Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yeni bölüm iyiymiş hehe thorfinn yeğenleri görmeye gidiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 100-101 ahah ylva çok iyi. (tu) vay be, onca ölüm ve yıkımdan sonra evine dönebildi. yalnız haafdan'dan para alma niyeti varsa kesin bir kargaşa çıkar orada gene. hey gidi, neredeeen nereye. viking kenshin oldu bir nevi ama dayak da atmıyor artık. arada atması gerekecek mi acaba. daha doğrusu gerekecek de bunu yapacak mı yoksa kötek mi yiyecek gene. daha 5 yıl gider herhalde rahat bu hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bu kadar zamandır bunu nasıl okumamışım gerçekten çok kaliteli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Virus said: Bu kadar zamandır bunu nasıl okumamışım gerçekten çok kaliteli (tu) Okumadıysan Vagabond'u da oku oda fena değildir. gerçi 2 seride şu anda aynı noktada biraz char development/no aksiyon kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Vagabond takip ediyorum oneri icin saol, 2 manganinda problemi aylik cikmasi ama cizimleri gerceken cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 107 ylva çoluk çocuğa karıştı ama onun yerine gudrid olacak gibi maceraperest, hadi bakalım ehu. bıraksın rakibine kocasını en güzeli. bizans'a gitmeleri hem yolculuk hem de hedef olarak çok ilginç olacak. istanbul'da varangian oluyorlarmış bir de istemeden filan of of. bu yolculuk da 50 chapter sürerse şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yau tam dedim yavaştan askiyon başlar diye; hayallerim yıkıldı iyice rolantiye girer artık seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Yeni bölümler gelmiş hoş gelmiş. Bi ara başka bişey okuyor gibiydim de şimdi yine eskiye dönecek gibi. Vikinks izledikten sonrada keyfli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=UkJmBWvCfNU anime geliyor sonbaharda falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bunun animesini mi yapıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 olmaz bu kadar ya, daha geçen gün vinland sohbeti olmuştu kuzenle ehu. içime doğmuş sanki. yalnız başlığa baktım da, 10 yıl beklemişim anime adaptasyonu için, 5 yıl önce de bırakmışım. çok yavaşlamıştı bir noktada, koptum 2 yıl dayandıktan sonra. yalnız trailer çok iyi, müzik, animasyon filan cuk ve sadık kalınmış karakter tasarımlarında filan. hikaye de bayağı birikmişti, rahatça 24+ bölüm yapabilirler herhalde. çok güzel haber oldu bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Vallahi çok teşekkürler :D, 123 de kalmıştım. Gelmiyor diye update sayende hatırladım seriyi. Bir sürü okunacak chapter vs... Birde vagabond geleymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 anime çıkmadan 1 nisan şakası yapmışlar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 ahahah çok başarılı şaka olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2019 düzgün yaptılar gibi ve yaptılarsa uzun zamanın en iyi yeni serisi olur büyük ihtimalle. sansürsüz olması lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 10 yıl bekledim anime adaptasyonu çıksın ama hakkıyla yapılsın diye, production ig gene döktürmüş, resmen efsaneyi efsane uyarlamışlar. o çizen elleri öperim. çizenlerin elleri dert görmesin. ilk 3 bölüm birden güzel bir sürpriz oldu. izlemeyen kalmasın bu seriyi. çok net gelmiş geçmiş en iyi animelerden biri olarak tarihe yazılacak. 2010'ları güzel kapıyoruz, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Kalite damlıyor resmen, sezonun en iyisi kesinlikle. 3 bölümü üst üste çaktılar güzel sürpriz oldu ama 3 hafta yeni bölüm yokmuş, o kötü sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 lan çok iyi yerde bitti ya. 3 hafta bekliycekmiyiz şimdi? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 çok iyi yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Estimated the next episode will come at 2019/07/28 11:10 EST (17 days, 22 hours, 46 minutes, 24 seconds.) FUUUCKKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 (düzenlendi) beklediğinize değecek ama her bölüm, uzun thorkell kısımları başlayacak, serinin kenpaçisi lol. Temmuz 10, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 4 Spoiler thors başgan ya, rurouni kenşin olmak için 800 yıl çok erkendi. efsane yapmışlar ama, detayları 10 yılda unuttuğum için sanki sıfırdan izliyormuş gibi hissettim. bakalım nereye kadar adapte edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 5 Spoiler ahah hep ylva başrol olsun istedim bu seride, fikrim bir kez daha pekişti 10 yıl sonra. sasuga ylva thorfinn de az çekmedi ama bundan sonrası biraz.. neyse vazgeçtim spoiler olmasın, anime bitince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 oha o kadar süreden sonra tekrardan anime izlemeye başlicam desenize bu ne zaman geldi yau :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar