Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ya kotor gibi bi oyun varmi ikisinide gene bitirdim light dark falan öyle oyun arıyorum sürüklesin fln bişiler bişiler yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Arcanum Fable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mass effect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mass effect oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mass effect! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sci-fi bakıyodum,ok mass effect güzel gözüktü gidiyim bi yerden alayım yada download inanıcam, tşk ettim,başka önerilerede açıgım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 mass effect tabii ki, gerçi bir yerde takıldım,sonra oynamadım sadfsad bitiremedim daha oyunu ama olsun,efsane bir oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kotor gibi oyun yok bence, mass effect falan yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ett kotor gibisi yok bencede ama işte napalım ya :/ kotor 2 genemi bitirsem 1 bitirdim dark gene,gaz oluyor insan kotor 2 ilk bölüm olmasa bitiricemde gene işte ilk bölüm öldürüyo insanı ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 jade empire mı ne vardı benzer mantıkta işleyen.. kotor un yeri elbetteki ayrı, işin içine online oyun girince 3.sü çıkmaz herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 jade empire da guzel oyundur tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kotor oynamaya çalışıyorum bu aralar =( star wars best of pc pakedini aldım hatta büyük havesle ama vistada çöküp duruyor meret ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Kotor tarzı oynanış olarak zaten belirtilmiş olanlar dışında bir de Rise of the Argonauts var ama zaten sci fi istiyorsan bu olmaz, antik yunan bu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Nwn2: Mask of the Betrayer. OC biraz dandik ama zaten MotB için onu oynamaya gerek yok. Bariz bi light/dark ayrımı var sw evrenindeki gibi ve bunu d&d klişelerinden sıyrılıp yapmışlar. Oyun hem eğlenceli hem de hikayesi güzel, tabi forgotten realmsde geçiyor ve sci-fi değil de fantasy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar