daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben de ufak tefek eksiklerimiz var diye düşünüyordum nezaman ki ülkenin ankaradan doğusunda birkaç ile gitmek zorunda kaldım, o zaman durumu daha iyi anladım. Resmen orta çağı yaşayan milyonlarca insan var , istanbul ankara izmir ile onlarda ab vatandaşı olacaklar, o iller de ab sınırlarında bulunacaklar. Serbest dolaşım hakkı hele kesinlikle verilmemeli, daha türkiyedeki metropol yaşamını sindiremeyen bukadar insan varken tez zamanda rezalet çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: kolonileşme savaş değildir abi. Nasıl olmuyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 erdogan gidip alirsaniz ekime, almazsaniz viyanaya kadar desin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Türkiye aslında tam anlamıyla birlesik devletler gibi , ama usa değil kastım. Eğer insan ülkenin bir şehrinden başka bir şehrine geçtiği zaman ülke hatta kıta değiştirmiş gibi hissediyorsa o ülke de ortak standartların tutturulması imkansızdır bence, kaldı ki eu standartları uygulanacak, yalan olur o kusura bakmayın. Edit :İşbu mesaj ülkesine veya popüler olan şeylere bok atarak entel görünme heveslisi insan yazısı gibi oldu lakin alakam yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 merkelgotohell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bundan bir 10-11 yıl önce NTVye bir ingiliz lord konuk olmuştu. Adam gayet samimi bir şekilde konuşuyordu ve Avrupa Birliği konusunda "Almazlarsa almasınlar dünyanın sonu değil ya?" demişti. Ne doğru demiş aslında adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oooo tüm avrupa mızıkçı birader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 merkeli gördüğümde ab'ye girmekten vazgeçmiştim. iyi yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Milamberde vazgeçtiğine göre AB benim için bitmiştir. dahada girmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Asteroth said: ginaly said: kolonileşme savaş değildir abi. Nasıl olmuyor tam olarak? abi savaş değil işte, ne ordu var ne devlet. aman onu mu tartışcaz şimdi gece gece, demogoji yaparak allahın varlığını ispatlayan şakirtlere benzedik sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 lütfen girin diye yalvarmaları gereken bi ülke konumunda olmamız gerekirken geldiğimiz duruma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Merkel bunu 5-6 senedir soyluyor, aglanacak bir sey yok... turk medyasinin yapacak haberi kalmadi herhalde ha bu arada secim senesi almanya'da, daha cok gorulecek partilerin tabanlarina uygun demecler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 HellHound said: Merkel bunu 5-6 senedir soyluyor, aglanacak bir sey yok... turk medyasinin yapacak haberi kalmadi herhalde euh aynen, yaz yaklaşırken ana haber bültenlerinde gösterilmeye başlanan diyet haberleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Merkel miydi alfabenizde ö,ş,ç gibi değişik harfler var önce onları kaldırın diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ya almanlara da oldum olasi uyuz olurum, ikinci dunya savasinda yenilince irklari bozuldu heriflerin, daha once iyilermis =) neyse belli bizi istemedikleri ama bilmiyorlar, cogu konuda onlardan daha ilimli, daha kisilikli, daha temiz, daha insancil insanlarimiz oldugunu, ha tabi koy basan, dugun tarayan tipler de var ama iste o da egitimsizlikten kaynaklaniyor, belki eu da olsak bu ucuz egitim muhabbetine egitimsizlik de ortadan kaldirilabilirdi, issizlik mevzusuna da cok buyuk yardimi olurdu uyeligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Biz kendi içimizde bile insanlar büyük şehirleri göç etmesin diye çırpınıyoruz, Avrupa'da farklı düşünmeyecektir herhalde. Halkının yarısından çoğunun "olm avrupada olsak paraya para demeyiz lam bu kafayla hem o karılar türkleri sevio" felsefesine sahip bir ülkeyiz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ardeth said: Merkel miydi alfabenizde ö,ş,ç gibi değişik harfler var önce onları kaldırın diyen heriflerde BETA var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben boyle bazen merkel'e vurmak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Red said: lütfen girin diye yalvarmaları gereken bi ülke konumunda olmamız gerekirken geldiğimiz duruma bak. Adamlarin bizi AB'ye katmalari icin tek bir neden bile yok. Bir de hiristiyan birligine girmeyi neden bi kadar cok istiyoruz 50 senedir anlayabilmis degilim. Bastan asagi sacma sapan Arap kulturunun hastasiyiz. Oraya neden girmiyoruz? Biz batiya daha yakiniz diyen arkadaslari Ankara'nin dogusuna davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 almanlar alınınca biz de alınmış sayılsak aslında o deil de kadın haklı ben de karşı çıkardım kim ister lan o kadar türkü orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 sistem abuk abi hindistanı alsalar domine etcek avrupa birliğini sdf (tabi hindistan coğrafi olarak konsepte aykırı heh) gerçi adamlar da haklı kendi bakış açılarından. X kadar nüfusun varsa onu kaldırabilecek kadar uygarlığın da vardır diye düşünüyorlar. RTE gibi en az 3 çocuk mantığında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 romanya yi alan adamlar bunlar. aslinda dengeli bir imtiyazli ortaklik bana da uyar. gumruk birligi gibi tamamen ab cikarlari gozetilerek yapilmasin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Kadın uyuz bi tip, ama yine de haklı. Ben olsam ben de almazdım. Düşünsenize bizim milletvekilleri gibi tiplerin Avrupa da Türkiye yi temsil ettiğini. Iyk iğrenç. Hele serbest dolaşım filan oranın da içine eder. Türkiyenin nüfusu 70 milyonsa bunun 15 milyonu "avrupada olsam paraya para demezdim ooolm", 15 milyonu da karı kız ayağına hücum eder. Ayrıca Ankara'nın doğusu tespiti çok doğru. AB ye girmemiz için şöyle doğuyu komple kesip atmak filan lazım. Hmm kuzeydoğuyu ermenistana, güneydoğuyu kürdistana satsak rahat gireriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Biraz gerçekçi olun. Ülkenin batısı AB'ye girmek için yeterli standartlara sahip olsada doğusu 3 yüzyıl geriden geliyor. Böylesi büyük bir fark hiçbir avrupa ülkesinde yok. Yaşam standartları ve yaşam tarzları arasında dağlar kadar fark var. Suç oranları tepelerde. Ben ab üyesi bir ülkenin vatandaşı olsaydım Türkiye gibi birçok konuda gelişmemiş bir ülkeyi birliğin içerisinde istemezdim. Bunu görmek ve anlamak çok zor değil şimdi birileri ''aa bizi kullanıyorlar madem almayacaklar o zaman açık açık söylesinler'' diyecektir evet kullanıyorlar, oyalıyorlar bunlar gerçek kimse inkar edemez. Bunu yapmakta haklı sebepleri var ancak bunun suçlusu onlar değil. Bunun suçlusu bizim dirayetsiz yöneticilerimizdir. Sadece akp değil ondan önceki iktidarlarda bu işte pay sahibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 şu an ab'ye üye olan ülkelerin çoğunu cebinden çıkartır türkiye. bizi istememelerinin sebebini gelişmişlikle açıklamaya çalışma yanlışında bulunmayın derim ben. avrupa bilim ve fikir konusunda dünyanın itici gücü olmaktan çıkalı çok oldu. bu aynen toplumlarına da yansıyor. içe kapanmacı, yabancı düşmanlığı ve çaptan düşen her ülke ve insanın yaptığı gibi kendini beğenmiş politikaları iyice su yüzüne çıktı. türkiye'yi ab'de görmek istemediğini söyleyen avrupalı bir lider, bilin ki kendi çapında politika yapıyordu. merkel'in bir dahaki seçimleri alamayacağı söyleniyor, sarkozy'nin halk desteği yerlerde sürünüyor. ne merkel'in ne de sarkozy'in bugüne kadar atılan imzaları, verilen sözleri görmezden gelip aday statümüzü yok saymaları mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar