Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 10 mesaj falan sildim heralde, sakin olun agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fede said: ERKEĞİM BENİ TAŞIMALI Hayir, http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v323/181/90/584080968/n584080968_1373558_5571.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kermit said: peki ben çekicimiyim ? ginaly said: ginaly, bu sefer yanlış resim dostum. doğrusu gozdeforklift.com/images/cekici.gif Saeros said: ginaly said: fede said: anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum mardinde boya yaparken memelerimi sıktırdığın gün geldi aklıma. n..ne? JKLDŞFGDFKJMEGLDŞFFİDSFLJKAMSOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 burada ayarları ben veririm dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Vingthor said: asıl en çekici olanı dengeli hatun fakat hatunlar bunun farkında değil. ellerinde değil napsınlar :D bu arada sağlam olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ginaly said: fede said: anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum mardinde boya yaparken memelerimi sıktırdığın gün geldi aklıma. asdasdfsadfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kermit said: 1 gecelik ilişkilik kızlarda sanki her allahın gecesi biriylemi yatıyoda sanki onlarda belki haftada 1 buluyolar birilerini onlarda sexin bi ihtiyaç olduğpunun farkında ama nedendiğper kızlar değil ? ekmek su gibi temel bi ihtiyaç lan bu farkında olun kızlar lütfen. adam seks diyince heycanlanmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ne hayvansınız ya allah belanızı vermesın. komple takım vermiş gerisini boşvermiş size. tu kaka pisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 genelde bayanların pij(sansüre gel sdf) erkekler ile zaman geçirip, eğlenip, gezip tozmayı; evlenmek için de sorumlu, aklı başında erkekleri tercih ettiği görülür. O zaman soruyorum bağyanlar ULAN ZAMANINDA İNSANLARIN YÜZÜNE BAKMIYOSUNUZ SONRA EVLENMEK İÇİN ADAM SEÇİYORSUNUZ, SONRA BİRİMİZ EĞLENİLECEK-EVLENİLECEK KIZ DEYİNCE ŞARKI YAZIYORSUNUZ ADALET Mİ BU!!! benim içimde kalan duygular değil yeminle :D ama düşüncelerim bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 roket adam said: kermit said: peki ben çekicimiyim ? ginaly said: ginaly, bu sefer yanlış resim dostum. doğrusu gozdeforklift.com/images/cekici.gif Saeros said: ginaly said: fede said: anlamıyorum işte banane. gay olacam da bahane arıyorum mardinde boya yaparken memelerimi sıktırdığın gün geldi aklıma. n..ne? JKLDŞFGDFKJMEGLDŞFFİDSFLJKAMSOP bu da yanlis resim dostum o aracin adi kurtaricidir cekici denen arac http://www.niot.net/niot_570/tir%20renault%20truck%20niot.net%201%20(1).jpg budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 dengeyi bırakın da, sağol facebook varol facebook. eskiden hoşlanılıp içimizde patlayan kızın şu an zerre güzel olmadığını gösteren bu güzel olay için zükerberg abime teşekkürlerimi sunuyorum ahuahuauha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sesu said: Komiklik yapayim derken sapitiyorsunuz bazen. Terbiyesizlik uctu gidiyor. yoo saçma sapan konuşuyolar işte yahu. ya ben hiç eğlenilicek adam evlenilicek adam diyen bi kız görmedim şimdiye kadar üff öyle kız varsa da boşverin zaten yani one night standci diye demiyorum, böyle saçma bi ayrım yapıyo diye diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 said: Komiklik yapayim derken sapitiyorsunuz bazen. Terbiyesizlik uctu gidiyor. örnek: said: dengesizlik derken.. benimki hep öne ağır çekiyor.. dengesiz erkek işte be bah! AhuHUAHUAHUzhuahuzahzHUAHUZHAUZH ayıp yapmayın.. yaptırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bence kızlar düzeltirim çeki düzen veririm değiştiririm diye düşünüo ama cık olmaz. dil dile deymeden dil öğrenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 böerk çok kötüydü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ardeth said: kermit said: 1 gecelik ilişkilik kızlarda sanki her allahın gecesi biriylemi yatıyoda sanki onlarda belki haftada 1 buluyolar birilerini onlarda sexin bi ihtiyaç olduğpunun farkında ama nedendiğper kızlar değil ? ekmek su gibi temel bi ihtiyaç lan bu farkında olun kızlar lütfen. adam seks diyince heycanlanmış lan ben senmitim aga göbek adım sex dişye koymuş babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 N-c said: dengesiz adam sevmiyorum hayır. yani nasıl olduu tabii ki etkili ama istikrarlı adam isterim ben bi A bi B olan adam tırt adamdır gözümde. karkteri oturmamış kendini bulamamış kısacası olmamış adamdır yanına yaklaşmam yanlışlıkla yaklaştıysam koşarak uzaklaşırım. dengesiz adami iyi tarif etmissin. surekli maco, delikanli gezen bir adam dengesiz degildir mesela. ama bir gun maco, bir gun emo, obur gun hardcore oluyorsa, dengesizdir. oyle adamlar da zaten pek begenilmez :) belirli bir cizgiyi tutturamayani kim napsin. Deadpool, Venom gibi dengesiz karakterli bir adamla takilmaktansa, gider Sawyer, Jack gibi daha dengeli biriyle takilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sawyerin nesi dengeli lan allan zirtosu mis gibi sskli jack dururken denge dedigin sskdir abi hasta oldunmu ucretsiz tedavi 57 yasinda mayi$ mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 sosyal hayattaki kız erkek ilişkilerini irdelerken bunu lost adası ekseninde örneklemezseniz daha başarılı sonuçlara ulaşabiliriz paticik garbıç ekibi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 DENGELİ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kadınına göre değişir hafız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bella said: DENGELİ (tu) YANE BAYANSINIZ BELLA HANIM. NASILSINIZ IYI MISINIZ. (AZMOYU CAARIN LAN BAYANMIS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar