ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ergenekon'u Sol örgütlere nasıl bağlarız diye oturup düşünmüşler; Devrimci ( SOL ) Karargah ( aha askeriye; ergenekon abaroooov) örgütü diye birşey sıkmışlar. Tam anlamıyla komedi; yoldan geçen vatandaşa yazık olmuş diyeceğim o da orada ne arıyor? Telsiz konuşmaları direkman komedi zaten; bir kere bütün sol örgür mensupları kod ad kullanır isim soyisim vermezler. İkincisi; söyledikleri çok kolpa şeyler; sol klişelerini saymış o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sam said: e yuh yani daha ilk sayfadan millet "ergenkon'a bağlayacaklar" diye ön hazırlık yapmaya başlamış. işi teröriste destek vermeye kadar götürmüş sonra da bazıları. daha önce dhkp-c'cilere açıktan destek vereni de görmüştük burada ama cidden normal hale mi gelecek terör destekçiliği forumda? ergenekon da çok reröre zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 polis değliz harekatçı değiliz vs ama clancy amcam saolsun baskın nasıl yapılır içeri nasıl girilir mektebini okumuş kadar bilgimiz var. televizyonda başka olaylarda polisin baskın taktiklerini seyrettim adamlar resmen kapı çalıyorlar adam açınca üstüne çullanıyorlar ne bir snake cam ne bir breach and clear varyasyonu hiçbirşey yok bodozlamadan dalalım düşüncesi hakim terörist olsanız sabahın 5 inde kapınız çalınsa böyle birşeye hazırlıklı olursunuz,bence bukadar ölü yaralı olması bile çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=978111 devrimci karargah ile ilgili eski bir haber. said: Devrimci Karargah’ örgütü üyelerini PKK eğitiyor İSTANBUL’da, 6 Ağustos günü 1’inci Ordu Komutanlığı karargahının bulunduğu Selimiye Kışlası’na düzenlenen başarısız havan saldırısını üstlenen ve adı bugüne kadar duyulmamış olan, ‘Devrimci Karargah’ adlı örgütün üyelerini terörö rgütü PKK’nın eğittiği ortaya çıktı. İstihbarat birimleri, örgütün 1990’lı yılların başında feshedilen, ‘16 Haziran’ adlı yasadışı örgütün devamı olduğunu belirtti. 1’inci Ordu Komutanlığı karargahının bulunduğu Selimiye Kışlası’na başarısız havan saldırısı düzenleyen Devrimci Karargah adlı yasadışı örgütün, Sarp Kuray’ın lideri olduğu ve 1990’lı yıllarda fesh ettiği, ‘16 Haziran’ örgütünün devamı olduğu ortaya çıktı. Güvenlik ve istihbarat birimlerinin raporuna göre, Sarp Kuray’ı ihanetçi ilan eden ve çoğunluğu Avrupa’da olan örgüt üyelerinin, Kuzey Irak’ta PKK kamplarında sabotaj, bombalama ve silah eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye sızarak eylemler yapmayı planladığı belirtildi. Hazırlanan istihbarat raporuna göre, daha çok Fransa merkezli örgütlenen örgütün, askeri ve silahlı eğitim almak için PKK ile işbirliğine girdiği, PKK’nın Avrupa’daki sorumluları ile görüşen ‘Devrimci Karargah’ örgütü yöneticilerinin, yaklaşık 20 mensubunu Kuzey Irak’taki PKK kamplarına göndererek silahlı eğitim, bomba yapımı ve sabotaj konularında bir yıl boyunca eğittiği kaydedildi PKK, HAVAN SALDIRISINI KUTLADI Terör örgütü PKK yaptığı açıklamada, 6 Ağustos’ta İstanbul’da Selimiye Kışlası’na yönelik havan saldırısını gerçekleştiren Devrimci Karargah adlı örgütü kutladığını belirterek, önümüzdeki günlerde bu örgüt ile işbirliği yapılacağı mesajını verdi. Örgütün internet sitelerinde yer alan açıklamada şöyle dedildi: “Bu eylem, Türkiye sol hareketlerinin geçmiş tarihinden bu yana gerçekleştirdikleri mücadele ve eylemler içinde çok ayrı bir yere ve değere sahiptir. Türk ve Kürt halklarının kardeşçe omuz omuza mücadelesine örnek bir eylem olması itibariyle Devrimci Karargah örgütünü kutluyoruz. Önümüzdeki süreçlerde Devrimci Karargah örgütüyle dayanışma içinde olacağımızı belirtiyor ve tekrar bu eylemlerinden ötürü Devrimci Karargah örgütünü kutluyoruz.” 16 HAZİRAN ÖRGÜTÜNÜN EYLEMLERİ Güvenlik birimleri, özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde bombalı eylem ve sabotajlara girişilebileceği istihbaratını aldıkları örgütün Türkiye yapılanmasını ortaya çıkarmaya çalışırken, Devrimci Karargah adlı örgütün devamı olduğu 16 Haziran örgütünün yaptığı bazı eylemler şöyle: -27 Mart 1988’de Metris Askeri Cezaevi’nden 29 kişinin kaçırılması, -Bahreyn Havayolları binasının bombalanması, -12 Ağustos 1987’de Zeytinburnu Siteler Karakolu’nun silahla taranması, komiser yardımcısı Halil Paçaman’ın şehit edilmesi, polis Akif Maltaş’ın yaralanması, -10 Eylül 1987’de Shareton Oteli’nin bombalanması, -3 Eylül 1988’de Beyoğlu’ndaki Şahin Pazarlama bürosunun soyularak Cesim Alagöz’ün ve 2 Ekim’de İrfani Tuncer’in öldürülmesi, -6 Aralık 1989’da Kuruçeşme’de ABD bandıralı bir yatın bombalanması, -22 Ocak 1990’da Türkiye Gıda Sanayi İşverenler Sendikası binasına patlayıcı madde atılması, -23 Ocak 1990’da Karaköy’deki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası binasına konulan bombanın patlaması sonucu, örgüt üyesi bir kişinin ölmesi, -24 Ocak 1990’da İstanbul Sanayi Odası binasına bomba konulması, Ramada Oteli ve Citibank’ın bombalanması, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mighty_THoR said: polis değliz harekatçı değiliz vs ama clancy amcam saolsun baskın nasıl yapılır içeri nasıl girilir mektebini okumuş kadar bilgimiz var. televizyonda başka olaylarda polisin baskın taktiklerini seyrettim adamlar resmen kapı çalıyorlar adam açınca üstüne çullanıyorlar ne bir snake cam ne bir breach and clear varyasyonu hiçbirşey yok bodozlamadan dalalım düşüncesi hakim terörist olsanız sabahın 5 inde kapınız çalınsa böyle birşeye hazırlıklı olursunuz,bence bukadar ölü yaralı olması bile çok az. PCden oynamak ile gerçekten hayatını ortaya koymak arasında fark var elbette.:) Ellerindeki olanaklar ile yapabildikleri bunlar. Eminim onlarda uzaktan kumandalı sivrisinek kamera isterlerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yazılanları hayretle okuyorum. Gerçekten, biraz akıl mantık fikir ya. Biraz yani. Tamam tayyibi sevmiyoruz anti akepe falan ama, bu kadarı da saçma artık. Bütün bunlar taksim'in 1 mayıs için tehlikeli olduğunu göstermek için yani he. Yav kimse düşünmüyor mu, madem böyle bi amaç var, devlet neden 1, BİR kişinin olduğu bir hücre evine baskın düzenliyor? Her gün binlerce insanın geçtiği taksim, beyoğlu gibi bir yerde çıkacak ufak bi çatışma, patlayacak bi bomba, ölecek 30-40 kişi taksimin güvenli bir mekan olmadığını kanıtlamak için fazlasıyla yeterli olmaz mıydı. Arkadaşlar, devrimci mücadele teoride güzel de emin olun KİMSE sallamıyor. 1 mayıs'ta işçilerin (ki kaç tanesi işçi orası da ayrı bir tartışma konusu) taksim'e çıkması, o gün stres atacak bir grup polis, beyoğlu civarında çalışanlar, dükkanı arabası olanlar ve o gün oraya yolu düşecek insanlar dışında KİMSENİN salladığı bi olay değil. "O KADAR ÖNEMLİYİZ Kİ BİZİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR, BÖYLE APTAL APTAL UYDURMA OPERASYONLAR YAPIYORLAR" tutumu sizce de komik değik mi? dufrasne said: ay ay ay terör terör terör korkuyoruz daha fazla güvenlik daha fazla gözetleme istiyoruz. bölücü bölücü öcüüü çatışmada kimler öldü? a) ölü olarak yakalanan kişi b) şehit c) vatandaş inanasım gelmiyor abi hayret ediyorum sadece. dufrasne said: Amma tırsaksınız he. Bir sürü şey yazılıp çiziliyo bu devletin korku yoluyla istediğini elde etmesi hususunda, hiçbirine mi kulak kabartmıyorsunuz? Böyle iki üç olay olur, şişirilir, apartmana 5 saatte girilir falan. Bikaç insan ölür sonra terör yasaları değişir. Siz de güvenlik güvenlik heöö okula gidiyoz kızlarla çıkıyoz bize bişey olmasın diyip her şeye boyun eğersiniz. Abdullah Gül yurtdışı gezisinde açıklama yapıyor şehitimiz ve vatandaşımız için bilmemne. Diğer ölen kişi leş sanki. Örgütü doğru bulmuyorum hatta devrimci ismini böyle stratejisiz bir örgüt için kullanmalarına çok sinirlendim ama işin bir de diğer tarafı var. Neden bu operasyon 1 Mayıs'tan 3 gün önce yapılıyor ve bu kadar olay oluyor? RTÜK neden yayın yasağı koyuyor? Biraz düşün bakalım rtük neden yayın yasağı koyuyor. An be an, naklen o binada ne yapıldı ne döndü, polisler nerede ben sade bir vatandaş olarak biliyorum. O kadar ayrıntılı ki anlatılanlar, polislerin hangi yönden geleceğini bile öğrenebiliyor adam. Bir televizyon yeterli bunun için, böyle saçma bir olay olabilir mi ya, dünyanın neresinde vardır bu derece "şeffaf" operasyon. Oldu olacak önceden gidip hücre evindekilerle roportaj yapsalarmış. Basını suçlamıyorum, adamların işi o fakat bu yasak daha operasyon başlarken konulmalıydı bence. Operasyon 1 mayıs tan 3 gün önce yapıldı ki türkiye'yi baştan aşağı değiştirecek inanılmaz tehlike arzeden işçilerimiz, TEK kişinin kaldığı hücre evine yapılan operasyon sonucu taksim'e çıkmaktan vazgeçsinler. Komplo teorileri her zaman var olacak, okumaktan zevk aldığım bir takım deli saçmaları aslında. Ama düşünürken ve tartışırken mantık çerçevesinden çıkmamakta da fayda var diye bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Alanı niye boşaltmamışlar? O görüntülerde yerde ceset var anladığım kadarıyla. Yani adam oraya sıkabilmiş. Sonra bir de kameraman vuruluyor buna rağmen hala ana baba günü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ombakkombak said: Ergenekon'u Sol örgütlere nasıl bağlarız diye oturup düşünmüşler; Devrimci ( SOL ) Karargah ( aha askeriye; ergenekon abaroooov) örgütü diye birşey sıkmışlar. Tam anlamıyla komedi; yoldan geçen vatandaşa yazık olmuş diyeceğim o da orada ne arıyor? Telsiz konuşmaları direkman komedi zaten; bir kere bütün sol örgür mensupları kod ad kullanır isim soyisim vermezler. İkincisi; söyledikleri çok kolpa şeyler; sol klişelerini saymış o kadar. Bir soluklan, olmadı ismi googlela burada komplo teorisi üretmeden önce genç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 roket Abicim dehşete düşüren iddialar evet de, mantıksız değil. Kesin bu şekildedir diyen de yok, ama bence böyle olmaması için en ufak bi neden yok ortada. Bikaç gün içinde "öğreniriz" zaten ne halt olduğunu bunun da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bizim millette bu merak oldukça serseri kurşuna ölmeyi engelleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Absolut said: Mighty_THoR said: polis değliz harekatçı değiliz vs ama clancy amcam saolsun baskın nasıl yapılır içeri nasıl girilir mektebini okumuş kadar bilgimiz var. televizyonda başka olaylarda polisin baskın taktiklerini seyrettim adamlar resmen kapı çalıyorlar adam açınca üstüne çullanıyorlar ne bir snake cam ne bir breach and clear varyasyonu hiçbirşey yok bodozlamadan dalalım düşüncesi hakim terörist olsanız sabahın 5 inde kapınız çalınsa böyle birşeye hazırlıklı olursunuz,bence bukadar ölü yaralı olması bile çok az. PCden oynamak ile gerçekten hayatını ortaya koymak arasında fark var elbette.:) Ellerindeki olanaklar ile yapabildikleri bunlar. Eminim onlarda uzaktan kumandalı sivrisinek kamera isterlerdi :P tabiki bilgisayar oyunu ile bir değil ama polisin elinde kilit patlatıcak plastik patlayıcı ve flashbang yoksa ben böyle polis teşkilatının diye bir cümle kurası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Tam emin olmadan konuşmamak lazım, en son şu olayda nasıl bir plan olduğu konusunda. Sanmıyorum bodoslama girdiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 roket adam Ben uzun zamandır dev-sol'la, dhkp-c ile ilişkili radikal sol terör örgütlerine baskın yapıldığını duymadım. Evet artniyet arıyorum evet hala bu bezirgan saltanatının işçilerden, solculardan korktuğunu düşünüyorum. Bu işler bir olaya bakabilir. Atina'da bir çocuk öldürüldü diye insanlar sokaklara döküldü. Daha cahil, sağcı bir ülke olsak da böyle bir olayın Türkiye'de olmayacağının garantisini veremezsin. Ekonomik kriz için paketler açıklanıyor tüm paketler çalışanın hakkını halk da buna kayıtsız kalmayacaktır eninde sonunda. değil işverenin daha fazla para kazanmasını sağlıyor. Ufaktan birikiyor ama işte insanları korkuyla yıldırmaya çalışıyorlar. Ben de devrimci mücadele teoride güzel de emin olun kimse sallamıyor gibi tespitleri görünce gülüyorum. Böyle diyenler yüzünden bugün Türkiye'de sol ve devrim kelimeleri Devrimci Karargah gibi gerzek örgütlerin mezesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 devrimci karargahi da mit ve eski jitem uyelerinin kurdugu inda ediliyor libos arkadaslar bu arada dhkp-c sadece sabanci suikasti yapti baska hic yapmadi hic varolmadi 70-80 arasin dakiler thkp-c di (turkiye halk kurtulus partisi cephesi) madem bilmiyonuz ogrenmekte istemiyonuz soylemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Jitem'ciler mi kurmuş bilmem ama geçmişleri temiz değil bu grupların. Dev-Sol'un Dursun Karataş'ın Bedri Yağan'ın nasıl insanlar olduğunu yine devrimciler bilirler. Hala bu katil egoistlerin isimlerini taşıyorlar. Güçlenmek için olur olmadık gruplarla işbirliği yaparken bürokratik sola liberal damgası yapıştırdılar. Coşkulu, gerçekten temiz ve dürüst genç devrimcilerin eline silah verip eylemler yaptırdılar, ölüm oruçlarına zorladılar, işkencede direncini kaybedene polisten çok baskı yaptılar. Ben bugün öldürülen insanın da bu mantığın yeni reisleri tarafından kullanıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 devrimci karargahin dev sol la alakasi yok sitelerindede yaziyo kurcu uyeleri bi zamanlar ozel birimlerde gorev yapmis ve pkk yi kurmus isimler bu arada terorism mi istiyonuz? o zaman size dunyanin en buyuk teror orgutunu gostereyim gecmiste onlarca katliyam busuru alevi yakmis binbir olayda sorunlari olup onceki secimde bile teror estiren ulkuculer i gostereyim bizzatta baski rejmini savunuyor bide 2-3 partileri var ahada patidede baya bi insan bu teror u destekliyor (devletin orgutune sol diyip sol a laf atan sagcilara duyrulur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hücrede bir tane terörist varmış,nasıl indirememişler o kadar saat anlamıyorum. Şehit olan polise ve ölen vatandaşa Allah'tan rahmet diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 her siteyi yasaklayan telekominikasyon kurumu neden bu devrimci karargahin sitesini yasaklamamis? adamlar bildigin alanen devlet alehine propoganda yapiyorlar ki bu kanuna aykiri..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 cengizhan66 said: devrimci karargahin dev sol la alakasi yok sitelerindede yaziyo kurcu uyeleri bi zamanlar ozel birimlerde gorev yapmis ve pkk yi kurmus isimler bu arada terorism mi istiyonuz? o zaman size dunyanin en buyuk teror orgutunu gostereyim gecmiste onlarca katliyam busuru alevi yakmis binbir olayda sorunlari olup onceki secimde bile teror estiren ulkuculer i gostereyim bizzatta baski rejmini savunuyor bide 2-3 partileri var ahada patidede baya bi insan bu teror u destekliyor (devletin orgutune sol diyip sol a laf atan sagcilara duyrulur) "Devrimci Sol, artık bir Devrimci Karargah bileşeni olma kararı almıştır. Devrimci Sol’un bu kararı, dağınıklığı ve eylemsizliği statüko haline getiren Türkiye Devrimci Hareketinin bugününe bir müdahaledir. Devrimci Sol’un bu kararı Türkiye sosyalizminin birleşme ve ayrılık kültürüne bir müdahaledir." Sitelerinden aldım. Türk solunda ciddi bir Kürtleşme var yalnız, bu da metropol insanlarında büyük anlaşılmazlık yaratıyor. Tüm örgütler birbirine girmiş, radikal örgütler HPG'ci, saçma sapan örgütler. İşte o bahsettiğin teröristlerin kralı öldüğünde çoğunluğun hakkını helal ettiğini de görüyoruz. Mehmet Ağar'ın, Sedat Bucak'ın hala milletvekili olmaya çalıştığını görüyoruz. Haluk Kırcı'nın 2 kere yanlışlıkla tahliye edilmesini de gördük. Alın size terörist, devlet istedi yaptık diyen teröristler hem de. Ayrıca bu "Ad Hominem" falan da değil çok zeki arkadaşlar çıkar belki diye söylüyorum. Tepkisel ideolojik hareketleri sorgularken "neye tepki duyuyorlar"ın da tartışılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben o kişilerin terörist olduğuna inanamadım nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Şaka gibisiniz ya terörüst değilde ne o adam. Devlete, halka kurşun sıkıp bomba atan şerefsiz bir insan işte daha fazla bilimkurgu uydurmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 16 yaşında bir çocuk ölmüş evet bunun adı terör değil. Yalnız şimdiden gelmeye başladı haberler.Adresi ergenekon savcıları vermiş.Muhtemelen ergenekona bağlanacaktır.Somut birşeyler aranıyordu ergenekonu daha gerçekçi kılmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 belki de artık gerçekleri inkar etmeyi bırakmanın zamanı gelmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Hangi gerçekler ? Evet bir oyun olduğu gerçek. Umarım bu oyunu bu kadar kirli işlerle süslemeleri gerçek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bu kadar başarısız bi operasyon... ya gelen istihbarat çok eksik (evde 3yaşında çocuk var. kapıyı çalıp "şekerciiii" derseniz açar) ya da daha saçma bi ihmal var sabah evden çıkarken bi gördüm, sonra da eve yeni gelebildim ki, malumunuz yayın yasağı vs derken canlı yayındaki kadar net bilgiler alınamıyor, ama sabahki durumda da bayağı şaşırdık biz. güya operasyon, amcanın üstünde kurşun geçirmez yelek ve altında kot pantolon o_O! peru falan bile operasyonlara daha hazır bi timle gidiyordur herhal. en azından door ram (koç başı olarak geçiyor sanırım) ile ve aynı kıyafetlerle gidiyorlardır. yok alt tarafı döküme bakar, yapılmıyorsa türkiyede hallagan, door ram falan üretelim de temin edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar