Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messi VS C.Ronaldo

fede

Öne çıkan mesajlar

Yalnız Messi'nin attığı kafa golü ders olarak gösterilmeli forvetlere. Zamanlama, çıkış, vuruş şekli, topu yolladığı köşe, aşırtması falan her şeyiyle kusursuz.

Ama ben hala o golü keşke Puyol atsaydı diyorum, önü bomboştu orta açmak yerine Xavi bi ara pası atsa direkt kaleciyle karşı karşıya atacaktı, Küçük Ronaldo'ya daha büyük kapak takamazdı o kadar çirkeflikten sonra :)
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:
1 maça göre karar veriyorsanız ohooo :)

Ama cidden iyiydi Messi helal olsun.

"Bir maç" dediğin Man. Utd. - Hull City maçı değil, CL finali. Daha motive olamayan adam büyük futbolcu olamaz. Saç jölelemekle, frikik atmakla, şut çekmekle olunmaz futbolcu. ManU'nun ne top pasör hadisesinde, ne distance'da Ronaldo ortada yok mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da Man Utd. de bütün takım kötüydü. Ronaldoya pas gelmediyse, yardım gelmediyse ne yapsın adam tek başına ? Karşıdaki takımda dediğin gibi Hull City değil. Kaldı ki Ronaldo forvet oynadı, top pasör listesinde yada distance da olamaması önemli değil. Man Utd. de ki tek iyi oynayan Ronaldoydu.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

bu topicte özellikle dünkü maçla özüne ulaşmıştır

Bence ulaşmamıştır.Manu 2 senedir final oynuyorsa bunun en büyük nedeni Ronaldodur.Orta sahası güçlü takım her zaman 1 adım öndedirden yola çıkarsak Barcelona buralara gelirken sadece Messi sayesinde dersek özellikle Xavi-Iniesta ikilisi ve Henry ie Etoo ya ayıp etmiş oluruz.Özellikle final maçında Ferguson resmen armağan etti zaten orta sahasız oynayarak.Sürekli bir şişirme toplarla ileriye çıkıp 4-5 tane forvet oyuncusu var ya nasıl olsa biri alır mantığıyla mı nedir abuk subuk futbol oynadı Manu.Bunlara rağmen ezilmeyen bir Ronaldo vardı.Hala Ronaldonun Messiden iyi olduğunu da savunuyorum ben.Teknik olarak çok büyük farklar olmasada özellikle fizik gücü ve hücum özellikleriyle biraz daha Messiden önde bana göre.Ronaldo bir ayrılsın şu takımdan da Manuyu görelim hele.
Sosyal ağlarda paylaş

maraton said:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 'gay'ler tarafından en seksi futbolcu seçildi!..

Futbolda 2008-09 sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo, ilginç bir ödülün daha sahibi oldu! Portekizli yıldız, İngiltere'de yayınlanan 'Gay Times' dergisi tarafından yeşil sahaların en seksi futbolcusu seçildi.

Ronaldo'nun bu ödülü alıp almayacağı merak konusu olurken; Ada basını, özellikle Şampiyonlar Ligi finalindeki kötü oyunu nedeniyle eleştirilerinin dozunu artırdığı yıldız futbolcuyla dalga geçmeye başladı.

Hahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...