Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

eldar said:
Bu taraftar yapısı taa 1980'lerde Türkiye'ye allahın bir nimeti olarak gelmiş Jupp Derwall'i kovalıyordu neredeyse. İlk yıl 5., ikinci yıl namağlup 2. bitiren Galatasaray, Alman hocayla üçüncü yılda da devam eder. Ligin sonu yaklaşırken alınan kötü bir sonuç üzerine taraftar Florya'yı basar. Ancak ligin son maçında, Beşiktaş kendi evinde 88. dakikada frikikten gol yiyerek Denizli ile berabere kalır ve 14 yıl aradan sonra Galatasaray şampiyon olur. Böylece Türk futbolunda bir değişimin temeli atılır.

bu denizlisporda ne takımmış böyle sayelerinde 2 kez şampiyon olduk :P
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne yalan söyleyeyim, Lucescu olsam o yapılan terbiyesizliklerden sonra asla Türkiye'ye dönmem. Ha, Türkiye olsa bile GS'ye dönmem.

Ama GS taraftarı olarak çok istiyorum Lucescu'yu.

Ofansta zaten Baros Kewell Lincoln Arda dörtlüsü yeterince iyi. Defansı da Luce çözer gayet.

Ama gelir mi? Gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
HAHA sonunda bir Galatasaray'lı da durumu farketti.
Kaç gündür bu anı bekliyordum.

Abi ne rahatsız insanlarsınız ya.

Tamam maç topiclerinin trollenmesini anlıyoruz da her topicde şebeklik yapmaktan bıkmadınız mı? Nedir bu yani, komik falan mı sanıyorsunuz? Doğru düzgün insanlar birşey tartışıyor, illa çıkıntılık yapacaksın di mi?

Böyle adamların bölümden uzaklaştırılması yerine daha komik şeylere ceza verilmesi ayrıca da ilginç.

Bakıyorum yani şu konudaki mesajlarına alayı alakasız, seviyesiz mesajlar. Üyelere çemkirmeler, Galatasaray'a bok atma hevesi, yok çok Alman filmi izlemiş. lol. git bir temiz hava al. yazıktır.

eh, bölümde adnan polata haysiyetsiz sıfatını yapıştırıp, galatasarayı da buna layık gösteren mod olursa normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu konuşulmasın mı dedik, haberin kaynağı ne diye sorduk. Sağdan soldan okunanlarsa mesela bilelim. Daha önce takımın başına geçmemiş biri olacak dedikten 2 gün sonra Lucescu'yla görüşme var diye yazılıyorsa ben de kaynaklar ne kadar sıkış merak ederim haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...