Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Precision - Karak-Norn Destruction Guildi


Arién

Öne çıkan mesajlar

Durum giderek düzeliyor 1-2 gün önce Aldorf a girdiler tabi biz seyirci kaldık gidemedik :)
Genelde çoğu zaman (hem Order hem Dest tarafında) aman fight a girmeyelim BO ları Keep leri farmlayalım havası var.. sanırım bu her server da ufak da olsa mevcut. Defans edilen keep e saldırmayıp başka boş keep lere yönelebiliyorlar ancak biraz ateşlemeyle kendine geliyor warband ler.

Ben Karak-Norn da Destruction ın durumundan memnunum ve parlak görüyorum açıkçası, eskiden çok kötüymüş evet ama bu alttan gelen yeni jenerasyonda baya sağlam ekipler var. Bakalım ilerki günler neler gösterecek.

Guild dan bahsetmek gerekirse daha yeniyiz 6-7 kişi civarındayız şimdilik ve duydugum ve gördüğüm kadarıyla Norn da oynayan bir sürü türk var onlara ulaşmaya çalışıyoruz şimdilik. Maksat bir arada olmak zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle başarılar :)

Bu aralar Order üstün ama çok fark olduğunu söylemek mümkün değil. 1 ay önce kesin bir üstünlüğümüz vardı ama Destruction da bu aralar iyi işler yapıyor. Öte yandan senaryolarda aradaki fark daha belirgin, özellikle pug vs. pug'da. Norn garip bir sunucu, dengeler çok çabuk değişiyor.

Beni görürseniz ganklemeyi unutmayın :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha düne kadar yaklaşık 4 günlük süre içinde Order a kuş uçurtmayan bizler dün akşam büyük bir Order hezimetine uğradık. Dediğin gibi Norn garip bir server dengeler her an değişebiliyor. Aslında bakarsan böyle olması server da renk yaratıyor. Çünkü kimse sürekli yenilmek istemez, aynı şekilde sürekli yenmek te.. bir süre sonra sıkıntı verir çünkü yavaş yavaş rakiplerin azalır. O yüzden ben Norn u seviyorum :)

Guild ımız 10 kişiye ulaştı. Şu an T3 te yaklaşık 6-7 oyuncu var ve akşamları RvR lere katılıyoruz toplu olarak. Aynı şekilde T1 bölgesinde de alttan gelen yeni oyuncukar var. 3 kişi ile başlayan Precision gün geçtikçe sayısını arttırmakta.

Bekleriz. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Şu anda Karak-Norn Destruction tarafında 25 kişiye ulaşmış durumdayız. Her geçen gün sayımız artmakta, attıkça daha çok insana ulaşmaktayız. Yakında açılacak olan Web sitemiz ve Forum sayfamızla daha da fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

Guild in ihtiyacı olan class lar elbetteki var ancak bizim düşüncemiz guild veriminin ancak ve ancak oyuncuların zevk aldıgı bir class ile oynanması halinde artacağıdır. Bu nedenle hiç bir kimseden guild in ihtiyacı olan bir class ile oynaması talebinde bulunmadık ve bulunmayacağız.

Server ın en güçlü Guildi olmak veya bu oyundaki en iyi Türk Guildi olmak gibi ideallerimiz yok. Amacımız sevgi, dostluk, yardımlaşma ve en önemlisi saygı çerçevesinde mütevazi bir şekilde oyun oynamak ve vakit geçirmek. Bu düşünceyle yürüttüğümüz Precision Guild' inin kalitesini arttırmak tek hedefimizdir.

Bize katılmak isterseniz oyun içinden Jarayaj, Kyfen, Qantash veya Readjan ile irtibata geçebilirsiniz.

Sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...