Castiel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu başlık şaka mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 http://i1003.hizliresim.com/2010/3/22/3413.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sene 2010 hala messi ile oyuncu kıyaslayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hala messi ile ronaldoyu kıyaslayan gerizekalılar var cümlesi doğru ama anlamı yanlış. ikisi çok farklı adamlar. c.ronaldo artık forvet oynuyor ki ben manu zamanından beri öyle oynaması gerektiğini söylemiştim. ronaldo daha tecrübeli, daha hızlı, daha estetik futbol oynuyor. messi ise pes 2006 nın bug' lı oyuncularından biri gibi. insanın içinden geçebiliyor. her top önünde bir şekilde kalıyor. sonuç olarak mevki ve oyun stili olarak çok farklılar ve bu yüzden aptal gibi kıyaslamayı bırakın da zevk alın izleyip. eminim ronaldo ile messi' nin en ufak bir karşılaştırma derdi yoktur birbirlerini. birisi barça' nın en iyisi, birisi madrid' in en iyisi, bu iki kulüp dünyanın en iyi iki kulübü. daha tartışılması gereksiz abuk subuk anketler yapmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 sağ açığa ronaldo, sol açığa da koycan messiyi, koştursunlar itolitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mclovin said: birisi barça' nın en iyisi, birisi madrid' in en iyisik. barça en süper iyi ama )': Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 şu an öyle görünse de madrid daha formda. önümüzdeki sene tekrar konuşuruz bu konuyu 100 milyon euroluk transfer bütçesinin harcanmasının hemen ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ya kumaş olarak bence ikisi de aynı seviyedeler. Karakterde MEssi biraz önde, oyun stilleri de çok farklı. Bundan önceki 2 sezon Manchester için Ronaldo neyse şimdi Barcelona için Messi o. Tek başlarına takımlarını sırtlayan adamlar. Ronaldo karakterden kaybediyor da cidden farklı stilleri olan futbolcuları bu daha iyi diye kıyaslamak saçma bence. Messi dünyanın en iyisidir ama Ronaldo'nun da aşağı kalır yanı yoktur diyip kapatıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 76 kişiyi tanımıyorum ama hepsini kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Messi'yi sadece Tsubasa ile kıyaslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Dünkü maçtam sonra Messi dememek komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 xaty said: 76 kişiyi tanımıyorum ama hepsini kınadım. 77 kişi at gözlüğüyle maç izliyormuş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mumu said: messi fanboylarıyla dolu bu forum. anket objektif değil. misal ben de ronaldo fanıyım. şuna bakıp gülüyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Messi futbol oynuyorsa diğer futbolcular lisanslarını yırtsınla bu utançla oynanmaz. O ne ya tek başına takılıor adam futbolun bug ını bulmuş ona buna gol atıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 küçükken annesi fabrikaya çalışmaya giderken bunu arcade salonuna bırakıyomuş, orda goal goal goal oynaya oynaya futbolun buglarını çözmüş velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Odeon said: messi ronaldoylan kiyaslanamiyacak kadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 BulletRide said: Messi'yi sadece Tsubasa ile kıyaslarım +1, zaten çizgi film gibi top oynuyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 messi atari salonlarında "geçiyim mi abi" çocuklarındanmış küçükken. izin verilmeyince jeton atıp ağzını burnunu kırıyormuş karşısındakinin. böylece super sidekicks te prolaşmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ronaldo gayet güzel top tekniği olan bir futbolcu bence messi den daha iyi sadece messinin olayı arkasındaki adamların ronaldo'nun kinden çok daha iyi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Komikmişsin, xavi ve iniesta haricinde real`dekilerden daha iyi adamları yok. Iniesta zaten sakat son haftalarda, kanatlar desen, sabi pedro ve kalas alves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 arkasındaki adamlar daha iyi olsa ne olur olmasa ne olur adam orta sahadan top alıp 2 ye 4 hucum edip topla rakip kaleye giriyo ne arkası ne önü, hatta bu bence en olumsuz yanlarından biri messinin hafta içi bakarsanız 4. golde son adamı gecer gecmez solundaki adama pas vermesi lazımdı, biraz fazla bagımsız kafasını gömerek top oynuyor bazen, ha böyle oynayıp yine yazıyosan tabelaye kimse bişey diyemiyor ama Messi Vs Ronaldo hakarettir messiye, araların gömlek ceket farkı var ... 2 hafta önceki macta idi sanırım Ispanyada bir antrenore demisler messi icin ne önlem almak isterdiniz, "onu av tüfegiyle kovalamak isterdim gibi" bişi demiş (champ ligi macında denmisti), Ronaldo nun umit milli halinde bizim cocuklar cok net ezmişlerdi bunları, zaman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ya kusura bakmayın da Ronaldo mütevazı olsa böyle tam bir piç olmasa adam gibi davransa yere göğe sığdıramazdınız. SAdece karakteri ve tarzı itici diye itin poposuna sokuyosunuz adamı resmen. Yetenek açısından messi'den aşağı kalır yanı yok adamın. Sevmiyosunuz eyvallah da o kadar da ezilmez adam dünyanın en yetenekli iki futbolcusundan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 khalad said: ronaldo gayet güzel top tekniği olan bir futbolcu bence messi den daha iyi sadece messinin olayı arkasındaki adamların ronaldo'nun kinden çok daha iyi olması. messi genelde herkesi geçip gol atıo. iyi olsalar ne olcak ki :D iyide değiller sadece topsuz daha iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Nilep senin postundan şunu anladım dünyanın en yetenekli iki futbolcusu messi ve ronaldo.Şu anda desek bile bence böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 E tamam bence böyle =) şu anda tabii ki tarih boyunca değil, ama bence şu anda dünyanın en yetenekli iki futbolcusu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar