progamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Yakın gelecekte Slayers adlı yeni bir oyun çıkar. Bu oyunda oyuncular gerçek insanları kontrol ederek savaşmaktadırlar. Kontrol ettikleri insanlarda köle gibidirler. Eğer 30 maç canlı kalırlarsa özgürlüklerine kavuşacaklardır. Gerard Butler da bu şekilde kontrol edilen biri rolünde. Kurtulup ailesine dönmeye çalışıyor. Kötü adam rolündeyse kalplerimizin seri katili Dexter var :DTrailer edit: filmi yönetenlerde Crank serisini yapıp yönetenlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Fikir güzel, trailer'da güzel inşallah güzel bir film olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 leonidas + g36 ve fikir güzel, beklediğimden iyi göründü trailer ama şu rapçi oynatma olayını bırakmaları lazım. iyi çıkabilir, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ludacris iyidir, epey filmde oynadi, seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Fikir güzel, başrol iyi, Michael Hall seçimi mükemmel. Umarım beklentileri karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 fikrimi çalmışlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kyra Sedgwick de mükemmel bir "Kafasına odunla vura vura öldürmek istenecek" karakter oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Lopeth said: fikrimi çalmışlar yine benimkinide çalmışlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 leonidas varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 buna benzer bir film vardı. daha yüksek bütçeyle çekilen benzeri gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ahah benim de fikrimdi bu. Herkesin aklına geliyo bu tarz şeyler sanırım :P Ama benim aklımdaki daha Matrix-variydi, oynanan adam oynandığını yavaş yavaş farkediyo, kaçmaya çalışıyo falan. Bu filmde oynanan kişinin oynandığını bilmesi ayrı bi hava katmış, gerilim unsurunu güçlendiriyo biraz. Hoş bi filme benziyo, merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 konu ve afiş imba, güzel olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Serefsizim aklima geldiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 eylüle az kaldi, heycanla bekliyoruz. kadro süper, film icin de ayni beklentiler icersindeyim. ve bu vesileyle up o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 fikrimi çalmışlar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 iyi bişey çıkacak gibi.. ludacris (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Orjinal bir fikir.Hadi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 beklediğimiz gibi olmıycağı kesin bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bu film çekildi lan zaten. adaya atıyolar mahkumları sona kalanı salıyolar. netten canlı veriyolar filan. hatta başrolde psiko ingliz mi iskoç mu ne bi futbolcu var ya o oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hoba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yapılmıştı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Red said: leonidas varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 türkiyede vizyona girmis. almanyada da girdi mi diye bakiyodum tam bi gazla ki... 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) ALLAH BELANIZI VERSIN. nasi heycan yapmistim gitcem diye bugün =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 vaniLLe said: türkiyede vizyona girmis. almanyada da girdi mi diye bakiyodum tam bi gazla ki... 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) 7 January 2010 (Germany) ALLAH BELANIZI VERSIN. nasi heycan yapmistim gitcem diye bugün =( oha daha neler almanyaya daha mı geç hemde 8 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ALMANYADAN İLERDEYİZé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar