Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sake alabileceğim bir yer arıyorum Taksim civarında. Daha önce sadece Taksim'deki japon lokantalarında içtim, çok hoş birşey.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 taksim, japon kültürde satılıyor olması lazım. yalnız şişesi çok pahalıya gelir. eğer ki ucuz bir yer bulabilirsen haber et, ben de alacağım. bir ara da umeshu dene, tatlı ve hafif bir tür sake. hayatımda içtiğim en tatlı içki diyebilirim belki de.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ankara'da var mı peki? Sake varsa şahane olur. İçtiğim en güzel içkilerden biri. Mağazada satılıyorsa gidip alıp içmek isterdim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ne kötülüğü abi, içkiyi içmek değil paylaşmamak günah :)
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 güzel deyip çocukları özendirmeyin lan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok güzel abi. Wagamama'da içtim en son. Bir şişesi 28 TL, çakır yapabilecek kadar çok eğer hızlı içersen. Tavsiye ederim yani, paran olduğu bir ara git, yanında da miso ramen al.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi Wagamama midir nedir Cin restorani saniyordum ben? Sake'nin isi ne orda, Japon ickisi degil mi? Sushi yaninda fistik oluyo cidden sake
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 edit tamamını okumamıştım solenmıs zaten :)
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ulan biz suşi yiyemedik adamlar uzakdoğulu olmuş :(
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Snefru said: Ulan biz suşi yiyemedik adamlar uzakdoğulu olmuş :( Bu fazla üzülmen gereken birşey değil. Sake güzel o ayrı mesele.
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ben babama almistim 2 sise hediye 40-50 milyon birseydi iki sisesi, icinde yanilmiyosam bardagida vardi. Ben bi kez restoranda icmistim, ama sicak servis edilmisti. Icimi cok hos bi icki gercekten..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fenris said: la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını. amerigalıların anlamsız kompleksi buraya da mı taşınıyor yoksa diye korktum. (:P)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fenris said: la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını. sushi güzeldir, sake de güzeldir. sushi yanında sake içmeyi çok seviyorum. Wonton ve Pekin ördeği yanında da güzel oluyor. Çin/Japon restoranlarına gitmeyi seviyorum o yüzden :)
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 japon kültürde eriklisi mi ne vardı o güzeldi, hatta maden suyu karıştıran da var ona. başka yerde satılıyor mu bilmiyorum ama bi japon kültüre sormak lazım.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 suşi muşi japon felan ne ayaksınız abicim aslan gibi rakı ve kuru fasulye varken
Öne çıkan mesajlar