Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Resmi sitede tık yok daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ramos olmicakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: ramos olmicakmış. olmayana ergi ile bulabiliriz. bülent serttaş olmicakmış. benjamin netenyahu da değil. karpuz da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adnan polat ispanyadan dönmüş mü ne. ligtv de haberlerde söyledi ya. tam haberi hatırlamıorm ama o kısmı net hatırlıorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lol bi de bu çıktı, bilip de söylememeler ama öm ile herkese söylemeler=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bugün açıklanacak diyenlerin kaynağı alisamiyen.net'den bir post ama gerçekleşme ihtimali hiç de az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arkadaşlar yönetimde arkadaşım var ve söylediğine göre fatih terim fransa maçından sonra gs nin başına geçicekmiş dersem inanırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 neden inanılmasın ki, gayet normal gs için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şuanda gidişat öyle zaten.büyük ihtimal yeni td ft olcak.ramos felan olsaydı çoktan duymuş olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet hector cuper gelmiş. gerrard houllier de kaleci antrenörü olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi.. ne bileyim isim beni üzdü de yani ben pek anlamam bu şeylerden millet çok iyi çok iyi diyor da.. ben beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hani açıklanıyordu ya ^^ Nedir ne değildir sırf lafsınız yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yani evet arkadaşklar ben de galatasary,ayı başarıdan başarıya koşturmak isterim çünkü yürekten galatasaraylıyım ama ben teknik direktörlük bilemm.. ekonomi iblirim belki de oyuncuları ekonomik olarak sahaya sürmem için bu görev bana verilmiş olaiblir, oyuncularımı arz talep eğrileri doğrultusunda motive edip sahaya sürmeyi düşünüyorum camimaıza hayırlı olsun 15 haziran apzartesi topbaşı yapıyoruz hepinizi florya tesislerine beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tebrikler babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 schuster le anlasılmıs fakat transferler konusunda istekleri bütçe konusunda problem olmus gorusmeler tıkanmıs bence schuster gelecek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 özel mesajdan kim kime söylemiş ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 http://www.fotoekle.info/images/26671coskun_ozari.jpg gelsin bence takımın yapısına en uygun isim kendisi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 e yalan mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Gilean'ın bana söylediği isim dün Ramos'tu. Ama son haberler "Ramos'la anlaşıldı ama Schuster esas hedef onu zorluyo yöneticiler olmazsa ramos olacak" gibi bir hava içinde. Anlayacağınız yılan hikayesine döndü, artık kulübün de yöneticilerin de ne yaptıklarını bildiklerinden emin değilim. Bekleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ramos>Schuster abi neyi zorluyorlar daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İlk tercih Hikmet Karaman daha yanıt alınamamış,dönecekler Şustere olumsuz olursa sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şaka mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ramos'un ingilterede totenham (ömer üründül gibi) ne hale getirdiği de ortada.. hayır gelmez ramostan , türkiyeye uyum sağlayamaz. schuster iyi olur gs için. aslında galatasaray'ın tiganayı getirmesi lazım. beşiktaş elinden kaçırdı , türkiye için tigana şanstır. arda 1 sene tigana'nın elinde dursun , 20 milyona satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ramos - Schuster arasında teoride çok fark yok bence. İkisi de çok iyi hücum futbolu oynatıyor, tarzları ve oyun mantaliteleri benzer. Ha, şu var, Ramos'un elinde Schuster'e göre artı olarak fazladan somut başarı ve kupa var, ardarda iki uefa vs. Ama öteki yönden bakıldığında (ki sanırım gs yöneticilerinin de korkusu bu) ramos ispanya dışında tecrübesiz, ülke dışında batırabilir (Totnım örneği gibi işte) oysa Schuster farklı ülkelerde de çalışabileceğini gösterdi. Aslında hangisi olacağı çok farketmez gibi. Ama şunu da unutmamak lazım inanılmaz bir para harcanıcak bu sene tahminen. T.direktöre normalin 2-3 katı para verilebilir, üstüne daha transfer gerekecek pek çok bölge var. Yani her şeyin tutması lazım, yoksa bu bütçeyi boşa harcarsa GS bi daha geri dönüşü yok mali çöküşün. O bakımdan çok ince eleyip sık dokumaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar