arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Köprü altı healerı oldum zaten. Ayrıca muhteşem bir taktik geliştirdik. Wipelarken healerlar suya koşup yüzmeye başlıyor. Böylece düşman gittiğinde sudan çıkıp adam resliyoruz hahaha. Yalnız bazen fort yolları falan o kadar kalabalık oluyorki bekliyorsun bekliyorsun hala destruction geçiyor cesetlerin üzerinden, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Karak-Norn serverını, çeşitli sebeplerden dolayı bırakma düşüncemizden vazgeçip.. server a bir şans daha vermeye karar verdik. Tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Destruction olup da bırakılacak sunucu değil burası. Şu an Altdorf locked, alt tab yaptım foruma bakıyorum eheh. Yalnız CIR'a pug ile çaktım onu da belirtmek isterim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Karak Norn da oynuorum bi süredir 34 Sorcerer.. hiç bilmiodum bi Türk guildi olduğunu... sizdeyim bekleyin nickim FatCut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gel bekleriz :) baya sayımız arttı güzel oldu. her tierde grupla sc/pq yapılabiliyor galiba? t2'de biz oyleyiz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 valla benimde bi rank 37(38 olmak üzere) bi magusum var:P aksam mendeburla muhabbet ettik baya. cok aktif olamam nornda esas charım k8p de ama arada da olsa önemli degil gel derseniz katılabilirim bende:)k8p cok ölü su aralar. dancın falan giderken belki bi dps lazım olur( tabi magusun dpsi nerflerden sora ne alemde cokda bilmiyorum ama) 40 lamak zor degil baya bi rested zaten exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bizde 3-5 kişi bi guildde takılıyoduk bari buraya geçelim aktiflik konusunda çok aktif olmayabiliriz ama gerektiğinde geliriz... Oyun içinde denk gelirsem konuşuruz yetkililerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tan_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bu akşam açayım bir char da geleyim. Order oynamıştım hep, Chaos bakmamıştım hiç. Bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gel gel bekleriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dün akşam birkaç kişiye mesaj attım guildinizden, cevap veren bile olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kismet olmamistir yav :), ben bir ara poormisuguided'la afk idim mac izleme dolayisiyla o zaman attiysan denk gelmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 senin durumla ben bizzat ilgilenirim gangren, ismim mafucci ... gerçi oyuncu alma yetkim yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yalniz ben bu basligi gormeden order acmistim ki, order oynamak istiyodum zaten.. Ama yani.. Arkadas 15 oyuna girdim 1 victory, 14 loss. Oyunun 3. dakikasinda dest spawn noktasina kapatiyor, arkada durup heal etmekten baska elimden hicbir sey gelmiyor, felaket gina geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Sil karakterini Destro'ya gel. 14/1 daha oyle gider o. İlla Order oynamak istiyorsan K8P ideal bir server. Ama kapandı kapanacak bir hali var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ne lanet bir servermıs yav burası, sc ye girerken dc oluyorum, pt rewardı alcakken dc oluyorum sc bitiyo sc den çıkamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Bluerain said: Sil karakterini Destro'ya gel. 14/1 daha oyle gider o. Scenario Stats: Order 446 (61.4%) | Tie 12 (1.7%) | Destruction 268 (36.9%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Arcane level 40'lar icin mi bu sonuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 arkada kendi partisi disindaki (veya bazen icinde) oyuncularini heal edebilen birisinin olduğu senaryolarda cikan sonuc bu heralde. :) LotD'de adam warband icinde ben kendi partim disinda heal edemem diyordu adam gecen gun ya. Pq bitiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 DoK'tur o adam. DoK'lar parti healer oldukları icin main healing spelleri parti dısındakileri ayakta tutabilecek kadar kuvvetli degil, hatta sadece healing over time. DoK degilse de tembeldir o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fuzulee çok çılgın DPS oynarım bilirsin ehueh. Bu mainin istatistikleri ve haliyle T4 ağırlıklı ancak altlarımın (t1-2 ağırlıklı,non-healer) sonuçları çok farklı değil, 50% Order win falan ortalama. O hotlardan biri 400-500 tickliyor zaten, öbürünü de spamlerse instant heal + global'a denk geldiğinden iş yapar. Bir de Martyr's Blessing'in DoK dengi var işte adını unuttum. Gayet mümkün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Gayet mümkün degil, öyle teori isi pratige uysa keske :) Durumdan duruma degisir elbet ama fuzulee'nin dedigi gibi diger grup pq bitiremeyecek kadar damage alıyorlarsa 2 tür hotla o damage dengelenmez. "instant heal + global'a denk geldiğinden" bundan neyi kastettigini anlamadım ama DoK'ların morale 1'leri haric instant healing spelleri yok. Sorununun aslı da bu zaten. Morale 4'e cıkamadan moralleri 1'e (cok cok acil durumlar haric elbet) harcamak ne kadar mantıklı, bilmiyorum. Ha diger grup abartı damage almıyordur ya da o grupta tank ve kendi kendinin sacını basını yolan sorcerer vardır, onlar hotla giderler evet. Ama pq bitiremedik dedirten bir sonuc da olmaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 abarti bir damage yoktu, land of the dead'in standart pqlarindan bahsediyorum. tank diger gruptaydi ve heallenmiyordu, ne kadar iyi bir tank olsa da 40- oldugundan az da olsa heal gerekiyor o pqlardan bazilarini bitirmek icin. niye oldugunu anlamadigim bir sebepten oturu de healerimiz atmiyordu heali, olmuyordu yani, heal edemiyormus kendisi bilemiyorum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hangi PQ bu? TOVL son bossu kestiniz de dışarıda heykeli mi kesiyorsunuz ehueh nasıl bir damage o? 2 tane hotun var. Bunlardan biri direct healinge de sahip. RP/Zealot instant healı ile neredeyse aynı hesaba geliyor çünkü onlar spamleyince global cooldown devreye geliyor. Hiç AP efektif bir yöntem değil evet ama martyr's blessingle ve 15 sec hotla birleşince PQ'da sorun olmaması lazım. Melee bile heallar, vallahi. Morale 1 dediğin divine favor ise her durumda harcamak iyi bir hamle zira acayip iyi bir spell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okocha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 karak-norn'da karakter açtım şu an 9. level chopperım var. kalkandelen :) oyun içinde haberleşelim bende guildinize geliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufkcmarsln Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 arkadaslar Karak Norn da Order Türk Guild Arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar