Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Söyle bi durum var ama içtiğin alkolün hepsi vücuduna yayılmıyor karaciğer sağolsun bildiğim kadarıyla idrarla bi kısmı vücuttan gidiyor ha demek değil ki rejim yapan için iyi bişi o da ayrı konu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gaza geldim lan, 21 Haziran'da bütünlemeler bitince spora başlıyorum asfljkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mille said: yani vucut once yaglari eritiyo sonra eriticek yag bulamayinca mi kaslari eritmeye basliyor? vücut öncelikle kısa vadeli stokları yakar yeni alınmış kilolar gün içinde alınmış kalori vs vücudun aç bırakılması durumunda vücut savunmaya geçip yağları korur ve kasları yakmaya başlar ve bunula birlikte gelen bütün kaloriyi depolar diyet durumunda spor yapılmazsa bir miktar kas kaybı kaçınılmazdır ama benimde dahil olduğum 100 ler klubünün bir üyesine dokunmaz zira yumuşak dışımızın içinde gayet kaslı insanlarız hergün 100+ kaldıran merdiven çıkan iş yapan vücudumuz var aslında kimse bizim kadar body yapmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 konuyla alakam yok ama yanlis bilgi kokusu aldim, kostum geldim. - "once yaglar yanar, sonra kaslar" diye bisey yok, spor yapilmazsa diyet sirasinda hayvani kas gider. - "biz siskoyuz, cok agir tasiyoruz zaten, caktirmasak da cok kasliyiz, body spor falan gerek yok" diye bisey yok, cilginca spor yapin, gymde yatin kalkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Valla çok faydalı bir çalışma ve sohbet olmuş. Neyse, bende boy 1.82, yaş 26 kilo 91.2 ... 91.2 neki demeyin hayatımda görmedim bu kiloyu. Ayrıca daha ocak ayında 81 idim. Zaten asıl olay bu. Tabii ocaktan önce günde 1 saat bisiklet, zaten hafif asya yemekleri çoğunluk. Neyse spor'a başladık. Kola, tatlı ve ağır akşam yemeklerinide kısarsam bir yere varırırm belki. Off off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Gazanfer said: - "once yaglar yanar, sonra kaslar" diye bisey yok, spor yapilmazsa diyet sirasinda hayvani kas gider. doğru söylüyorsun ama ben diyet ve spor durumuna göre değişir demiştim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Apis benimle hemen hemen aynı durumda sayılırsın.Sabah kahvaltısını ve aksam yemegını cok kısıtlı kalorıler ıle geçiştir.Öğlen yemeğinde yağdan uzak dur bu sayede 3 hafta içinde 4 kilo garanti verirsin gerisi ise spor. Ben yukarıda yazdığım düzenle 88 kilodan 84 kiloya indim artık 2 öğün yiyorum.(sabah öğlen) ancak deli gibi ağırlık çalışıyorum.15inden sonra koşmayada başlıcam.Arada halı saha maçı basketbol maçı falan ayarla. Bizim durumumuz 100ler kulubundekiler gibi değil.Çok spor yapmak lazım. Ayrıca rom içmiyorum tamam votka içim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çok keyifli sürükleyici seratonin salgılayan bir yazı olmuş hastasıyım böyle öğretinin , ben öğretinni zeki çevik ve zayıfını severim . bnm psikolojik sınırım 100 hep 100 eşiğine yaklaşırken diyet insanı oluyorum bir seferinde sırf paraşüt ile atlayabilmek için kasıp katı bir diyet yapmıştım fil diyeti diye nitelendiriyordu bunu arkadaşlarım kahvaltı : 1 ekmek 200 gr peynir tam yağlı + zeytin reçel +su öğle : 1 tavuk göğsü ( kuşbaşı kesilip tavada yağsız tuzssuz baharat ve az soya sos ile) 1 adet göbek marul (ecnebi buna aysberg der) 3.4 domates akşam : öğlenin aynısı gece : yok daha neler sabaha karşı : yuhhh bu hayvani porsiyonlu yağsız diyet ile asitli içecekler tatlı ve birayı hayatıma sokmadan 1-1.5 ayda 10 kilo verdim not: haftada 4 antreman bazı günler çift idman yapıyordum diyet sonrasında ilk içtiğim bira kafatasımın içerisinde çalkalandı resmen hiç bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet kilo verdikçe alkolün fiyat/performansı daha şık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hakkaten ya kilo azaldıkça su - kan miktarı azalıyor, birim başına düşen alkol artıyor aynı oranda içseniz bile. iyiymiş lem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 YAS 33 .. Boy 175 Kilo 112 1. hafta .. 111 2. hafta .. 110 3. hafta .. 109.4 4. hafta .. 108.3 5. hafta .. 109 6. hafta .. 108.1 7. hafta .. 108.3 8. hafta .. 107.1 9. hafta .. Pazartesi göreceğiz 10. hafta . 104.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Gazanfer said: - "once yaglar yanar, sonra kaslar" diye bisey yok, spor yapilmazsa diyet sirasinda hayvani kas gider. farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tebrikler süper yazmışsın hepisini okudum [hr] önce kendimden bahsediim 2-3 öğün yiorm günde ev yemeği oluyor genelde. fazla yememeye çalışıyorum, ekmek ise günde 2 dilimi geçmiyor. akşamları 1 saat yürüyüş ve hardcore mekikte bunların yanında. (1saat yürüyüş ve mekik dışında pc başındayım.) sanırım haftada 500-600 gr zayıflama modundayım. şimdi ise soruma gelelim.. *nasıl daha fazla kilo vermeliyim. az yierekmi yürüyüş yerine koşuya geçerek mi. *diyet döneminde akşam yemeğinden ne kadar zaman sonra spora başlamalı ve uyunmalı *walla insanı oyalıcak bişiler içme ve yeme ihtiyacı duyuyorum. maden sodası(kalorisiz bişi) bunun dışında ne içmeliyim yemeliyim diet kola falan mı ? kalorisiz bişiler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 2-3 öğün yemek baştan hata, 3 ana 3 ara öğün ideal (aralarda ufak porsiyonlarda meyve - ortalama bir elmanın yarısı falan). metabolizman tatile çıkar sonra, sağlık açısından da iyi değil. gün boyu az yemekten kastettiğin, tam olarak ne yediğin önemli. 2 dilim ekmek mesela gün boyu aldığın ekmek/benzeri besinler içindeki tek elemansa yanlış yapıyorsun. spor ve yeme alışkanlıkları aynı derecede önemli, biri olmazsa diğeri fıs. ufak miktarda kas çalışmak (fitness yani, bench falan değil) iyi gelebilir, ben koşardım yürüyüşle karışık olarak, genelde vermiyorlar koşuyu kilo vermek isteyenlere neden tam bilmiyorum. 10 dk yürüyorsan 2-3 dk da koşu ilave edebilirsin sanırım yorgunluk hissetirmiyorsa. kalorisiz bir içecek = su. diyet kola falan günde max 1 kutu al, tatlandırıcılı yok pepsi max yok maviyeşil layt bilmemne tamamen ters tepiyor dozunu kaçırırsan, sindirimin yavaşlıyor. ayrıca hep bir şey yeme ihtiyacı duyuyorsan muhtemelen dediğim gibi gereğinden az yediğin için. maden sodası da yavaşlatıyor diye biliyorum, yani kısaca kalorisi az olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ya yemek yiorm genel olarak sadece ekmekten ve kızartma türü şeylerden kısıyorum. arada meyve falanda yiorm. yemek yemeden önce 3 bardak su içiorm tıka basa doyuorm. yani en azından öyle sanıyorum. günde işte 1 saat serbest yürüyüş 5-6km hızla.. maden suyu hergün 1 tane içiorm onun dışında 2 bardak light kola.. akşam yemeğini 8 de yiorz 2 de yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bunu aylarca devam ettirebilirsen sabit yerleşik bir zayıflama olur sana. ama sabırsızsan daha çok hacimde daha az enerji veren yemekler yiyeceksin. ev yemekleri çaktırmaz ama kimisi enerji dolu olur. akşamları yürümek olayının süresini genişlet bir de, koşmaktansa daha fazla yürümek bana daha çok yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Koşmanın yürümeden daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tabi bilimsel bir dayanağım yok ama öyle hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi 1saat yürüom işte nasıl daha fazla yürücem.. bornovada gitmediğim sokak kalmadı.Bide geceleri yürüdüğümden(sıcak basmasın diye) hangi kafe hangi büfe kaça kadar açık ezberledim.. sıkıldım artık aynı yerlerden dolaşmaktan bide insan sıkılır 1saaten fazla yürümeye.. mp3 player da kesmior artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konusu acilmisken soruyim bende hazir sagliktan filan bahsediyosunuz.uc gundur filan yemedim bisey, diyet degilde yemek yiyesim yok hic vve cok fazlada aclik hissetmiyorum redbull ile yasamaya basladim resmen olur mu ki bi zarari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yağ yakıcı kullanan oldumu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 YAS 33 .. Boy 175 Kilo 112 1. hafta .. 111 2. hafta .. 110 3. hafta .. 109.4 4. hafta .. 108.3 5. hafta .. 109 6. hafta .. 108.1 7. hafta .. 108.3 8. hafta .. 107.1 9. hafta .. 106.5 Göbem in ufaldını sölü insanlar :) iyi bişi 10. hafta . 104.7 11. Hafta .. 103.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 abi redbulla yaşanır mı, tabi ki olur zararı. bisürü şey eksik kalır. bu yağ yakıcı falan tuzakları deneyen oldu mu hakkaten var mı işe yarayanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi valla artik ana besin redbull digerleri abur cubur oldu, cok zararini gormedim oyle daha.Ama asil nedeni yeme yiyince inanilmaz agri giriyor mideme, doktora gitcem bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 1. hafta .. 111 2. hafta .. 110 3. hafta .. 109.4 4. hafta .. 108.3 5. hafta .. 109 6. hafta .. 108.1 7. hafta .. 108.3 8. hafta .. 107.1 9. hafta .. 106.5 Göbem in ufaldını sölü insanlar smiling smiley iyi bişi 10. hafta . 104.7 11. Hafta .. 103.9 12. Hafta .. 103 Eeee benden başka devam eden yok galiba.. noldu ? nefesinizmi kesildi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kacmis heralde herkes tug soru soracagidim bende genede soriyim; bu alisma donemi nasil olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar