Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Dartanian said: Ama çok çok çok iyi oynuyorlar. Orası öyle. Lucescu süper oturtmuş işte taktiği. Üstelik adamlar inanılmaz uyumlu. Zaten brezilyalı hemen hepsi aynı kafadan gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tertemiz golünü yedi hakem Werder'in. Bildiğin Shaktar lehine kullanıyo zaten bütün tercih haklarını maç başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hakem tecavüz etti maça rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Shaktar'ın hakkıydı zaten kupa bu oyuna bakarsak. Hakem büyük rol oynadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Luce yine istanbul destanı yazdı maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Vay be luceye helal olsun istikrar ve sabrın meyvesi böyle yenir işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Adamlar 50m'ye nokta pas atıyolar, avrupa'da kaç tane takımın kaç tane oyuncusu yapabiliyo bunu.. Kıçı kırık fln komik yorum olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 shaktar aldı ha şimdi kupayı helal tebrikler ne diyelim. bu almanlar bizi haketmedikleri bi maçta yarı finalde elemişlerdi avrupa kupasında beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Her iddaa kuponumun göz bebeği,biricik Werder Bremen'im alamadı kupayı yastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 valla ben alt oynadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Abi Srna ne oynadı öyle ya. Dehşet adammış cidden. FM' de de basıp parayı almıştım, hayranım ben bu adama be :D . edit: Maçın adamı olarak da Jadson' u seçmişler. Ayıp be. Bariz Srna' ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Maçtaydım bende. Kupa bariz shaktarı n hakkıydı tebrikleri luce. adam iyi, luce yi kovan kafamıza... werderliler sahaya iniceklerdi nerdeyse bilmiyorum televizyonda gördünüz mü.. bide ukraynalılar hiç bağırmıyor ya :P neyse bi ara baya sıktı maç.. ama sonu tatlı bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bu arada 4 yılda 2 tane avrupa kupası finali aldık. Bu şansa değildi kesinlikle. En büyük teşekkürü Şenez Erzik hakedior bence şu anda. Başka bi şehir yok bunu yapabilen benim bildiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sağlam torpil var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Tatar Ramazan said: heh 5 tane ucuz brezilyalının http://www.transfermarkt.de/de/verein/660/schachtjor-donezk/uebersicht/startseite_sort_mw.html baya ucuz ezik 50 kuruşluk brezilyalılarmış valla, alex hepsini döver (asdfs siteye göre dövüyo hakkaten lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 baya ucuzmuş maşallah dsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 boboyu satıp ondan gelen parayla tüm şaktarı toplamak lazım gelecek sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Srna'ya bir tek ben mi hasta oldum. Herif 2 seneye kesin çok çok sağlam bir takıma gider. Göndersin Barca alvesi şu adamı alsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 iki seneye 29-30 olucak adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 helal sana lucescu .Utansın yönetimler utansın , utansınlar yani. yerin derinliklerine , dibine kadar insinler .Hatta çıkıp hareket yap falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Srna müthiş bir oyuncu yav, Avrupa şampiyonasında 10 numara oynuyordu. Bu kupadan sonra bir klüp sağlam bir teklif yapar herhalde, böyle kanat oyuncusu az bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 werder içine etti maçın. canlı izledim ama izlemesek de olurmuş yani. shaktar baya baya iyi takım. adamlar 30-40 metreye milimetrik uzun paslar atıyorlar oha be. 2 bek ve 11 numaraları (sağ açık) baya baya iyi. I love you Luce diye de bağırdık içimde kalmadı :D bi ara gsliler gs tezahuratı yapınca durmadan baya bi fenerliler tepki gösterdi olaylar filan çıktı ama sonra noldu göremedim kafam girsin ayrıca böyle taraftara. almanlar da ukraynalılar da adam gibi gelmemiş. ulan final oynuyorsunuz final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Zamanında 2006 fm de shakhtar ile şampiyonlar ligini almıştım ilk sezonumda.O zamanlar aghahowa vardı shakhtarda bide:)Syrna o zamanda takımın en iyisiydi halada öyle:)Bekleri cidden çok kaliteli shakhtar takımının.Lucescu gibi defans mantalitesi kullanan teknik direktörle hucumu brezilyalılara emanet etme taktiği işe yaramış.Zaten lucescu geldiğinden beri shakhtar bariz bir çıkış yaşadı.Sonunda da meyvesini aldı.Eğer kadrosunu koruyabilirse seneye Avrupada yine güzel işler yapacaklardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=84175743874&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne mantıktır orada kendi takımına tezahurat yapmak,nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar