Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Abi bu lafı dedin söylemiş kadar oldun kimin olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 O ekip gitmesin zaten yaw,en kötü altyapıda fln dursunlar kaç yıllık gs antrenörleri adamlar,yapmasınlar öyle birşey... Yok ben daha anlamadım hala gönderin bir ipucu daha:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Pyro said: Abi bu lafı dedin söylemiş kadar oldun kimin olduğunu? Aslında olmadım, şu anda görüşülen t.direktörlerin hepsinin 1. şartı kendi antrenör takımını getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 krizi güzel yönetiyor rewendor alan yöneticiliğini hakkıyla yerine getiriyor=) ahah yanlız o diil de bu kadar laf ettim dediğim çıkmazsa birdaha hiçbir olayı söylemicem burda yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fatih Terim değil o zaman, genelde burada kimse Fatih Terim'i istemiyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yılmaz vural geliyor arkadaşlar hepimizi heyecanlandıran bir isim kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 khala o kadar söyleme dedik di mi, sırdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben fenerliyim ben söylemem zaten bana da öm atın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Gilean özel mesaj atamıyorum kutun dolu. =) sen bana at zaten tanışıyoruz biz de kendimi açık etmiyim şimdi öm atabilirsem anlatırım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ipucu vereyim isminde e var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Herkesin isminde E var ama ben değilmişim yeni teknik direktör yıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 olm sus be yem atıyoz. misal şimdi yok deseler le guen, schuster, adriaanse, lucescu gidecek kafadan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İŞTE YENİ TD fsdgdsf. bekleyin, ne kaldı şurda öğlene. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fatih Terim,Ersun Yanal'da gidicek Bülent zaten gitti bi Abdullah Avcı kalıcakmış geriye o da imkansız zaten yeni sözleşme yeniledi eh doğal olarak e var içinde kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 rijkaard mesela. allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ağzından yel alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 rabbim yazdıysa bozsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Franklin Edmundo Rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ali sami derim ben de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Öyle öyle :D futbolculuğunu severdim keratanın geçende muhabbeti olmuştu ordan hatırladım kontrol edip yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 cok iyi bi isim beyler, uzulmiceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yılmaz Vural ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Jupp Derwal'den bu yana gelen belki de ilk büyük isim. İnşallah başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hiddink mi yoksa :p e yok hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 en az 3 sene ustuste sampiyonuz, sampiyonlar liginde en kotu yari final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar