pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 -anne fb ne zaman aldı tr kupasını? -ben bilemem cocugum dedene sor sen. -dede,fb ne zaman aldı tr kupasını? -hehehe valla bende ufaktım o zaman cocuk.ne desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Satılmışın verdiği penaltıya bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 maçı fener yensin istiyodum 1 kerede kupa alsınlar diye ama maç bitmiş ya çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 helal olsun beşiktaşa. hakeme rağmen iyi oyunuyla kazandı. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kupa hayırlı olsun beşiktaş'a. kaç yıldır alamıyo fener kupayı, insan biraz asılır maça. semih'te son zamanlarda inanılmaz antipatik olmaya başladı, tekme atmalar falan ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Beleş penaltı!! yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 beyler GALİBİYET DOTASI fbliler içinde SENEYE İŞALLAH DOTASI paticik serverında bekleniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 neyse degmez seviyesizlere laf atmak. serefsiz gibi laflari savururken biraz dusunelim arkadaslar. hele genelleme icinde serefsiz derken. karsinizda milyonlarca insan var cesit cesit takim tutan. bozmayin keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 odtüdeki bjk'liler coştu heykele falan tırmanıyolar siyah-beyaz diye bağrıp, katagogogo ya başlarlar birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penalti sahiden buyuk ayip yani hakemin, ama hakem de direk caldi nasilsa 4-1 diye dusundu, atsalar bile bisi degismez bu saatten soranin rahatligiyla verdi penaltiyi, ama gene de yanlis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 26 mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 küfrettim bol bol. neyse seneye inşallah. süpaneke dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Semih'in bugün atılması gerekiyodu keşke atılsaydı nefret ettim o adamdan küfür de ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ohhş nice 27 senelere inş alamazsınız kupayı ömrünüz boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 sabancıda coştu.kafelerin ordan baya uzaktayım ama bayas es geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 KUPA yaz 1907 ye gönder, "Yine bana hüsran, Bana yine hasret var" melodisi cebine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Aiko said: ohhş nice 27 senelere inş alamazsınız kupayı ömrünüz boyunca aquila said: nice 27 senelere said: -anne fb ne zaman aldı tr kupasını? -ben bilemem cocugum dedene sor sen. -dede,fb ne zaman aldı tr kupasını? -hehehe valla bende ufaktım o zaman cocuk.ne desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hani şöyle "söke söke" derler ya... Uzun zamandır maç izlemiyordum. Ama bugün Beşiktaşın oynunu hakikaten çok beğendim. Özellikle son 2 gol sanat eseriydi. Hak ettik, kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Aramızda Fenerbahçe nin TÜrkiye Kupasını aldığını hatırlayan varmı hiç ? ben bi Abso vardır diyorum tahminen ama yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 mesaji coktan sildim. gerek yok laf atismaya. serefsiz kelimesini savurmadan 2 kere dusunun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 penaltı çok güzeldi lan ahah, sevindiniz mi bari fenerli arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Apis said: Hani şöyle "söke söke" derler ya... Uzun zamandır maç izlemiyordum. Ama bugün Beşiktaşın oynunu hakikaten çok beğendim. Özellikle son 2 gol sanat eseriydi. Hak ettik, kazandık. silkeleye silkeleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 pantalonuma patladim sanirim heycandan. o noktada maca kesin cevirecektik cunku zaman yetseydi.... :/ NE SEVINECEZ ARKADASIM. ZATEN KUPA MUPA GORMEMEYI KABUL ETMISIZ sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 yasık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar