Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşağıda çatışma var

Voys

Öne çıkan mesajlar

%100 ergenekona bağlanacak. Zaten adı Devrimci Karargah Örgütü. Sabah evden çıkmadan Haber kanallarında " İstek Vakfı arazisinde bulunan lav silahlarından birini, 1. Orduya düzenlenen saldırıda bu örgütün kullandığını iddia eden TRT kanalı" diye bir haber vardı. TRT artık iddialara da başladığına göre kesin ergenekona bağlarlar. 11 Eylül'ü hatırladım bir an. Gözünü kırpmadan kendi insanlarını öldüren bir ülke...
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
|Joker| said:
11 Eylül'ü hatırladım bir an. Gözünü kırpmadan kendi insanlarını öldüren bir ülke...

sen nerden bilion gözünü kırpmadan kendi insanlarını öldürdüklerini ? ya beyaz sarayda mı görevlisin hayırdır ?

Doğru ya o kadar uçak amerikaya girdi herkesi öldürdü. Kırmızı başlıklı kıza sormuşlar yoluda. :D
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var ya ? yol dediğin zaten ortada açık bişi sanki çok komplike yerlerden geldide uçak newyork'un en uzun 2 tane kulesi adamlarda cuk die girer abi,illede Amerika mı yapmak zorunda olayı ? neye dayandırıyosun onu soruyorum yani,belki gerçekten öyledir ama somut şeyler at bari ortaya
Sosyal ağlarda paylaş

çatışma kaydını izleme şansı var mı?
keşke ankara'da kızılay'da böyle birşey olsa da çekirdeklerimizi alıp seyretmeye gitsek (yok daha neler)

BonePART said:
abi benim anamadigim su
1 tane terrorist dedi
sonra 6 polis yarali dedi
ne ulan bu john rambo mu

rambo olsa sağ bırakmazdı!
Sosyal ağlarda paylaş

artik kendimi iyice filmde yasar gibi hissediyorum.. ne hale geldi ulke ya, paso catisma var etrafta, surekli birileri tutuklaniyor.. kimse de ses cikarmiyor, siradan olay sanki... hayir, eger holywood ulkemize milyon dolarlar verip film cekiosa soyleyin de bilelim.. ona gore sik giyinirim en azindan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...