Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 freelancer'i bitirmekten yoruldum, eve online'da daha oynamam. yeni veya eski olmasi onemsiz. boyle simulasyon, rpg veya aksiyon olarak neler var? mesela konsept olarak parkan 2 guzele benziyor, hem uzayda shoot'em gibi, gezegenlere inince fps gibi oluyor ama rus yapimi oldugu icin pek bir cakma gibi gorunuyor. oynadiklarimizi yazalim hepimiz sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Freespace 2 Şimdi İndir Oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dünya uzayda olduğu için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Uçuş olarak Descent 1-3 Freespace 1-2 X-Wing (X-Wing/Tie Fighter serisinin en iyisi olduğu söylenir hep) Combat/RPG olarak Mass Effect Kotor 1-2 Gunman Chronicles Innuendo said: mesela konsept olarak parkan 2 guzele benziyor, hem uzayda shoot'em gibi, gezegenlere inince fps gibi oluyor Parkan 2 diyince aklıma geldi. şöyle bir soruma karşılık bana Parkan 2 önerilmişti. Daha oynamadım ama Onun gibi hem uzayda uçuş hem de gezegenlerde fps gibin oyun olarak şunlar önerilmiş: Universal Combat Starflight II Sentinal Wars Planets Edge The Precursors daha hiçbirini oynamadım gerçi ama onlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yenilerden Dead Space diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 freelancerı az geliştirip bir server açsalar içinden çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 space impact http://neatorama.cachefly.net/images/2008-05/space-invaders-atari.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 oyunlar region free zaten. uzayda da geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 tetris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Uzay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu ne lan, ya tespit insani olma ya da 0-6 yas icin espiri yapma zorunlulugu mu var? freespace'i de freelancer kadar oynadim. star wars oyunlarindan oynamadigim cok az ki bir cogu cok eski olanlar. bone'un soylediklerinden en adam akilli gorunenler universal combat ve the precursors. planets edge felan da 89-90 yapimi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 x2, x3? steam'de listemde duruyor ama daha oynama imkanım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Space Empires V önerebilirim yalnız oyun "Turn base strateji", fakat gerçekden dehşet bir oyun olmuş. Keşfedilecek 6000 teknoloji, 14 ırk, ayrıca kendi ırkınıda yaratabiliyorsun, kendi gemilerini kendin tasarlıyorsun, carrier yapıp içine fabrika kurup kendi fighterlerini üretebiliyorsunuz, fighterlerin tasarımlarını yapabiliyorsunuz, üslerin, yer ünitelerinin, uyduların, droneların tasarımları yine oyunucuya ait. Savaşları 3D olarak yapmak mümkün ve gerçekden çok keyifli, uygulanacabilecek tonlarca strateji var. Turn base seven herkesin hatta bilgisayar oyunlarını seven herkesin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Bakdım başlık açılmamış oyun hakkında, halbuki kaçırılmayacak bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Çok güzel bir oyun vardı x-wing vari, uzayda tek başına bir gemi bir geçitten gelen uzaylılarla kapışıyordu. Hatta kill score unuz felan vardı gemi içinde dolaşabiliyordunuz , savaş sırasında uzaylıya 'taunt' çekip üstünüze gelmesini sağlayabiliyordunuz felan hehe, 3 cd felandı oyun sanırım ama unuttum adını. Yine X-wing alliance vardır (millenium falcon kullabiliyordunuz). Strateji olarak Star wars empire at war var mesela (eski star wars repellion un geliştirilmiş hali). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 privater 2 de öyle geyik vardı ama uzay gemisinde dolaşmak derken starlancer aklıma geldi wing*commander serisini bilmiyorum ama senin söylediğin oyun o olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Master of Orion 2...daha iyi daha cikmadi strateji anlaminda.. Freelancer.. microsoftun basarabildigine en iyi sey bence..fatal errordan sonra tabi.. rpg.. burda sansliyiz..kotor serisi ve mass effect sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şimdi Galactic Civilizations dread lords var, yapma ya :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lord_gorthaur said: privater 2 de öyle geyik vardı ama uzay gemisinde dolaşmak derken starlancer aklıma geldi wing*commander serisini bilmiyorum ama senin söylediğin oyun o olabilir Evet aradım buldum Wing Commander Prophecy 3 cd =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 freelancer 2 istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 PS 2'in varsa Zone of Enders oyna http://www.dailymotion.com/relevance/search/zone+of+enders+2/video/x2qpie_amv-zone-of-the-ender-2_creation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 homeworld oyna uzayı gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 az once farkina vardim. hic x2 ve x3 oynamamisim. oysa x: beyond the frontier oynamistim eheh. bone freelancer seviyorsan kesin oyna x2 ve x3'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 elesso said: dünya uzayda olduğu için ...bunu demeye girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar