Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sam said: devlet mi öldürmüş atatürk yürüyüşü düzenleyen insanı? aman neyse, şimdi biri çıkar "akp'li belediye ulusalcılar takılsın diye yamuk yerleştirdi kaldırım taşlarını, hadi buyur cevapla" filan der, insanlık için umudumu tümden yitirmek istemiyorum henüz. senin her postunda yitiriyoruz biz bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 daha haber yok ortada, etnik kökenini bilip dağıttığı bildiride ne yazdığını bilmediğimiz bir adam, bolca flame vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Iyi yapmışlar.. bizim askerlerimiz çok farklı bişimi yapıyor güneydoğuda, kuzey irakta? Sadece gayri resmi bi şekilde yapılmış olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Askerlerimiz guney doguda vatan hainlerini ölduruyor ki bence gayet vatanımızı bolmeye calısanlara layık bir son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sly-One said: Sam said: devlet mi öldürmüş atatürk yürüyüşü düzenleyen insanı? aman neyse, şimdi biri çıkar "akp'li belediye ulusalcılar takılsın diye yamuk yerleştirdi kaldırım taşlarını, hadi buyur cevapla" filan der, insanlık için umudumu tümden yitirmek istemiyorum henüz. senin her postunda yitiriyoruz biz bişi olmaz bana yönelik sadece sataşma maksatlı mesaj atmayı bırakman için bir kere daha uyarıyorum, konuyu yetkililere iletmek zorunda bırakmazsın umarım. hatta hemen üstteki mesajı da kapsayabilir bu uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yok be, yazsın. komik oluyo eğleniyoruz fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Absolut said: Askerlerimiz guney doguda vatan hainlerini ölduruyor ki bence gayet vatanımızı bolmeye calısanlara layık bir son. vatan hayini dağdan inince, hainliği gitiyomu? elindeki silahı alıp, kalem verince hainmi olmuyor? en büyük hainin elinde silahlar olanlar değil elinde kalem tutanlar olduğunu inkar edeceklermi var? elinde ne tuttuğu değil aklında ne olduğu matter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Punishermısın sen birader, bu ülkede herkes kendi adaleti sağlamaya çalışsa neler olacağını düşünemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Haklısın Joker yakalım lan hepsini o zaman, Hitler'den neyimiz eksik. Soykırım soykırım diyip duruyorlar zaten, iftirasını yiyoruz bari yapalım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Baggio said: Haklısın Joker yakalım lan hepsini o zaman, Hitler'den neyimiz eksik. Soykırım soykırım diyip duruyorlar zaten, iftirasını yiyoruz bari yapalım bir tane. soykırımın ne olduğunu öğren önce.. burda kanserli bölgeleri lazerle yakıyoruz.. benim herifin kürtlüğüne dediğim bişi yok, herifin kafasındaki kanserli düşüncelere lafım var.. benim en yakın arkadaşım kürt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 balonu patlamamış bir adamın gazına bukadar gelmiş olmanıza inanamıyorum abso nerdesin absooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mighty_THoR said: balonu patlamamış bir adamın gazına bukadar gelmiş olmanıza inanamıyorum abso nerdesin absooooo 4-5 mesaj üstte o gazla uçuyor şuan abso :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 senin demokrasini yirim ben balonlu prenses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bu olayın fake olma ihtimali tepkilerin iğrençliğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Fake? Link daha önceki sayfalarda verilmiş okusaydınız. http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mighty_THoR said: balonu patlamamış bir adamın gazına bukadar gelmiş olmanıza inanamıyorum abso nerdesin absooooo Pardon da "balonu patlamamış" olmak konuşamamak anlamına mı geliyor? Bir de yönetici çağırıyor ya Absoo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Joker said: Baggio said: Haklısın Joker yakalım lan hepsini o zaman, Hitler'den neyimiz eksik. Soykırım soykırım diyip duruyorlar zaten, iftirasını yiyoruz bari yapalım bir tane. soykırımın ne olduğunu öğren önce.. burda kanserli bölgeleri lazerle yakıyoruz.. benim herifin kürtlüğüne dediğim bişi yok, herifin kafasındaki kanserli düşüncelere lafım var.. benim en yakın arkadaşım kürt.. "Herifin" kafasındaki kanserli düşünceleri nereden biliyorsun, dağıttığı şeyin içeriğini biliyor muyuz, ben mi kaçırdım? Velev ki var kanserli düşüncesi, okul bahçesinde vahşice saldırıya uğraması mı gerekiyor? Şu kafadaki adama laf anlatmaya uğraştığım için salak gibi hissediyorum kendimi aslında da, söylemeden edemedim işte. Tutarım kendimi bir dahakine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 soyle bi olay olucak ve hicbir kanalda haberlerde cikmayacak. bariz fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fake kokan bir haber üzerine insanın midesini bulandıran yorumlar. bildiğin legendary thread olmuş bu. http://www.clubtroppo.com.au/wp-content/uploads/2007/04/threadofdoom.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Miraul said: soyle bi olay olucak ve hicbir kanalda haberlerde cikmayacak. bariz fake Hangi biri konuşuldu ki? http://www.gundelik.net/2009/04/10/televizyonda-kardeslik-sovu-okulda-satirli-saldiri-yapildi/ Bunu duydun mu mesela herhangi bir kanalda? Git İstanbul Üniversitesi'nde herhangi bir öğrenci işleri bölümüne şöyle ilanlar görürsün: "Sayın Musa Hede geçen hafta yaşanan satırlı öğrenci dövülmesine karıştığınız için hakkınızda işlem başlatılmıştır, bilmemneyi dövdüğünüz tehdit ettiğiniz için savunmanız isteniyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hala fake deniyor, arkadaşım olay yaşanırken orada bulunuyordu. Sendika.org'da da çıkmış bu haber linkini veriyoruz tekrar vereyim beş kere yazayım. http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 http://www.sendika.org/yazi.php?yazi_no=23981 Ha arkadaşım yalancı, sendika.org'da fake haber yayınlıyor diyorsanız yanlış tarafa yönlendirdiğiniz şüpheciliğinizi tebrik etmek lazım doğrusu. Orada olan birisi çıksa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fake you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Senkia.org'da bulunan 3-5 satır haricinde başka bir basın-yayın kuruluşunda herhangi bir bildiri yapıldı mı? Sabah saatlerinde olduysa bu olay akşam haberlerine yetişmiş olması lazım. Akşam haberlerini izleme imkanım olmadı o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Lan amma abartıldı bu konu. 1 Mayıs'ta da 2 tane TKP üyesini polis boş bir yere götürüp öldüresiye dövdü, 1 ay kadar önce DTCF'de Obama'nın gelişiyle ilgili afiş asan TGB'lileri kendine solcu diyen dallamalar sıkıştırdı, tartakladı. Dünya sizin etrafınızda dönüyor sanki anasını satayım. Her allahın günü oluyor bu olaylar, tepki gösterecekseniz öbürlerini de göz önünde bulundurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Baggio said: Joker said: Baggio said: Haklısın Joker yakalım lan hepsini o zaman, Hitler'den neyimiz eksik. Soykırım soykırım diyip duruyorlar zaten, iftirasını yiyoruz bari yapalım bir tane. soykırımın ne olduğunu öğren önce.. burda kanserli bölgeleri lazerle yakıyoruz.. benim herifin kürtlüğüne dediğim bişi yok, herifin kafasındaki kanserli düşüncelere lafım var.. benim en yakın arkadaşım kürt.. "Herifin" kafasındaki kanserli düşünceleri nereden biliyorsun, dağıttığı şeyin içeriğini biliyor muyuz, ben mi kaçırdım? Velev ki var kanserli düşüncesi, okul bahçesinde vahşice saldırıya uğraması mı gerekiyor? Şu kafadaki adama laf anlatmaya uğraştığım için salak gibi hissediyorum kendimi aslında da, söylemeden edemedim işte. Tutarım kendimi bir dahakine sanırım. verilen contextten pkk bildirisi yapan bi eleman olduğu yorumunu herkezin çıkartıp o yönde konuştuğumuz hakkında kimsenin şüphesi olmasa gerek.. kanserli düşüncesi varsa ve en güzel yerimiz olan okulda kanserini yaymaya çalışıyorsa bir ceza kesilmeli. cezanın ne olacağınıda kesenin takdirine bırakmak lazım, sonuçta cezasınıda o çekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar