Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sake alabileceğim bir yer arıyorum Taksim civarında. Daha önce sadece Taksim'deki japon lokantalarında içtim, çok hoş birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 taksim, japon kültürde satılıyor olması lazım. yalnız şişesi çok pahalıya gelir. eğer ki ucuz bir yer bulabilirsen haber et, ben de alacağım. bir ara da umeshu dene, tatlı ve hafif bir tür sake. hayatımda içtiğim en tatlı içki diyebilirim belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sushico'dan al, yerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bosver raki ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 raki işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 alkol kötülüklerin anasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ankara'da var mı peki? Sake varsa şahane olur. İçtiğim en güzel içkilerden biri. Mağazada satılıyorsa gidip alıp içmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sake make madafake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ne kötülüğü abi, içkiyi içmek değil paylaşmamak günah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 mode fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 güzel deyip çocukları özendirmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok güzel abi. Wagamama'da içtim en son. Bir şişesi 28 TL, çakır yapabilecek kadar çok eğer hızlı içersen. Tavsiye ederim yani, paran olduğu bir ara git, yanında da miso ramen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tanıdık geyşa varsa sake de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi Wagamama midir nedir Cin restorani saniyordum ben? Sake'nin isi ne orda, Japon ickisi degil mi? Sushi yaninda fistik oluyo cidden sake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 edit tamamını okumamıştım solenmıs zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ulan biz suşi yiyemedik adamlar uzakdoğulu olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Snefru said: Ulan biz suşi yiyemedik adamlar uzakdoğulu olmuş :( Bu fazla üzülmen gereken birşey değil. Sake güzel o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ben babama almistim 2 sise hediye 40-50 milyon birseydi iki sisesi, icinde yanilmiyosam bardagida vardi. Ben bi kez restoranda icmistim, ama sicak servis edilmisti. Icimi cok hos bi icki gercekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fenris said: la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını. amerigalıların anlamsız kompleksi buraya da mı taşınıyor yoksa diye korktum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fenris said: la hakkaten güzel mi anlattğınız kadar yoksa weeaboo luk mu yapıyosunuz? :P merak ettim şimdi tadını. sushi güzeldir, sake de güzeldir. sushi yanında sake içmeyi çok seviyorum. Wonton ve Pekin ördeği yanında da güzel oluyor. Çin/Japon restoranlarına gitmeyi seviyorum o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 japon kültürde eriklisi mi ne vardı o güzeldi, hatta maden suyu karıştıran da var ona. başka yerde satılıyor mu bilmiyorum ama bi japon kültüre sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 suşi muşi japon felan ne ayaksınız abicim aslan gibi rakı ve kuru fasulye varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar