Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok duygulu anlar yaşıyorum farinal şu anda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi karşıyaka,bolu,altay,kasımpaşa arasından çıkacak 3.takım,valla altay ve kasımpaşa final oynar kanısındayım şahsen,ordanda altay uzun bi aradan sonra gelebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 izmirden gelsin ksk ya da altay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gönlüm altaydan yana açıkca sölemek gerekirse.yanılmıyosam epey bi zaman oldu 1.lige çıkmayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 altay gelsin ya gs-altay maçı ilk gittiğim maçtır hayatımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Dendiği gibi Manisa ve D.Bakır ilk iki sırayı alarak direkt olarak katılmayı başarmışlar. Ardından gelen 4 takım da belli, kendi aralarında sırası değişebilir olsa da 6. 7. arasında 4 puan fark var 1 hafta kalmış lig bitimine. Bu 4 takım var alarında play-off oynayacak ve bir tanesi çıkacak lige. Kasımpaşa Altay Boluspor Karşıyaka Altay ya da Karşıyaka'nın çıkmasını isterim ben. Devasa olimpik stad izmirde çürüyor, üstelik o kadar büyük şehir, gelişmiş şehir, süper ligde temsil eden tek takımı yok. Artık onlar olmazsa da Bolu çıksın, yeter ki Kasımpaşa çıkmasın. TAKIMLAR: O G B M A Y AV P ------------------------------------------------ 1-MANİSASPOR 33 16 13 4 62 36 26 61 2-DİYARBAKIRSPOR 33 17 8 8 37 27 10 59 3-KASIMPAŞA 33 15 10 8 45 26 19 55 4-ALTAY 33 13 16 4 49 36 13 55 5-BOLUSPOR 33 15 8 10 46 34 12 53 6-KARŞIYAKA 33 13 12 8 34 27 7 51 7. takım Adanaspor; 47 puanda yani yetişemez. İlk iki direkt katılıyo. 3. 6. yla, 4. 5.yle oynayacak, iki maçın galipleri de kendi aralarında oynayacak, galip Süper Lige yükselen 3. ekip olacak. Şu anki tabloyla Kasımpaşa-Karşıyaka / Altay-Boluspor gibi gözüküyor eşleşmeler ama tabii değişebilir son hafta, puanlar yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kasımpaşa-karşıyaka'dan kasımpaşa,altay boludan altay çıkar abi bence.kasımpaşa-altaydan da altay bi alsa çok iyi olur.kasımpaşa daha dursun biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İzmirden bir takım olsun bir zahmet =) komik kaçıyor koskoca şehirden 1 adam gibi takım çıkmaması. Diyarbarkır ve Manisayada hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 karşıyakayla altay eşleşmesin de iki sene üst üste playoff finalinin son dakikasında kaybettik bu sene geliyoruz artık yeter diyarbakır topiğine uymadı ama ben yaptım oldu nassinisatiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 karşıyaka gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 diyarbakir mi? pofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ksk'nın çıkmasına üzülmem, altay çıkamazsa o çıksın. kadrosu çok genç, bu sene playoff'a kalması bile mucize. ama önleri açık, bu sene olmazsa ve kadroyu koruyabilirlerse ileride bank asyada daha yukarıyı rahat zorlarlar. ama bırakın artık altay çıksın. 50 yıllık puan durumunda altıncıyız. 3 büyükler ve ankaragücünden sonra birinci ligde en çok oynamış 5. takımız. http://www.turkfutbolu.net/tumligler/edebipuan.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bencede artık İzmir'den bi takım çıkması gerekiyo,yazık günah Göztepe,Altay,Karşıyaka gibi kaliteli takımları var,özellikle Altay ve Göztepe zamanında 1.lige damga vurmuş takımlar,kesinlikle çıkması gerek 1 tane İzmir takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 izmir takımı istiyorum ligde ben pff diyarbakır çıktı olaylarda çıkıcak seneye. hadi hayırlısı. şu takıma pkk diye bağırmazlarsa daha güzel olur işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 tüh ya keşke ben bu sene manisaspor,boluspor birde bir izmir takımının çıkmasını istiyordum ama olmadı bozdu diyarbakır işi :).neyse 2 izmir takımının çıkma ihtimali var umarım biri çıkar.olmadı boluspor çıksın kasımpaşa çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kasımpaşa gelmesin de kim gelirse gelsin... Bende bi ara hep düşsünler isterdim özellikle Diyarbakır,Malatya ve Rizenin neden bilmiyorum..Gerçi düştü hepsi:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 karşıyakalı olarak bu sene çıkmasını istemiyorum.kadro çok genç,2-3 sene ileriye dönük kurulmuş bir kadro bu sene kimse play-off beklemiyordu sürpriz oldu gerçekten de :) çıkarsak süper ligde çok zor işimiz,rezil olmayalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Geldikleri Gibi Giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sipeyskeyk said: karşıyakalı olarak bu sene çıkmasını istemiyorum.kadro çok genç,2-3 sene ileriye dönük kurulmuş bir kadro bu sene kimse play-off beklemiyordu sürpriz oldu gerçekten de :) çıkarsak süper ligde çok zor işimiz,rezil olmayalım hiç.merak etme gelen paralarla ve taraftarıyla bu kez ayakta durur karşıyaka. ama playofftaki diğer takımları geçmesi çok zor, anca bolu'ya gücü yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Boluyu yenmiş zaten bu hafta mı geçen hafta mı ne 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 harbi diyarbakırın gelmesi kötü oldu ileri derecede çirkef amatör lig kaliteisnde bir takım kasımpaşa da gelmesin onları da gördük altay gelsin hoşgelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hoşgeldin diyarbakır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 altay gibi şopar takımları lige gelceğine diyarbakır gibi şehir ve kültür simgesi takımlar çıksın ya. izmirde nezaman doğu takımı oynasa pkk yakıştırması yapcak kadar faşizan ruhlu armut taraftarlar var.çoluk cocuk tayfası ya diyar ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 altay'a şopar diyen zihniyet güzelmiş. Düşmeden önce 1. ligde 3 büyükler dışında en uzun süre top oynayan takımdı. şopar takım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar