Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bugun bi reklam tıkladım buraya yonlendirdi. Biraz gezindim, acayip ucuza acayip cihazların satıldığını gösteriyor site. Ama ne kadar dogru bilemedim. (eh gerçekten ucuz insan şüpheye düşüyor ) Neyse 6tl bonus para vermiş, ihalelere girmek için para yuklemek gerekiyor, şimdilik guvenemedim, ama yapılan her üye için 1 ytl veriyormus. Sanırım bi 80 uye yaparsam bir cihaz alırım ihalelerde.. Bi deniyim bakim gerçekten o fiyata vericekler mi dedim. Uye olurken kupon kısmına : [email protected] mail adresini yazarsanız müteşekkir kalırım. Site Site hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ha her üyeye verdiği ilk 4tllik bonusla, 4gb Kingston USB ya da Plantronics Explorer 220 Bluetooth kulaklık alınabiliyor. Max teklifleri 4 tl denenebilir belki.
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 buaradan bişey kazanmak imkansız nerdeyse. okulda bi arkadaş uğraşıyodu, benzersiz teklif denen bi olay var, ı ıh mümkünsüz öyle bişey, ne teklif etse sonunda benzersiz değildi sry dude diyo adamlar =D
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Heh, evet şimdi okudum o kısmı, garip. iki kişi aynı teklifi verirse teklif geçersiz oluyormuş..
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi 3 kaat bunlar. altivi vardı zamanında, yalan oldu.
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 vardı bi tane böyle site izzet çapa nın fala bmw satıyorlardı çok ucuza site patladı sonra herifleri gözaltına almışlardı.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Tehlikeli bencede. Guvenemedim yani :D O yuzden uye yapımı uzerinden gelecek parayla tekliflicem.. Daha once becerebilmiş olan vardır belki diye merak da etmedim değil. Hani gerçekten veriyorlar mı acaba ?
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Evet Max. 900 TL'ye Honda Civic veriyorlar, çok akıllıca.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 altivi başta gerçekten veriyordu, biraz verip gerçekten veriyor diye adını duyurdu, sonra dolandırdı.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 BENZERSİZ TEKLİF gibi komedi bir olay varken bunun ciddi ciddi gerçek olabileceğine nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor yahu. Ederi $15k olan arabayı 900 TL'ye satılığa çıkarıp, BENZERSİZ TEKLİF yapılmadı diye daha da ucuza vereceğini düşünüyorsunuz yani hakkaten.
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kullanıcılar bu sitenin izin verdiklerinden başka herhangi bir site ve/veya içerik ve/veya hizmeti kullanamazlar. gibi enteresan maddeler var sozlesmesinde, iyice okuyup buraya not dusucum
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Saçma sapan bir şey, orası garanti, ama şöyle de bir durum var 5kDolarlık macbookları ebayde 1k dolara alabiliyorsunuz, orda değişen ne ki ? Ebay halen dunya lideri oldurmayı sürdürüyor bu konuda... Yani fiyatının ucuzluluğundan ziyade, gerçekçiliği önemli.
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 NAO Cororation uyesi demis sylovakia dalarmis vs vs.. Nao corporation kimdir bilmjiyoprum, internette yorumlari okudum kimse guvenmemis bugune kadar.. bence yalan bu site :) bu arada teklif basina 5tl odemeniz gerekiyormus..
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 @Baluu ebay de insanlar ellerinde ki mali satiyorlar bizdeki gittigidiyor'un aynisi ama bu adamlarin kendisi direk magza.. o yuzden inandirici degil :)
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şirket hakkında sayfalarımda hiç bir bilgi bulamadım ben. 3 - 5 zibidi bile olabilir yazmışlardır 30m2 ofis :D veya evden sitenin her hangi bir grup şirketler içinde falan olduğuda yok altviti den sonra patlar bu siteler belki aynı ekip açmıştır :D
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 - AÇIKLAMALAR 1.1 "Site" – UCUZACIK.com domain adı altındaki bir internet sayfasıdır.
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben domaini neden ucuz cacık diye okuyup algılıyorum?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ginaly said: abi 3 kaat bunlar. altivi vardı zamanında, yalan oldu. hah, benim de aklıma o geldi. ihale felan deyince... acaba aynı adamlar mı yapıyor? http://forum.paticik.com/read.php?5,1977689,page=1#msg-1977697
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 altivi işte boşuna uğraşmayn bunlarda vurgun peşinde http://www.haberturk.com/haber.asp?id=77209&cat=210&dt=2008/05/29
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 altivinin aynı model altividen zamanında bi ipod alıp satmıştım 120 ytl falan bi kar etmistim, cok da kurcalamadım
Vku Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Soyle bir durum söz konusumu acaba teklif verdim mesela kaybettim verdigim para yanıyormu yani parayı kaybediyormuyum ?
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 O honda civicte max teklif 900tl teklif basına 9tl alıyolar kalan teklif su anda 4997 öncedende almıslar baya teklif. 10000teklif alsalar 9tl den 90bin tl. Honda civic dediğin zaten 40-45bin tl olsun. Vay agamuago.
Öne çıkan mesajlar