matama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 simdi biz bursada nerdeyse 1.5 senedir bir proje yapiyoruz adi karinaevleri adres surasi www.karinaevleri.com hatta biraz daha direk fotoyu koyiyim http://www.karinaevleri.com/images/stories/8/8-15.jpg neyse dap yapi gunlerdir istanbulda reklamlar yapiyor bir baktim direk bizim projemizi yurutmus :) utanmadan nerdeyse ayni http://www.dapyapi.com.tr/pGenelBilgiler.aspx?proje=25 biraz sorduk sorusturduk cokta yapabilicegimiz birsey yokmus tamam bizde yaparken bir yerlerden esinleniyoruz ama direk copy paste yuh dedim neyse yapacak birsey yok :) p.s biz bu arada 2 blok u bitirdik yani o kadar ilerledik yani hani once kim yapti diye bir fikir kalmasin kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 büyük reklam ajanslarının müşterileri ile çalıştığı aracı firmayız. adamlar bize teklif hazırlatıyo billboardlarla ilgili. günlerce reklam logolarını billboardlara yerleştiriyoruz. tasarım yapıyoruz fikir üretiyoruz.fiyattı falandı filandı yolluyoruz firmaya. en fazla 6 ay 1 sene sonra bir yerde bizim projemizle ödül aldıklarını görüyoruz. 2 kere geldi bu olay başımıza güldük geçtik. yapcak pek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sizin site chrome da çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ben burj el arab cakmasi zannediyordum, megersem degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 matama said: simdi biz bursada nerdeyse 1.5 senedir bir proje yapiyoruz adi karinaevleri adres surasi www.karinaevleri.com hatta biraz daha direk fotoyu koyiyimhttp://www.karinaevleri.com/images/stories/8/8-15.jpg neyse dap yapi gunlerdir istanbulda reklamlar yapiyor bir baktim direk bizim projemizi yurutmus :) utanmadan nerdeyse ayni http://www.dapyapi.com.tr/pGenelBilgiler.aspx?proje=25 biraz sorduk sorusturduk cokta yapabilicegimiz birsey yokmus tamam bizde yaparken bir yerlerden esinleniyoruz ama direk copy paste yuh dedim neyse yapacak birsey yok :) p.s biz bu arada 2 blok u bitirdik yani o kadar ilerledik yani hani once kim yapti diye bir fikir kalmasin kimsede e baba sizinkiler de acaip çalmış yalnız benden duymuş olma.. http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=358395 azerbaycan, bakü, altes plaza.. 2005-2006'da başladı.. bayağı aynısı yani.. şöle koyalım.. altes: karina: dap yapı: mimari esinlenme diyelim biz yine de.. mimarları kim tabii bunların. o da önemli.. kanyon'un da ikizi (üçüzü?) vardı sanki mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bence "bire bir" diyecek kadar da sizin kopyanız değil. türkiye'de imar yasası belli. çok alengirli şeyler yapılamıyor zaten. üstüne bir de müteahhitler de masrafları arttırmamak için şekil şemalden kaçınıyorlar, mimarlara baskı uyguluyorlar. frank gehry'ler de çıkmıyor bizden, tamamen orjinal eserler çıkarsınlar. haliyle önceki örneklere bakıyorlar. dolayısıyla yapılan binalar zaten bir birine benziyor. ama bu projeye "kopya" demek ağır olur bence. öyleyse bile sizden daha iyi yapmışlar gibi görünüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dasaa ayni sey bizimde onumuze geldi mimara sorduk yaparken azerbaycankilerle kontak halinde oldgunu calma gibi bir durum olmadigini soyledi bastan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bende tam mimarları kim yazıyordum.. aynı durum kanyon'da da geçerliydi yamulmuyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 çok yersiz espri oldu... sildim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ahah herkes birbirinden esinlenmiş yahu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hmpsf hmpsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 karina ile dap yapi arasinda süper bi benzerlik göremedim şahsen çatı tarafı oval falan ama olur o kadarı. fakat, altes ile dap yapı gerçekten çok benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Niye sizden çalmış olsun ki? Sizin esinlendiğiniz orjinalinden çalmış olmaları daha muhtemel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ikinizde cok tırtsınız pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 daverc said: Ben burj el arab cakmasi zannediyordum, megersem degilmis. bu aklıma geldi ilk resimlere bakınca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Rewendor said: Niye sizden çalmış olsun ki? Sizin esinlendiğiniz orjinalinden çalmış olmaları daha muhtemel? oldukça olası, hatta altes dapa çok daha benziyor sizinkine benzediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben gittim baktım dragos a.gereksiz pahalı ve çok kötü bi yerde 10. kattan aşagısı deniz gormuyor.sağ sol varoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Böjeek said: büyük reklam ajanslarının müşterileri ile çalıştığı aracı firmayız. adamlar bize teklif hazırlatıyo billboardlarla ilgili. günlerce reklam logolarını billboardlara yerleştiriyoruz. tasarım yapıyoruz fikir üretiyoruz.fiyattı falandı filandı yolluyoruz firmaya. en fazla 6 ay 1 sene sonra bir yerde bizim projemizle ödül aldıklarını görüyoruz. 2 kere geldi bu olay başımıza güldük geçtik. yapcak pek bişey yok. (tu) bizim memlekette fikir çalma sünnettendir ;p sdfs kaç kere yaptığımız tasarımları başka firmalarda gördük "oha benim yaptığım böylemiydi" fln olup sonra "yok çakmasıymış" oldu =) baştan sinirleniodum ama baktık gayet normal karşılanıo ne yazıkki hi bisi yapamioruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 battlestar galacticadaki resurrection shipe benziyor site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 dasaaa said: bayağı aynısı yani.. şöle koyalım.. altes: karina: dap yapı: mimari esinlenme diyelim biz yine de.. mimarları kim tabii bunların. o da önemli.. kanyon'un da ikizi (üçüzü?) vardı sanki mesela.. bu tarzı bulan ilk mimar ya da mimarlara belli bir telif hakkı gibi birşey veriliyor m? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 nerede yapılıyor ki bursa'da bunlar yahu edit:nilüfermiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 siteniz açılmıyor yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ahahah efsane olmus herkes birbirne.. Verilmiyor copyright filan mimari eserlere, boyamalara filan diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar