Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bugun bi reklam tıkladım buraya yonlendirdi. Biraz gezindim, acayip ucuza acayip cihazların satıldığını gösteriyor site. Ama ne kadar dogru bilemedim. (eh gerçekten ucuz insan şüpheye düşüyor ) Neyse 6tl bonus para vermiş, ihalelere girmek için para yuklemek gerekiyor, şimdilik guvenemedim, ama yapılan her üye için 1 ytl veriyormus. Sanırım bi 80 uye yaparsam bir cihaz alırım ihalelerde.. Bi deniyim bakim gerçekten o fiyata vericekler mi dedim. Uye olurken kupon kısmına : [email protected] mail adresini yazarsanız müteşekkir kalırım. Site Site hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ha her üyeye verdiği ilk 4tllik bonusla, 4gb Kingston USB ya da Plantronics Explorer 220 Bluetooth kulaklık alınabiliyor. Max teklifleri 4 tl denenebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 buaradan bişey kazanmak imkansız nerdeyse. okulda bi arkadaş uğraşıyodu, benzersiz teklif denen bi olay var, ı ıh mümkünsüz öyle bişey, ne teklif etse sonunda benzersiz değildi sry dude diyo adamlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Heh, evet şimdi okudum o kısmı, garip. iki kişi aynı teklifi verirse teklif geçersiz oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi 3 kaat bunlar. altivi vardı zamanında, yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 vardı bi tane böyle site izzet çapa nın fala bmw satıyorlardı çok ucuza site patladı sonra herifleri gözaltına almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Tehlikeli bencede. Guvenemedim yani :D O yuzden uye yapımı uzerinden gelecek parayla tekliflicem.. Daha once becerebilmiş olan vardır belki diye merak da etmedim değil. Hani gerçekten veriyorlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Evet Max. 900 TL'ye Honda Civic veriyorlar, çok akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 altivi başta gerçekten veriyordu, biraz verip gerçekten veriyor diye adını duyurdu, sonra dolandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 BENZERSİZ TEKLİF gibi komedi bir olay varken bunun ciddi ciddi gerçek olabileceğine nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor yahu. Ederi $15k olan arabayı 900 TL'ye satılığa çıkarıp, BENZERSİZ TEKLİF yapılmadı diye daha da ucuza vereceğini düşünüyorsunuz yani hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kullanıcılar bu sitenin izin verdiklerinden başka herhangi bir site ve/veya içerik ve/veya hizmeti kullanamazlar. gibi enteresan maddeler var sozlesmesinde, iyice okuyup buraya not dusucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Saçma sapan bir şey, orası garanti, ama şöyle de bir durum var 5kDolarlık macbookları ebayde 1k dolara alabiliyorsunuz, orda değişen ne ki ? Ebay halen dunya lideri oldurmayı sürdürüyor bu konuda... Yani fiyatının ucuzluluğundan ziyade, gerçekçiliği önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yeni sağma merkezi hizmete girmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 NAO Cororation uyesi demis sylovakia dalarmis vs vs.. Nao corporation kimdir bilmjiyoprum, internette yorumlari okudum kimse guvenmemis bugune kadar.. bence yalan bu site :) bu arada teklif basina 5tl odemeniz gerekiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 @Baluu ebay de insanlar ellerinde ki mali satiyorlar bizdeki gittigidiyor'un aynisi ama bu adamlarin kendisi direk magza.. o yuzden inandirici degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 şirket hakkında sayfalarımda hiç bir bilgi bulamadım ben. 3 - 5 zibidi bile olabilir yazmışlardır 30m2 ofis :D veya evden sitenin her hangi bir grup şirketler içinde falan olduğuda yok altviti den sonra patlar bu siteler belki aynı ekip açmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 - AÇIKLAMALAR 1.1 "Site" – UCUZACIK.com domain adı altındaki bir internet sayfasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben domaini neden ucuz cacık diye okuyup algılıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ahaha.. Ucuz cacik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ginaly said: abi 3 kaat bunlar. altivi vardı zamanında, yalan oldu. hah, benim de aklıma o geldi. ihale felan deyince... acaba aynı adamlar mı yapıyor? http://forum.paticik.com/read.php?5,1977689,page=1#msg-1977697 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 altivi işte boşuna uğraşmayn bunlarda vurgun peşinde http://www.haberturk.com/haber.asp?id=77209&cat=210&dt=2008/05/29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 altivinin aynı model altividen zamanında bi ipod alıp satmıştım 120 ytl falan bi kar etmistim, cok da kurcalamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Soyle bir durum söz konusumu acaba teklif verdim mesela kaybettim verdigim para yanıyormu yani parayı kaybediyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 O honda civicte max teklif 900tl teklif basına 9tl alıyolar kalan teklif su anda 4997 öncedende almıslar baya teklif. 10000teklif alsalar 9tl den 90bin tl. Honda civic dediğin zaten 40-45bin tl olsun. Vay agamuago. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar