Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ona buna sövüo, o hariç herkes kötü, yanımda bile çekinmeden iğrenç şeyler sölüo onun bunun hakkında, tiksindim, igrendim, kaçtım odadan, zaten 3 haftadır da konuşmuorum annemin yüzüne baka baka sevgilisinin oldgunu sölüo, annem sessiz, içine attı bunca sene her lafını, hemde zehir gibi laflarını, nasıl katlanmış bunca sene bu adama, 2 gün katlanamam bu adama. cefakar annelerin anneler günü kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi damardan girdin sen şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Schwarzkopf said: annemin yüzüne baka baka sevgilisinin oldgunu sölüo abov :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 öyle babaya el kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ayrılarsa söyler ne varki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 annemi en çok babamla yalnız yaşadıgım dönemlerde özledim ahah hiç çekilmiyor arkadaş.bence anneler,baba ile oğulları bi şekilde dengeliyor gibi bişi ikimizde aynıyız babamla.o yuzden anlasamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Schwarzkopf said: annemin yüzüne baka baka sevgilisinin oldgunu sölüo oha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yuh baba, baba değilmiş afedersin. ben olsam tiksinirim ben de. hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 babalar dokunulmaz değildir, istediğiniz an allah ne verdiyse girişebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 FW+DWN+FW+PUNCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 baba coşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hiç heyecanlı bir aile hayatım yok lan anca dersler nası paran var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 eğer kötü biriyse hiç çekinme babandan tiksinmekten. ben de tiksinirim. her baba iyi değildir, benimki ölse üzülmem şahsen ben. , gerçekten, kutsal atfedilen her şey aslında kutsal olmayabiliyo; aile kutsaldır evet. ama her aile değil, aile var, aile var. doüru olanı görmeye çalış. babanı tanımıyorum, kendi babamdan örnek verdim sadece. ama çabuk karar verme, tek diceğim bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ulan kimse de babasını sevmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben seviyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben babamın hayranıyım valla. Tek örnek alacağım adamdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben babamı severim de döverim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bence bütün babalar iyidir, bi kısmı cahildir. ondan size kötü gelir. ama düşündüm de bi kısmı hakkatten iğrenç galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben de tiksindim senin babandan simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Cahillikle alakası yok bunun , insan olmakla alakası var. Ha babamda öyleydi sağolsun zamanında ipleri kendinde sanıyordu bizim hiç büyümeyeceğimizi zannediyordu ama zaman geçti büyüdük aslında iplerin bi zaman kendinde oldugunu anlayıp insana döndü ondan sonra. Bu birazda kendi elinde baba falan farketmez yanlış olduğu yerde basıcaksın kafasına. Annemi de bizi de zamanında üzdü çok ha şimdi üzülen kendisi o da ayrı konu önemli olan yaptıklarını anlaması , anlatmaya çalışın bir şekilde sonuçta baba atsan atılmaz satsan satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bu konudaki sey ( hayvanlik mi denir artik, soyu bozukluk mu denir, serefsizlik mi denir bilmem ) genetik resmen. Kendi babamdan biliyorum. Annene sahip cik. Yaninda ol, belli et, ayrilsin. Senin de yasin buyukse kendi yoluna git. Yok degilse biraz daha sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aklıma running scared geldi shot the şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 babamdan tiksinmek gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı, ama siz düşüncesiz baba görmemişsiniz diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Tourettes sendromu olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Tripling said: Ben babamın hayranıyım valla. Tek örnek alacağım adamdır kendisi. bende sahsen hastasiyim kendisinin ya super bi insandir su an hatta karsimda oturuyo kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar