Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sake arıyorum

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sake alabileceğim bir yer arıyorum Taksim civarında. Daha önce sadece Taksim'deki japon lokantalarında içtim, çok hoş birşey.
Mesaj tarihi:
taksim, japon kültürde satılıyor olması lazım. yalnız şişesi çok pahalıya gelir. eğer ki ucuz bir yer bulabilirsen haber et, ben de alacağım.

bir ara da umeshu dene, tatlı ve hafif bir tür sake. hayatımda içtiğim en tatlı içki diyebilirim belki de.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çok güzel abi. Wagamama'da içtim en son. Bir şişesi 28 TL, çakır yapabilecek kadar çok eğer hızlı içersen. Tavsiye ederim yani, paran olduğu bir ara git, yanında da miso ramen al.
Mesaj tarihi:
Ben babama almistim 2 sise hediye 40-50 milyon birseydi iki sisesi, icinde yanilmiyosam bardagida vardi.

Ben bi kez restoranda icmistim, ama sicak servis edilmisti. Icimi cok hos bi icki gercekten..
Mesaj tarihi:
fenris said:
la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını.

amerigalıların anlamsız kompleksi buraya da mı taşınıyor yoksa diye korktum. (:P)
Mesaj tarihi:
fenris said:
la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını.

sushi güzeldir, sake de güzeldir. sushi yanında sake içmeyi çok seviyorum.
Wonton ve Pekin ördeği yanında da güzel oluyor.

Çin/Japon restoranlarına gitmeyi seviyorum o yüzden :)
Mesaj tarihi:
japon kültürde eriklisi mi ne vardı o güzeldi, hatta maden suyu karıştıran da var ona. başka yerde satılıyor mu bilmiyorum ama bi japon kültüre sormak lazım.
  • Yeni Oluştur...