razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: 期望最大规模的怪物! You: cam aç cam You: Stranger size bir titreşim gönderdi! Stranger: iyi bok yedi Stranger: aferin You: oha çinli rp'si yapan da ilk görüyorum sdsgf Stranger: :D:D:D Stranger: türklerdne herşey beklenir baboş You: aha kesin pati Stranger: ney You: tüh lan değilmiş You have disconnected.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oha burda eksiden daha fazla mesaj var cuess
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 burası sayfalarca olduğunda ekşide 30entry vardı, oraya geç düştü edit: popülerlik babında
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bizden biri dusurdu oraya da kesn
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yabancilar isyanda, turkler basti diye.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 adamın biriyle lastfmden girdik venüs projesinden çıktık güzel muho döndü valla tat verdi.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahsdhasdasd. barbar turkler olarak yerimizi aldik
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: Pedo? You: pati? Stranger: Yeeeeeees? Bu kim ya? Çıksın hemen. Noolur :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kdfgdfg said: Stranger: joe? in ohio? You: YES! You: FINALLY! You: IVE BEEN WAITIN FOR YEARS MAN Stranger: its just been hours You: just exxagerating You: what up bro Your conversational partner has disconnected.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: I love you! You: why? Stranger: just because You: u need help Stranger: i do, but until then, everyone must be loved. adam ders verdi resmen
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2 tane arkadaş buldum Amerika'dan. biri 19 yaşında bi çocuk bi de 24lük bi hatun :D süper site artı rep
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: hi Stranger: 18/m/canada/horny+webcam/7inchcock You: 7inch? thats small Stranger: no its not lol the average is 5 Stranger: dumbass Your conversational partner has disconnected. Ağlayacaktı resmen adam
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 asfsdfasdfg :D iyiymiş. Ben hala pedo? diyen patiyi arıyorum :D
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: kadayıf osman, bagri yanik, yuregi mangal turk delikanlisi Stranger: kadayıf osman, bagri yanik, yuregi mangal turk delikanlisi selam eder
napae Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: napae bakmasın Stranger: napae sen misin kız? You: Slm you'll die in 7 days You: afdsa You: ben pogodi dicem inanmıcan You: rpde uraşamıcam You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: paticikli kimsin Stranger: hadi canım Stranger: evet Stranger: paticikliyim Stranger: ama girişi bok gibi yaptığım için You: nazı arıyorsun Stranger: nik söylemicem Stranger: yok lan Stranger: aramıyorum You: nazı arıyorusn Stranger: şimdi söylesem Stranger: yanlış anlaşılır You: söyle koymam You: söyleme koycam:D:D Stranger: söylemezsem Stranger: nerden bilcekler Stranger: ahahaha You: elbet çıkar:D:D You: ayıp edion hacı Stranger: başka rastalamdım bu girişle patiye You: o zaman ufak sorularla işe başlayalım You: asdf Stranger: ahahaha Stranger: yok lan Stranger: nazı da aramıyorum You: dota oynuyomusun erkekmisin? Stranger: nazla bi alakam yok Stranger: adhadad Stranger: koyarsan Stranger: pogodi şöyle böyle diye giriş yaparım Stranger: sdfsf You: ahahah You: yapppp You: asdfasfad You: nazla aranda ne var? You: asdaf Stranger: siktir lan Stranger: pogodi Stranger: diilsin sen You: evet bende bunu diyorm zaten:D Stranger: ahahaha Stranger: göt Stranger: kimsin You: Dartanian da sen kimsin:D Stranger: söylemem You: küserim Stranger: amcık amcık You: asdf Stranger: naz şöyle böyle diceksin sonra You: naz şöyle böyle demicem You: asdf You: niye naz şöyle böyle diyim You: neyse söyleme utangaç pati seni You: harbi patisin peh You: asdf Stranger: ne patisi pati ne Stranger: sdfsfsf You: asdafsafd Stranger: kimsin olm sen You: pati pati bir kuş konmuştu pencereme konmuştu You: sen kimsin hacı Stranger: cons You: asdafsa You: iyi hadi :D You: koymıcam asdaf You: korktum You: nazı aramaya devam? You: asdf Stranger: yok lan Stranger: banane nazdan Stranger: güzel değil zaten naz Stranger: bunu koyabilirsin Stranger: zaten Stranger: kim olduğum da belli olmuyo Stranger: ahaha You: sen cons deilsin dimi :D You: asdsaf You: ulan ben pogodi deilim sen cons değilsin üff iyice boka sardı Stranger: ahahaha Stranger: dartmışlsın işte yarrak Stranger: dart gibi konuşuyosun Stranger: belli You: dart gibi konuşmak ne abi You: askngsam Stranger: bariz belli dart olduğun Stranger: dota oynayan erkekmisin ne demek Stranger: ahahahah You: asfadsaf You: ahahahaha You: iyi ya küstüm gidiyom bunu da koyucam nazı da beğenmiyomuşsun zaten You: elbet bi gün örenicem Stranger: tmm Stranger: koy bunu naz üzülsün koy bunu naz üzülsün ne ya sdhjfks çok üzüldüm ama hakkatten :(
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Az önce bu yaşandı. Yorumsuz. Stranger: hey do you have a cam, add me: [email protected] You: abi You: bu kadar da çabuk You: dalınmaz ki Stranger: ahgafsajhadg You: sdfsfsdfs Stranger: bay You: bay
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: You: naber çiçeğim Stranger: iyidir şekerim senden nabe You: aa iyi You: nerden You: sözlük olmasın artık You: pati olsun Stranger: kadıköy sen Stranger: sozluk ? Stranger: pati ? You: ne alaka lan You: nerden buldun lan burayı You: fbi mısın lan sen Stranger: kaba insan Stranger: biraz kıbar ol Stranger: lan lun Stranger: birazdan küfürde edersin sen You: ne var lan You: lan deme lan You: babam kızıyo lan You: etmem You: küfür Stranger: aa çocuksun sen You: annene edersem kızarsın dimi Stranger: ilk okul mezunu musun You: evet You: ama sonra liseyi de bitirdim Stranger: bence diploma adam etmez Stranger: sen adam olmalısın Stranger: bir baynla nasıl konuşması gerektiğini öğrenerek adam olmaya başla You: bayan You: ? You: peki ben bunu yermiyim Stranger: neyi yermisin Stranger: ne diyorsun sen allah aşkına ya You: bayanım diyosun ya You: onu diyorum You: hayır 6 sattir sitedeyim You: bi tane kız rastlamadım Stranger: ne diyim bayanım işte You: şu anda tam 3 bayanla konuşuyorum Stranger: aman senle mi uğraşıcam manyağa bak You: gece mi çıkıyosnuz You: ahahahaa You: uğraşma tatlım You: benim Stranger: nasıl kanal değişiyor burda of yha You: aha kaçamazsın benden You: yiyicem seni Stranger: ayının tekisin senlen işim olmaz You: tmm çık o zaman You: çıkamıyosun di mi You: ahahhaaha You: kaçamazsın kızım benden Stranger: pencereyi kapatıcama ama adresi veren arkaşım yok msnde Stranger: bi daha bulamam You: salak You: yazsana kağıda Stranger: nasıl değişcem kanalı söylesene You: allam You: gerçekten salak bu kızlar Stranger: adresi nerde ki You: kaç yaşındasın lan sen You: abi You: gerçekmisin Stranger: salak diyip durma be mal mısın yha You: HAHAHAHAHA Stranger: ayı nolcak You: lütfen You: patiden You: olduğunu ve trollediğin söyle You: lütfen Stranger: ne trollesi ne pati manyağa rastladım yha You: ya yapma allah aşkına You: kaldırmaz yüreğim Stranger: neyi kaldırmıyor mal mısın nesin Stranger: hadi söle nasıl değişicem kanalı hala çıkamdı salak HAHAHAHHA
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: You: salak You: yazsana kağıda ABİ AHAHAHAHAHA
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: heyo Stranger: need hardcore You: meh to You: f/m ? Stranger: i got 10 inches dick you? You: 20 inc horse dick Stranger: are you horse? You: no it is my companion Stranger: are you niggeR? You: ahah are you gay ? Stranger: no i need girl ass sorry Your conversational partner has disconnected.
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: pogodi said: kaç kişi pogodiyim diyo sayı verin bari asd pogodiyim diyince inanmıyo kimse sen benle konuştun mu hiç asdf bi kere
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: -'':::::::::::::::::::::::::::::::::::::::''-„ ………..,-'::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ………,-'::::::::::::„:„„-~-~--'~-'~--~-~--~- ……..,'::::::::::,~'': : : : : : : : : : : : : : : : : : '-| ……..|::::::::,-': : : : : : : : - -~''''¯¯''-„: : : : : ……..|:::::::: : : : : : : : : _„„--~'''''~-„: : : : '| ……..'|:::::::,': : : : : : :_„„-: : : : : : : : ~--„_: |' ………|:::::: : : „--~~'''~~''''''''-„…_..„~''''''''''''¯| ………|:::::,':_„„-|: : :_„---~: : ''¯¯''''|: ~---„_: || ……..,~-,_/'': : : |: _ o__): : |: :: : : : _o__): ..| ……../,'-,: : : : : ''-,_______,-'': : : : ''-„_____| ……..: : : : : : : : : : : : : : :„: : : : :-,: : : : : : : : ………',:': : : : : : : : : : : : :,-'__: : : :_',: : : : ;: ,' ……….'-,-': : : : : :___„-: : :'': : ¯''~~'': ': : ~--|' ………….|: ,: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :: : ………….'|: : : : : : : : : -,„_„„-~~--~--„_: :: | …………..|: : : : : : : : : : : : :-------~: : : : : | …………..|: :''-,: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : …………..',: : :''-, : : : : : : : : : : : : : : : : :: ,' ……………| : : : : : : : : :_ : : : : : : : : : : ,-' ……………|: : : : : : : : : : '''~----------~'' …………._|: : : : : : : : : : : : : : : : : : : ……….„-''. '-,_: : : : : : : : : : : : : : : : : ,' ……,-''. . . . . '''~-„_: : : : : : : : : : : : :,-'''-„ █▀█░█▀█░█▀█░█▀█░█▀█░█▄░█░█▀▀░░ █▀▀░█▀▄░█░█░█▀▀░█▀█░█▀██░█▀░░░ ▀░░░▀░▀░▀▀▀░▀░░░▀░▀░▀░░▀░▀▀▀░▀ You have disconnected.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 napae said: Dartanian said: napae bakmasın Stranger: napae sen misin kız? You: Slm you'll die in 7 days You: afdsa You: ben pogodi dicem inanmıcan You: rpde uraşamıcam You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: kmsin You: paticikli kimsin Stranger: hadi canım Stranger: evet Stranger: paticikliyim Stranger: ama girişi bok gibi yaptığım için You: nazı arıyorsun Stranger: nik söylemicem Stranger: yok lan Stranger: aramıyorum You: nazı arıyorusn Stranger: şimdi söylesem Stranger: yanlış anlaşılır You: söyle koymam You: söyleme koycam:D:D Stranger: söylemezsem Stranger: nerden bilcekler Stranger: ahahaha You: elbet çıkar:D:D You: ayıp edion hacı Stranger: başka rastalamdım bu girişle patiye You: o zaman ufak sorularla işe başlayalım You: asdf Stranger: ahahaha Stranger: yok lan Stranger: nazı da aramıyorum You: dota oynuyomusun erkekmisin? Stranger: nazla bi alakam yok Stranger: adhadad Stranger: koyarsan Stranger: pogodi şöyle böyle diye giriş yaparım Stranger: sdfsf You: ahahah You: yapppp You: asdfasfad You: nazla aranda ne var? You: asdaf Stranger: siktir lan Stranger: pogodi Stranger: diilsin sen You: evet bende bunu diyorm zaten:D Stranger: ahahaha Stranger: göt Stranger: kimsin You: Dartanian da sen kimsin:D Stranger: söylemem You: küserim Stranger: amcık amcık You: asdf Stranger: naz şöyle böyle diceksin sonra You: naz şöyle böyle demicem You: asdf You: niye naz şöyle böyle diyim You: neyse söyleme utangaç pati seni You: harbi patisin peh You: asdf Stranger: ne patisi pati ne Stranger: sdfsfsf You: asdafsafd Stranger: kimsin olm sen You: pati pati bir kuş konmuştu pencereme konmuştu You: sen kimsin hacı Stranger: cons You: asdafsa You: iyi hadi :D You: koymıcam asdaf You: korktum You: nazı aramaya devam? You: asdf Stranger: yok lan Stranger: banane nazdan Stranger: güzel değil zaten naz Stranger: bunu koyabilirsin Stranger: zaten Stranger: kim olduğum da belli olmuyo Stranger: ahaha You: sen cons deilsin dimi :D You: asdsaf You: ulan ben pogodi deilim sen cons değilsin üff iyice boka sardı Stranger: ahahaha Stranger: dartmışlsın işte yarrak Stranger: dart gibi konuşuyosun Stranger: belli You: dart gibi konuşmak ne abi You: askngsam Stranger: bariz belli dart olduğun Stranger: dota oynayan erkekmisin ne demek Stranger: ahahahah You: asfadsaf You: ahahahaha You: iyi ya küstüm gidiyom bunu da koyucam nazı da beğenmiyomuşsun zaten You: elbet bi gün örenicem Stranger: tmm Stranger: koy bunu naz üzülsün koy bunu naz üzülsün ne ya sdhjfks çok üzüldüm ama hakkatten :( Km o hala bilmiyorum cons değil asdf @pogodi tmm acaba fake'inle mi konuştum diye dedim asdf
Öne çıkan mesajlar