Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın t.direktör getirme çabaları

Cantona

Öne çıkan mesajlar

yani evet arkadaşklar ben de galatasary,ayı başarıdan başarıya koşturmak isterim çünkü yürekten galatasaraylıyım ama ben teknik direktörlük bilemm.. ekonomi iblirim belki de oyuncuları ekonomik olarak sahaya sürmem için bu görev bana verilmiş olaiblir, oyuncularımı arz talep eğrileri doğrultusunda motive edip sahaya sürmeyi düşünüyorum

camimaıza hayırlı olsun 15 haziran apzartesi topbaşı yapıyoruz hepinizi florya tesislerine beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean'ın bana söylediği isim dün Ramos'tu. Ama son haberler "Ramos'la anlaşıldı ama Schuster esas hedef onu zorluyo yöneticiler olmazsa ramos olacak" gibi bir hava içinde.

Anlayacağınız yılan hikayesine döndü, artık kulübün de yöneticilerin de ne yaptıklarını bildiklerinden emin değilim. Bekleyip görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

ramos'un ingilterede totenham (ömer üründül gibi) ne hale getirdiği de ortada.. hayır gelmez ramostan , türkiyeye uyum sağlayamaz. schuster iyi olur gs için.

aslında galatasaray'ın tiganayı getirmesi lazım. beşiktaş elinden kaçırdı , türkiye için tigana şanstır. arda 1 sene tigana'nın elinde dursun , 20 milyona satılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ramos - Schuster arasında teoride çok fark yok bence. İkisi de çok iyi hücum futbolu oynatıyor, tarzları ve oyun mantaliteleri benzer.

Ha, şu var, Ramos'un elinde Schuster'e göre artı olarak fazladan somut başarı ve kupa var, ardarda iki uefa vs.

Ama öteki yönden bakıldığında (ki sanırım gs yöneticilerinin de korkusu bu) ramos ispanya dışında tecrübesiz, ülke dışında batırabilir (Totnım örneği gibi işte) oysa Schuster farklı ülkelerde de çalışabileceğini gösterdi.

Aslında hangisi olacağı çok farketmez gibi.

Ama şunu da unutmamak lazım inanılmaz bir para harcanıcak bu sene tahminen. T.direktöre normalin 2-3 katı para verilebilir, üstüne daha transfer gerekecek pek çok bölge var. Yani her şeyin tutması lazım, yoksa bu bütçeyi boşa harcarsa GS bi daha geri dönüşü yok mali çöküşün. O bakımdan çok ince eleyip sık dokumaları normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...