Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Habertürkün son bombası

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

şincik o salaklıların ilki "uykuda eğitim" di..

bu yazıdaki "uykuda eğitim" gördüğünüz yerleri ulu bir sesle adeta zaus gibi "UYKUDA EĞİTİM" şeklinde söylerseniz sevinirim.

iddiaya göre "UYKUDA EĞİTİM"le uyurken dil öğrenmek falan mümkündü. ama o zamanlar bu sıkışın olmasının ve inanılmasının sebebi tv yayınlarının 24sa olmamasıydı..

yatıcam şimdi kısa tutalım.. ben bayaa tv karşısında uyuklamış biri olarak bunun süper salakça olduğunu ve "UYKUDA EĞİTİM"in bi boka yaramadığını şu an biliyorum da o zamanlar yoktu bu muharremim..

insanlar cahil..

yemişler bu yalanı..

neyse işte. bu da yeni versiyonu..

yutacak salaklar aranıyor
edit:oha lan konu bizdeymiş! ben garbage diye yazıodum..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
şincik o salaklıların ilki "uykuda eğitim" di..

bu yazıdaki "uykuda eğitim" gördüğünüz yerleri ulu bir sesle adeta zaus gibi "UYKUDA EĞİTİM" şeklinde söylerseniz sevinirim.

iddiaya göre "UYKUDA EĞİTİM"le uyurken dil öğrenmek falan mümkündü. ama o zamanlar bu sıkışın olmasının ve inanılmasının sebebi tv yayınlarının 24sa olmamasıydı..

yatıcam şimdi kısa tutalım.. ben bayaa tv karşısında uyuklamış biri olarak bunun süper salakça olduğunu ve "UYKUDA EĞİTİM"in bi boka yaramadığını şu an biliyorum da o zamanlar yoktu bu muharremim..

insanlar cahil..

yemişler bu yalanı..

neyse işte. bu da yeni versiyonu..

yutacak salaklar aranıyor
edit:oha lan konu bizdeymiş! ben garbage diye yazıodum..

izninle imzama alıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

sakal olabilir bişe gene; ama konuşmak?

dudağını, dilini kullanmayı öğrenmek isterken anne karnında boğulan bir çocuğun konuşması zor olur.

bi de evrensel bir gerçek demek ki medya sallamaları. gerçi çernobil var rusya'da olabilir gibi de sanki ama durun boğulmaz ki çocuk. olabilir bişi bu evet.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Papanova olayı şöyle açıklıyor: "Cenin annenin karnındayken eğitilmeye müsait. Annenin algılaması, hisleri aracılıyığla dünyayı algılabiliyor. Eğer çocuklar doğmuş gibi çalışılır ve eğitimi ona göre yapılırsa, bebek olağan üstü kabiliyetlerle doğabiliyor" diye konuştu.

Zuha bilimsel bir gerçek gibi anlatmamış mı bunu bittim resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...