Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuzacik.Com 4Tl ye 4 gb Usb, 94 tl laptop, 94 tl iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun bi reklam tıkladım buraya yonlendirdi.

Biraz gezindim, acayip ucuza acayip cihazların satıldığını gösteriyor site.

Ama ne kadar dogru bilemedim. (eh gerçekten ucuz insan şüpheye düşüyor )

Neyse 6tl bonus para vermiş, ihalelere girmek için para yuklemek gerekiyor, şimdilik guvenemedim, ama yapılan her üye için 1 ytl veriyormus. Sanırım bi 80 uye yaparsam bir cihaz alırım ihalelerde..

Bi deniyim bakim gerçekten o fiyata vericekler mi dedim.

Uye olurken kupon kısmına : [email protected] mail adresini yazarsanız müteşekkir kalırım.

Site

Site hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
Ha her üyeye verdiği ilk 4tllik bonusla, 4gb Kingston USB ya da Plantronics Explorer 220 Bluetooth kulaklık alınabiliyor. Max teklifleri 4 tl denenebilir belki.
Mesaj tarihi:
buaradan bişey kazanmak imkansız nerdeyse. okulda bi arkadaş uğraşıyodu, benzersiz teklif denen bi olay var, ı ıh mümkünsüz öyle bişey, ne teklif etse sonunda benzersiz değildi sry dude diyo adamlar =D
Mesaj tarihi:
Tehlikeli bencede.

Guvenemedim yani :D O yuzden uye yapımı uzerinden gelecek parayla tekliflicem..

Daha once becerebilmiş olan vardır belki diye merak da etmedim değil. Hani gerçekten veriyorlar mı acaba ?
Mesaj tarihi:
BENZERSİZ TEKLİF gibi komedi bir olay varken bunun ciddi ciddi gerçek olabileceğine nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor yahu.

Ederi $15k olan arabayı 900 TL'ye satılığa çıkarıp, BENZERSİZ TEKLİF yapılmadı diye daha da ucuza vereceğini düşünüyorsunuz yani hakkaten.
Mesaj tarihi:
Kullanıcılar bu sitenin izin verdiklerinden başka herhangi bir site ve/veya içerik ve/veya hizmeti kullanamazlar.

gibi enteresan maddeler var sozlesmesinde, iyice okuyup buraya not dusucum
Mesaj tarihi:
Saçma sapan bir şey, orası garanti, ama şöyle de bir durum var 5kDolarlık macbookları ebayde 1k dolara alabiliyorsunuz, orda değişen ne ki ? Ebay halen dunya lideri oldurmayı sürdürüyor bu konuda...

Yani fiyatının ucuzluluğundan ziyade, gerçekçiliği önemli.
Mesaj tarihi:
NAO Cororation uyesi demis sylovakia dalarmis vs vs.. Nao corporation kimdir bilmjiyoprum, internette yorumlari okudum kimse guvenmemis bugune kadar.. bence yalan bu site :)

bu arada teklif basina 5tl odemeniz gerekiyormus..
Mesaj tarihi:
@Baluu

ebay de insanlar ellerinde ki mali satiyorlar bizdeki gittigidiyor'un aynisi ama bu adamlarin kendisi direk magza.. o yuzden inandirici degil :)
Mesaj tarihi:
şirket hakkında sayfalarımda hiç bir bilgi bulamadım ben.
3 - 5 zibidi bile olabilir yazmışlardır 30m2 ofis :D veya evden sitenin her hangi bir grup şirketler içinde falan olduğuda yok altviti den sonra patlar bu siteler belki aynı ekip açmıştır :D
Mesaj tarihi:
ginaly said:
abi 3 kaat bunlar.
altivi vardı zamanında, yalan oldu.

hah, benim de aklıma o geldi.
ihale felan deyince...
acaba aynı adamlar mı yapıyor?

http://forum.paticik.com/read.php?5,1977689,page=1#msg-1977697
Mesaj tarihi:
O honda civicte max teklif 900tl teklif basına 9tl alıyolar kalan teklif su anda 4997 öncedende almıslar baya teklif.
10000teklif alsalar 9tl den 90bin tl. Honda civic dediğin zaten 40-45bin tl olsun. Vay agamuago.
  • Yeni Oluştur...