Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babamdan tiksiniyorum!


Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

ona buna sövüo, o hariç herkes kötü, yanımda bile çekinmeden iğrenç şeyler sölüo onun bunun hakkında, tiksindim, igrendim, kaçtım odadan, zaten 3 haftadır da konuşmuorum
annemin yüzüne baka baka sevgilisinin oldgunu sölüo, annem sessiz, içine attı bunca sene her lafını, hemde zehir gibi laflarını, nasıl katlanmış bunca sene bu adama, 2 gün katlanamam bu adama.
cefakar annelerin anneler günü kutlu olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kötü biriyse hiç çekinme babandan tiksinmekten. ben de tiksinirim. her baba iyi değildir, benimki ölse üzülmem şahsen ben.
,
gerçekten, kutsal atfedilen her şey aslında kutsal olmayabiliyo; aile kutsaldır evet. ama her aile değil, aile var, aile var. doüru olanı görmeye çalış. babanı tanımıyorum, kendi babamdan örnek verdim sadece. ama çabuk karar verme, tek diceğim bu olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cahillikle alakası yok bunun , insan olmakla alakası var. Ha babamda öyleydi sağolsun zamanında ipleri kendinde sanıyordu bizim hiç büyümeyeceğimizi zannediyordu ama zaman geçti büyüdük aslında iplerin bi zaman kendinde oldugunu anlayıp insana döndü ondan sonra. Bu birazda kendi elinde baba falan farketmez yanlış olduğu yerde basıcaksın kafasına. Annemi de bizi de zamanında üzdü çok ha şimdi üzülen kendisi o da ayrı konu önemli olan yaptıklarını anlaması , anlatmaya çalışın bir şekilde sonuçta baba atsan atılmaz satsan satılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konudaki sey ( hayvanlik mi denir artik, soyu bozukluk mu denir, serefsizlik mi denir bilmem ) genetik resmen.

Kendi babamdan biliyorum.

Annene sahip cik. Yaninda ol, belli et, ayrilsin. Senin de yasin buyukse kendi yoluna git. Yok degilse biraz daha sabret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...