BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ginalynin teyzesi konuşmuş luke skywalker geliyormuş takımın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 han solo diye duymuştum ben D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Luke doğuştan fenerli zaten gelmez GS'ye. saberi neden mavi sanıyosunuz? Han Solo olabilir ama, GS'ye yakınlığı biliniyor. Ayrıca ofansif anlayış katar takıma. Gelirse Leia'yı da getirir bu da seyir zevkimizi arttırır. Forma (altın bikini) satışları patlar. Tek sorun kendi ekibiyle çalışmak istemesi Han'ın. Bu da antrenör ekibinin komple yenilenmesi demek. Chewbacca'sız adım atmıyor, malum. Bu da hem maliyeti arttıracak, hem de Chewbacca'nın yabancı dil sorunu oyuncularla iletişimini etkileyebilir. Bu arada fanatik kolpalamaya erken başlamış, şimdiden Darth Vader fenerde başlıkları kol geziyo. Hala bıkmadılar yahu, akıl var mantık var Darth Vader fenere gelir mi? Gerçi gelse de bu yaştan sonra ne kadar fayda sağlar o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 haha ulen ben de diyorum ne diyor bu darth vader miş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ahahaha rew ahahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 lan bi de bişey anlamaya çalıştım o uzuncana postta. bi gidin ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 rewendor'un postunu ciddiye alıp okuduğum için kendimi affetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Futbol bölümünde daha ilk kelimesi Luke olan bir postu nasıl oldu da ciddiye alarak okudun hakkaten affedilecek gibi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: Abi ne rahatsız insanlarsınız ya.Herhangi bir rahatsızlığım yok. Masquerade said: Tamam maç topiclerinin trollenmesini anlıyoruz da her topicde şebeklik yapmaktan bıkmadınız mı? Nedir bu yani, komik falan mı sanıyorsunuz? Doğru düzgün insanlar birşey tartışıyor, illa çıkıntılık yapacaksın di mi?Trolllük falan yapmıyorum bir arkadaş nedir bu alman sevdası yönetimin diye sormuş ona cevap verdim. Böyle bir soruya nasıl cevap vermem gerekiyordu? "Almanlar çok disiplinli bu yüzden ille de alman istiyorlar sanırım" desem sırıtmazdı di mi? Masquerade said: Böyle adamların bölümden uzaklaştırılması yerine daha komik şeylere ceza verilmesi ayrıca da ilginç.Bölümden uzaklaştırılacak ne hareketim var? Forum kurallarına aykırı ne yapmışım? Attığım mesaj konuyla alakalı, cevabımın saçma gelmesi ise sorunun saçma olmasından kaynaklı olabilir. Masquerade said: Bakıyorum yani şu konudaki mesajlarına alayı alakasız, seviyesiz mesajlar. Üyelere çemkirmeler, Galatasaray'a bok atma hevesi, yok çok Alman filmi izlemiş. lol. git bir temiz hava al. yazıktır.Bu bahsettiğin mesajları tek tek alıp neden alakasız olduğunu açıklarsan sevinirim. Seviyesiz zaten değiller, o senin seviyesizliğin. Galatasaray'a bok atma hevesi? Galatasaray'lı çok nezih üyelerimizin Fenerbahçe hakkındaki söylemlerini yazsak 3 ciltlik roman olur. Sen bir tatile çık sinirlerin gerilmiş, gevşemen lazım. Masquerade said: eh, bölümde adnan polata haysiyetsiz sıfatını yapıştırıp, galatasarayı da buna layık gösteren mod olursa normal.Aziz Yıldırım için benzer söylemler kullanan, arkasında hiçbir kanıt olmadan "abi adam mafya yeaaa" diyen Yüce Galatasaray Müritleri oldukça daha çok görüceksiniz böyle laflar. Edit : Ayrıca Gilean'ın tavırları sadece bana batmıyor gördüğünüz gibi. Adeta transferleri kendisi yapacak kadar emin konuşmaları, diğer çıkan haberleri şiddetle hemen "yok öyle bir şey" falan gibi yalanlamaları gerçekten komik. Ha size komik gelmiyorsa bilemem, bana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 aquila said: lan yalan yanlis yazsa ne farkedicek sanki. olay bu. adamın yazdıklarının kolpa olmadığını nerden bilelim diyorsun. yani; "ARKADAŞOM BİZ ÇOK CİDDİYİZ. BURAYA DA SADECE NOTER TASDİKLİ HABERLER KOY HEH" tadında bok atıyorsunuz, kendi yazdığınız mesajlar bu zihniyetle direk çelişiyor ondan yazdım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Yahu fikrini yazmasın dedim mi ben? Herkes burda duyduğunu fikrini tartışacak tabi. Ancak, burda gelip "Schuster kesin gibi iş bi imzaya bakıyo artık." "Yok yok o gelmeyecek Schuster bitiyor." "Schuster parayı arttırıyo tam şu anda en son 3 milyon dedi o yüzden biz vazgeçtik." benzeri(mübalağa sanatı kullandım, anlamayanlar için dipnotumu düşmeyi de bir borç bildim)yorumlar yapmak hem gereksiz, hem itici. Bunların yerine, "Schuster olmak üzereymiş, diğer teknik adamlar da halen konuşuluyor" gibi ucu açık açıklamalar yapılsa ne itici gözükecek, ne de insanların dikkatini çekecek. Burda Adnan Polat'ın kendisi gelse bu kadar kesin açıklamalar yapmamalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 normalde bugün Lucescu ile görüşülecekti. fakat Lucescu artık kupayı da aldı fiyatı yükselttikçe yükseltir. Scolarinin de yıllığı 5M$'ı geçiyomuş... gene alacaz ayrı bi çeşit TD anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gecen senede gs laudrup icin ha geldi ha gelecek dediler. Son saniye goluyle skibbe gibi birini aldı geldiler. Yine öyle olacaktır eminim. denize düşen yılana sarılır misali birşeyler yapicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 arsene wenger geliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 yarın çok bomba bir haber gelebilir t. direktor konusunda. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 insider'ın mı lan masq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 maraton said: Cimbom’da şok operasyon... Başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Lucescu’yla bu sabah saat 06.30’da bir görüşme yaptı. Galatsaray’da yönetim gizli bir operasyona imza attı. Sarı-kırmızılı yönetici Yiğit Şardan, Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu ile bu sabah özel bir görüşme yaptı ve resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.. Lucescu, Galatasaray’da 2000–2002 yılları arasında görev yapmış, Süper Kupa ve Lig Şampiyonluğu başarıları sağlamıştı. 2002’de takımı şampiyon yapmasına rağmen Özhan Canaydın’ın başkan seçilmesi ve Fatih Terim’i göreve getirmesi nedeniyle Beşiktaş’a giden Romen hoca, Kartal’ı da 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı. Valla Gilean'a inanırsınız artık heralde, adam 3-4 gün önceden söyledi bize böyle bişey olacağını, maraton bugün şok sürpriz buluşma falan diye yazmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu saatten sora lucescu gelirse en az 5 sene takımda kalmalı.şampiyon olasda olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Kesinlikle katılıyorum ben, ama yöneticiler dinlemez. Hani bülent falan olsa neyse, ama Lucescu artık kariyerini falan da ispatlamış kalitesi belli adam, güvenmemek için sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Ehueu böyle birşey olursa gider elini ayağını öperim Lucescu'nun yaw...Şuradaki 5 mesajımdan biri Lucescu gelsiiiin şeklinde zaten... Süper olur hakkaten,ben Luce'nin kafasında hep GS'nin ayrı bir yeri olduğunu,daha hesabının bitmediğini düşünmüşümdür zaten inşallah kabul eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sabahki toplantıyı bilmem de dün gece maçtan sonra 12 civarı ritz carltonda yapılmış toplantı. bugün de öğlene doğru yapılmış yine herhalda maratonun dediği o. anlaşamamışlar. öğlen 2 uçağıyla shaktarla birlikte döndüler zaten ukraynaya. yeni isimle ilgili bazı duyumlar var da kesin olmadan birşey söylemiyim edit: schuster, lucescu ve daha önce ismi geçenlerle anlaşılamadı ama tamamen kapanan sanırım yok. lucescu 1 yıl daha shaktar da takılıp sorna gelebilirim falan demiş sanırım bu tamamen yazış büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Luce'nin gelmesini çok istiyordum,üzüldüm.GS'ye gelen en sevdiğim teknik direktördür,umarım bir gün bir şekilde geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 keşke co adriaanseyi alsak ya en azından alt yapının başına..gerçi gelmez altypaıya falan direk antrenörlüğe gelir şimdi tekrar düşündüm de. ama güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Lucescu niye gelsin yaw. Gs'da para yok . Adam yine aynı sıkıntıları niye ceksin ? E para yok istediği transferler olmıyacak başarısız olursada kendine mal edilecek. Niye gelsin ki adam artık... Aslında ben gs'ın 2-3 sene dişini sıkıp mali durumunu düzeltene kadar . Ucuz bir kadro kurmasını ve başına abdullah avcı'yı geçirmesini isterim . Ama bu başarısızlıklardan sonra Adnan Polat'ta o yürek olduğuna inanmiyorum. Gelirken yapıcaktı bunları... Har vurup harman savurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 evet zaten ben hiç ümitli değildim. istemiyordum da gerçi. bir antrenörün 2 kere aynı takıma gelmesine karşıyım. belki geretse okey verebilirim onun dışında bir takımı 2 kere yönetmemeli aynı hoca edit: masticore bu iş o yöne doğru gidiyor anlaşılan. başta schustere verilecek bir sürü para, transfere harcanacak milyonlar vardı. ancak düşündüler herhalde ya tutmazsa bu iş klüp komple batar artık falan diye. zaten de anlaşamadılar schusterle.bu dakkadan sonra zaten B classında bir teknik direktör başarılı sayılmayı gs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar