçtiğim dersi not yükselticem diye alıp kalırsam rezillik tam. dc ile geçtiğin dersi alıp kalsan bile dc sayılır o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kalmamaluydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 okuldan okulda değişebilir bella... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sen kalmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kesin geçerim dediğim klasik mekanik ten gün itibari ile kalmışım bunun yüzünden okulun uzaması bi yana tanıdığım bi kaç mal aynı dersi geçmiş nası içime oturdu anlatamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 "roket adam" said: Yav arhadaş kaldım dediğin altı üstü büte kaldın. Bütte geçersin yani. Heyallam. Fotoğrafçılık, sinema hede hödö diye dersi olan bölümlerde okursan büt nedir bilmezsin tabii sdkjfh. Gel mühendisliğe. sdf wat? geçen dönemki senaryo teknikleri dersimin finalinde sınıf mevcudunun 2 katıydı sınıf. bizden önceki dönemin dökülenleriyle beraber kardeş kardeş verdik sınavı. bu dönemde final olarakta kısa film istiyorki açık seçik GEÇİRMEM diyor adam. ruh hastası lan bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bella said: Masquerade said: DC ile geçtiğim Mikro İktisat dersini tekrar aldım ve 50 sayfa grafik var çalışmam gereken. Sınav yarın 17.00 da. Tek sayfa bakmadım hala fdg. Geçtiğim dersi not yükselticem diye alıp kalırsam rezillik tam. dc ile geçtiğin dersi alıp kalsan bile dc sayılır o? sayılmıyore. FF oluyor. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ff yerine gg yazsalar ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 aynen. gg qq fln gibi notlar olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 DarKRideR said: kaldım evet DarKRideR said: geçtim lan DarKRideR said: Hayatımda ilk defa bir dersten kaldım :( bir karar ver :D hep swg oynamaktan bunlar di mi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bugün mat2'den 10 alarak hayatımda aldığım en düşük not rekorcağızını kırdım. herkes bana rep versin. bütten geçeceğim diye umuyorum, 60 almam lazım vizesi 30 küsür çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 asdasd öyle dönemler gelecekki 10 aldığın için havalara uçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 şimdiye kadar aldığım en düşük not, lise 2 matematik'ti, 18 almıştım yanlış hatırlamıyorsam. daha beteri de varmış. geçmem lazım bunu. bu sene alttan kalmayacajk. YAPARIM. İŞÇİ. ÇALIŞKAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kalanla kalınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 muhasebe denetimi + menkul kıymet bıdısından kalıcam bende muhtemelen, işin kötüsü yaz okulu açmadıkları gibi başka okullara da denklik vermiyor adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mat 3 de sınıf ortalaması 5. 10 iyi oluyor bazen ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ıyyy mat3 ne iğrenç şeyler vardır allah bilir içinde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 MAT3 dediğiniz 3. yarıyıldaki Diferansiyel Denklemler mi? Yoksa mühendislik matematiği mi? Yoksa ne?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Osman, Track 5'e mutlaka devam ediyorsun ona yapilacak birsey yok. Fakat ortalamani dedigin gibi yukseltirsen TOEFL'a bir daha girmen gerekmez. Hoscakal. 5 puanla bırakanlar utansın ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Xenocide said: ff yerine gg yazsalar ne güzel olurdu Ahahaha mükemmel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar