Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=145132&cat=180&dt=2009/05/06 çakma haberde son nokta gibi geldi bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 JESUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kesin kıyamet alametidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 haberin kaynagı verilmis ama pravda.ru diye bi site :P habertürk'ün bombası değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yeni nesil de çok zeki canım, besiden midir topraktan mıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.esprika.com/files/esprika_soktum-konusmayi-naber-lan-godos.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 toggie said: haberin kaynagı verilmis ama pravda.ru diye bi site :P habertürk'ün bombası değil yani. pravda en ünlü Rus gazetesi Tolga :D yani kısaca bir SALLLLLL durumu olabilir :D hoş o sitede şunu gördüm şimdi... http://english.pravda.ru/science/19/94/378/13623_aliens.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bismillahirahmanirahim töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ne güzel işte,eğer uydurma değilse herkes anne karnındayken eğitilebilir.Şimdiye kadar boşuna okumuş oluruz biz de ^^ Doğduğunda bir kaç dil bilen matematik işlemlerini yapan sinayla fizik tartışan bir bebekten daha süper ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şincik o salaklıların ilki "uykuda eğitim" di.. bu yazıdaki "uykuda eğitim" gördüğünüz yerleri ulu bir sesle adeta zaus gibi "UYKUDA EĞİTİM" şeklinde söylerseniz sevinirim. iddiaya göre "UYKUDA EĞİTİM"le uyurken dil öğrenmek falan mümkündü. ama o zamanlar bu sıkışın olmasının ve inanılmasının sebebi tv yayınlarının 24sa olmamasıydı.. yatıcam şimdi kısa tutalım.. ben bayaa tv karşısında uyuklamış biri olarak bunun süper salakça olduğunu ve "UYKUDA EĞİTİM"in bi boka yaramadığını şu an biliyorum da o zamanlar yoktu bu muharremim.. insanlar cahil.. yemişler bu yalanı.. neyse işte. bu da yeni versiyonu.. yutacak salaklar aranıyor edit:oha lan konu bizdeymiş! ben garbage diye yazıodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lan ben 6 aydır rusça öğrenemiyorum elin veledi 2 dakkada öğrenmiş -dünyanın en yüzeysel adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 amerikada barnah kadar çocuklar ingilizce konuşuyor! bi tek sen öğrenemedn! gerizekalı! melike icep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dasaaa said: şincik o salaklıların ilki "uykuda eğitim" di.. bu yazıdaki "uykuda eğitim" gördüğünüz yerleri ulu bir sesle adeta zaus gibi "UYKUDA EĞİTİM" şeklinde söylerseniz sevinirim. iddiaya göre "UYKUDA EĞİTİM"le uyurken dil öğrenmek falan mümkündü. ama o zamanlar bu sıkışın olmasının ve inanılmasının sebebi tv yayınlarının 24sa olmamasıydı.. yatıcam şimdi kısa tutalım.. ben bayaa tv karşısında uyuklamış biri olarak bunun süper salakça olduğunu ve "UYKUDA EĞİTİM"in bi boka yaramadığını şu an biliyorum da o zamanlar yoktu bu muharremim.. insanlar cahil.. yemişler bu yalanı.. neyse işte. bu da yeni versiyonu.. yutacak salaklar aranıyor edit:oha lan konu bizdeymiş! ben garbage diye yazıodum.. izninle imzama alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bunun sakallı olanı vardı biz genöken daha ilgi toplamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sakal olabilir bişe gene; ama konuşmak? dudağını, dilini kullanmayı öğrenmek isterken anne karnında boğulan bir çocuğun konuşması zor olur. bi de evrensel bir gerçek demek ki medya sallamaları. gerçi çernobil var rusya'da olabilir gibi de sanki ama durun boğulmaz ki çocuk. olabilir bişi bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 said: izninle imzama alıyorum ben olsam zeus yerine zaus yazılmış kısmını koyardım.. değiştirimiyorum ama, kalsın öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sakallı bebek hem sakalla doğup hemde kıyamet gününü bildirmişti ama görülüyor ki tutturamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bu olayda Shagy 'nin parmağı varmış gibi geliyor bana nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Pravda dediğimiz şey Hürriyet gibin çıktı lan. Bebek fotoğrafları için tıklayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 habertürk yorumcusu said: ne yani erken konuşması zeki olduğunumu kanıtlıyo eğer öyle olsaydı albert einstein anne karnında onuşması gerekirdi:p einstenin zeki olduğunu ve dokuz yaşında konuştuğunu düşünürsek bu çocuk aptl:) adam kıskanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 aahuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Misafir 07.05.2009 10:34 ben 3 yaşında konuşmayı sökmüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 said: Çocuk doğar doğmaz 'baba' dedi, bir kaç dakika sonar da Stepan "anne" kelimesini söyledi. sonar ne lan sonar ayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 said: Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu. Zuha bilimsel bir gerçek gibi anlatmamış mı bunu bittim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 . çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar