razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: 期望最大规模的怪物! You: cam aç cam You: Stranger size bir titreşim gönderdi! Stranger: iyi bok yedi Stranger: aferin You: oha çinli rp'si yapan da ilk görüyorum sdsgf Stranger: :D:D:D Stranger: türklerdne herşey beklenir baboş You: aha kesin pati Stranger: ney You: tüh lan değilmiş You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oha burda eksiden daha fazla mesaj var cuess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 burası sayfalarca olduğunda ekşide 30entry vardı, oraya geç düştü edit: popülerlik babında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bizden biri dusurdu oraya da kesn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yabancilar isyanda, turkler basti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 adamın biriyle lastfmden girdik venüs projesinden çıktık güzel muho döndü valla tat verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahsdhasdasd. barbar turkler olarak yerimizi aldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: Pedo? You: pati? Stranger: Yeeeeeees? Bu kim ya? Çıksın hemen. Noolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 20 dakikadır gülüyorum lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Abi çık, kimsen çık noolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kdfgdfg said: Stranger: joe? in ohio? You: YES! You: FINALLY! You: IVE BEEN WAITIN FOR YEARS MAN Stranger: its just been hours You: just exxagerating You: what up bro Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: I love you! You: why? Stranger: just because You: u need help Stranger: i do, but until then, everyone must be loved. adam ders verdi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2 tane arkadaş buldum Amerika'dan. biri 19 yaşında bi çocuk bi de 24lük bi hatun :D süper site artı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: hi Stranger: 18/m/canada/horny+webcam/7inchcock You: 7inch? thats small Stranger: no its not lol the average is 5 Stranger: dumbass Your conversational partner has disconnected. Ağlayacaktı resmen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 asfsdfasdfg :D iyiymiş. Ben hala pedo? diyen patiyi arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: kadayıf osman, bagri yanik, yuregi mangal turk delikanlisi Stranger: kadayıf osman, bagri yanik, yuregi mangal turk delikanlisi selam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: napae bakmasın Stranger: napae sen misin kız? You: Slm you'll die in 7 days You: afdsa You: ben pogodi dicem inanmıcan You: rpde uraşamıcam You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: paticikli kimsin Stranger: hadi canım Stranger: evet Stranger: paticikliyim Stranger: ama girişi bok gibi yaptığım için You: nazı arıyorsun Stranger: nik söylemicem Stranger: yok lan Stranger: aramıyorum You: nazı arıyorusn Stranger: şimdi söylesem Stranger: yanlış anlaşılır You: söyle koymam You: söyleme koycam:D:D Stranger: söylemezsem Stranger: nerden bilcekler Stranger: ahahaha You: elbet çıkar:D:D You: ayıp edion hacı Stranger: başka rastalamdım bu girişle patiye You: o zaman ufak sorularla işe başlayalım You: asdf Stranger: ahahaha Stranger: yok lan Stranger: nazı da aramıyorum You: dota oynuyomusun erkekmisin? Stranger: nazla bi alakam yok Stranger: adhadad Stranger: koyarsan Stranger: pogodi şöyle böyle diye giriş yaparım Stranger: sdfsf You: ahahah You: yapppp You: asdfasfad You: nazla aranda ne var? You: asdaf Stranger: siktir lan Stranger: pogodi Stranger: diilsin sen You: evet bende bunu diyorm zaten:D Stranger: ahahaha Stranger: göt Stranger: kimsin You: Dartanian da sen kimsin:D Stranger: söylemem You: küserim Stranger: amcık amcık You: asdf Stranger: naz şöyle böyle diceksin sonra You: naz şöyle böyle demicem You: asdf You: niye naz şöyle böyle diyim You: neyse söyleme utangaç pati seni You: harbi patisin peh You: asdf Stranger: ne patisi pati ne Stranger: sdfsfsf You: asdafsafd Stranger: kimsin olm sen You: pati pati bir kuş konmuştu pencereme konmuştu You: sen kimsin hacı Stranger: cons You: asdafsa You: iyi hadi :D You: koymıcam asdaf You: korktum You: nazı aramaya devam? You: asdf Stranger: yok lan Stranger: banane nazdan Stranger: güzel değil zaten naz Stranger: bunu koyabilirsin Stranger: zaten Stranger: kim olduğum da belli olmuyo Stranger: ahaha You: sen cons deilsin dimi :D You: asdsaf You: ulan ben pogodi deilim sen cons değilsin üff iyice boka sardı Stranger: ahahaha Stranger: dartmışlsın işte yarrak Stranger: dart gibi konuşuyosun Stranger: belli You: dart gibi konuşmak ne abi You: askngsam Stranger: bariz belli dart olduğun Stranger: dota oynayan erkekmisin ne demek Stranger: ahahahah You: asfadsaf You: ahahahaha You: iyi ya küstüm gidiyom bunu da koyucam nazı da beğenmiyomuşsun zaten You: elbet bi gün örenicem Stranger: tmm Stranger: koy bunu naz üzülsün koy bunu naz üzülsün ne ya sdhjfks çok üzüldüm ama hakkatten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sdfsdf çok eğlenceliymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Az önce bu yaşandı. Yorumsuz. Stranger: hey do you have a cam, add me: [email protected] You: abi You: bu kadar da çabuk You: dalınmaz ki Stranger: ahgafsajhadg You: sdfsfsdfs Stranger: bay You: bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: You: naber çiçeğim Stranger: iyidir şekerim senden nabe You: aa iyi You: nerden You: sözlük olmasın artık You: pati olsun Stranger: kadıköy sen Stranger: sozluk ? Stranger: pati ? You: ne alaka lan You: nerden buldun lan burayı You: fbi mısın lan sen Stranger: kaba insan Stranger: biraz kıbar ol Stranger: lan lun Stranger: birazdan küfürde edersin sen You: ne var lan You: lan deme lan You: babam kızıyo lan You: etmem You: küfür Stranger: aa çocuksun sen You: annene edersem kızarsın dimi Stranger: ilk okul mezunu musun You: evet You: ama sonra liseyi de bitirdim Stranger: bence diploma adam etmez Stranger: sen adam olmalısın Stranger: bir baynla nasıl konuşması gerektiğini öğrenerek adam olmaya başla You: bayan You: ? You: peki ben bunu yermiyim Stranger: neyi yermisin Stranger: ne diyorsun sen allah aşkına ya You: bayanım diyosun ya You: onu diyorum You: hayır 6 sattir sitedeyim You: bi tane kız rastlamadım Stranger: ne diyim bayanım işte You: şu anda tam 3 bayanla konuşuyorum Stranger: aman senle mi uğraşıcam manyağa bak You: gece mi çıkıyosnuz You: ahahahaa You: uğraşma tatlım You: benim Stranger: nasıl kanal değişiyor burda of yha You: aha kaçamazsın benden You: yiyicem seni Stranger: ayının tekisin senlen işim olmaz You: tmm çık o zaman You: çıkamıyosun di mi You: ahahhaaha You: kaçamazsın kızım benden Stranger: pencereyi kapatıcama ama adresi veren arkaşım yok msnde Stranger: bi daha bulamam You: salak You: yazsana kağıda Stranger: nasıl değişcem kanalı söylesene You: allam You: gerçekten salak bu kızlar Stranger: adresi nerde ki You: kaç yaşındasın lan sen You: abi You: gerçekmisin Stranger: salak diyip durma be mal mısın yha You: HAHAHAHAHA Stranger: ayı nolcak You: lütfen You: patiden You: olduğunu ve trollediğin söyle You: lütfen Stranger: ne trollesi ne pati manyağa rastladım yha You: ya yapma allah aşkına You: kaldırmaz yüreğim Stranger: neyi kaldırmıyor mal mısın nesin Stranger: hadi söle nasıl değişicem kanalı hala çıkamdı salak HAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: You: salak You: yazsana kağıda ABİ AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: heyo Stranger: need hardcore You: meh to You: f/m ? Stranger: i got 10 inches dick you? You: 20 inc horse dick Stranger: are you horse? You: no it is my companion Stranger: are you niggeR? You: ahah are you gay ? Stranger: no i need girl ass sorry Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: pogodi said: kaç kişi pogodiyim diyo sayı verin bari asd pogodiyim diyince inanmıyo kimse sen benle konuştun mu hiç asdf bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: -'':::::::::::::::::::::::::::::::::::::::''-„ ………..,-'::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ………,-'::::::::::::„:„„-~-~--'~-'~--~-~--~- ……..,'::::::::::,~'': : : : : : : : : : : : : : : : : : '-| ……..|::::::::,-': : : : : : : : - -~''''¯¯''-„: : : : : ……..|:::::::: : : : : : : : : _„„--~'''''~-„: : : : '| ……..'|:::::::,': : : : : : :_„„-: : : : : : : : ~--„_: |' ………|:::::: : : „--~~'''~~''''''''-„…_..„~''''''''''''¯| ………|:::::,':_„„-|: : :_„---~: : ''¯¯''''|: ~---„_: || ……..,~-,_/'': : : |: _ o__): : |: :: : : : _o__): ..| ……../,'-,: : : : : ''-,_______,-'': : : : ''-„_____| ……..: : : : : : : : : : : : : : :„: : : : :-,: : : : : : : : ………',:': : : : : : : : : : : : :,-'__: : : :_',: : : : ;: ,' ……….'-,-': : : : : :___„-: : :'': : ¯''~~'': ': : ~--|' ………….|: ,: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : ………….'|: : : : : : : : : -,„_„„-~~--~--„_: :: | …………..|: : : : : : : : : : : : :-------~: : : : : | …………..|: :''-,: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : …………..',: : :''-, : : : : : : : : : : : : : : : : :: ,' ……………| : : : : : : : : :_ : : : : : : : : : : ,-' ……………|: : : : : : : : : : '''~----------~'' …………._|: : : : : : : : : : : : : : : : : : : ……….„-''. '-,_: : : : : : : : : : : : : : : : : ,' ……,-''. . . . . '''~-„_: : : : : : : : : : : : :,-'''-„ █▀█░█▀█░█▀█░█▀█░█▀█░█▄░█░█▀▀░░ █▀▀░█▀▄░█░█░█▀▀░█▀█░█▀██░█▀░░░ ▀░░░▀░▀░▀▀▀░▀░░░▀░▀░▀░░▀░▀▀▀░▀ You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 napae said: Dartanian said: napae bakmasın Stranger: napae sen misin kız? You: Slm you'll die in 7 days You: afdsa You: ben pogodi dicem inanmıcan You: rpde uraşamıcam You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: paticikli kimsin Stranger: hadi canım Stranger: evet Stranger: paticikliyim Stranger: ama girişi bok gibi yaptığım için You: nazı arıyorsun Stranger: nik söylemicem Stranger: yok lan Stranger: aramıyorum You: nazı arıyorusn Stranger: şimdi söylesem Stranger: yanlış anlaşılır You: söyle koymam You: söyleme koycam:D:D Stranger: söylemezsem Stranger: nerden bilcekler Stranger: ahahaha You: elbet çıkar:D:D You: ayıp edion hacı Stranger: başka rastalamdım bu girişle patiye You: o zaman ufak sorularla işe başlayalım You: asdf Stranger: ahahaha Stranger: yok lan Stranger: nazı da aramıyorum You: dota oynuyomusun erkekmisin? Stranger: nazla bi alakam yok Stranger: adhadad Stranger: koyarsan Stranger: pogodi şöyle böyle diye giriş yaparım Stranger: sdfsf You: ahahah You: yapppp You: asdfasfad You: nazla aranda ne var? You: asdaf Stranger: siktir lan Stranger: pogodi Stranger: diilsin sen You: evet bende bunu diyorm zaten:D Stranger: ahahaha Stranger: göt Stranger: kimsin You: Dartanian da sen kimsin:D Stranger: söylemem You: küserim Stranger: amcık amcık You: asdf Stranger: naz şöyle böyle diceksin sonra You: naz şöyle böyle demicem You: asdf You: niye naz şöyle böyle diyim You: neyse söyleme utangaç pati seni You: harbi patisin peh You: asdf Stranger: ne patisi pati ne Stranger: sdfsfsf You: asdafsafd Stranger: kimsin olm sen You: pati pati bir kuş konmuştu pencereme konmuştu You: sen kimsin hacı Stranger: cons You: asdafsa You: iyi hadi :D You: koymıcam asdaf You: korktum You: nazı aramaya devam? You: asdf Stranger: yok lan Stranger: banane nazdan Stranger: güzel değil zaten naz Stranger: bunu koyabilirsin Stranger: zaten Stranger: kim olduğum da belli olmuyo Stranger: ahaha You: sen cons deilsin dimi :D You: asdsaf You: ulan ben pogodi deilim sen cons değilsin üff iyice boka sardı Stranger: ahahaha Stranger: dartmışlsın işte yarrak Stranger: dart gibi konuşuyosun Stranger: belli You: dart gibi konuşmak ne abi You: askngsam Stranger: bariz belli dart olduğun Stranger: dota oynayan erkekmisin ne demek Stranger: ahahahah You: asfadsaf You: ahahahaha You: iyi ya küstüm gidiyom bunu da koyucam nazı da beğenmiyomuşsun zaten You: elbet bi gün örenicem Stranger: tmm Stranger: koy bunu naz üzülsün koy bunu naz üzülsün ne ya sdhjfks çok üzüldüm ama hakkatten :( Km o hala bilmiyorum cons değil asdf @pogodi tmm acaba fake'inle mi konuştum diye dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar