Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 1mBit bağlantı var. uTorrent'de dosya varken, net adeta felç oluyor. google'ı bile 4-5 saniyede açıyor falan. inmekte olan dosyaya DL sınırı koysam da böyle oluyor genelde. (50/60 kb'da tutuyorum mesela) Bunun bir çözümü vs var mıdır yoksa katlanacaz mı mecbur. uTorrent kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Upload? 15kb üstündeyde patlaması gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 çözüm cfosspeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 uploaddan kaynaklaniyor. 5kb ile sinirla izin veriyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 moriQ said: çözüm cfosspeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 5 değil de 6 ile sınırlarsan dl hızını hiç kesmemiş oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bende sabit 10 up var. Tam hız indirebiliyorum. Ama söylediğin sorun sanırım up la alakalı değil. Bi kaç arkadaşımda da vardı uTorrent açınca net yamuluyordu, eski versiyon kurdurdum düzelmişti. Bendeki 1.6.1 hiç sorun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Eralp said: moriQ said: çözüm cfosspeed.tam olarak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Benim utorrent eski versiyon ama yamuluyo net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 uploadı kısınca hiç bi sorun kalmıyor. ekstra programa filan gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kurdum, yapılması gereken bir ayar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Doğru düzgün bir ayar yapmaya gerek yok cfosspeed de. Önemli olan bağlantında cfosspeed' in açık olup olmadığına bakman. Ona da sağ tık, options, connections dan bakabilirsin. Cfosspeed şimdi 4-5 gün kendini kalibre edecek, ondan sonra verimli hale gelecektir. Şuradan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 upnp'yi kapatın düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kablosuz bağlantı da 13 kb a kadar upload kabloluyla 17~19 kb uploada kadar 100kb/s ile indiriebiliyorum utorrent v1.82 winxp sp3 cfosspeed in daha hiçbir hayrını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 cFosspeed orda senin uploadı arttırman için falan yok.Örneğin ben manga okuyorum onemanga.com'dan bu ne demek, her sayfada yeni load demek. 100kb/sn ile dolu dizgin giderken uzun süren o loadlar çatır çatır download açık değilmişcesine oluyor. Yoksa netine üstün performans getireceğini falan sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Fortuna said: cFosspeed orda senin uploadı arttırman için falan yok.Örneğin ben manga okuyorum onemanga.com'dan bu ne demek, her sayfada yeni load demek. 100kb/sn ile dolu dizgin giderken uzun süren o loadlar çatır çatır download açık değilmişcesine oluyor. Yoksa netine üstün performans getireceğini falan sanma. merak etme sen cfosspeed den haberin yokken ben onu kullanıyordum ne işe yarar yaramaz biliyorum ve hiçbir hayrını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kızdırmayın küçük enişteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 PrudenT said: upnp'yi kapatın düzelir.bunu deniyorum bakalım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Oha imzaya bak :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bapğlantı ayarlarında , "max connection" gibi bişey olması lazım utorrentte bağlanıcağın maksimum peer ve seedi sınırla, 8000 farklı noktaya bağlanmaya çalışınca kaldırmıyor bizim adsl/kablo altyapısı hızla alakası yok pek , eğer sorun bundansa. adsl ise bağlantı , pek tabii upload sınırlamak lazım arkadaşların dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nakerebanarimasen said: Fortuna said: cFosspeed orda senin uploadı arttırman için falan yok.Örneğin ben manga okuyorum onemanga.com'dan bu ne demek, her sayfada yeni load demek. 100kb/sn ile dolu dizgin giderken uzun süren o loadlar çatır çatır download açık değilmişcesine oluyor. Yoksa netine üstün performans getireceğini falan sanma. merak etme sen cfosspeed den haberin yokken ben onu kullanıyordum ne işe yarar yaramaz biliyorum ve hiçbir hayrını görmedim Belli ki bilmiyormuşsun, yoksa ortak bir kanının tam zıttı bir görüşü dayanaksız savunmaya uğraşmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bu üslüpta birine yardım etme amaçlı mesaj attığımı bilsem .. atmazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 başka özel program yüklemen gerek yok esasen, upload'u 15'e çekersen sadece net'te gezerken sorun olmuyor. 10'a çekebilirsin çok fazla tab'de aynı anda geziyorsan. bilgisayarı boş bırakınca 20kb'ye çekebilirsin ama onun üzerine çıkarma derim, anladığım kadarıyla upload köklenince overhead'i baltalıyor ve dl hızı düşüyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Abi kimse upload yapmazsa biz de indiremeyiz sonuçta. Cimri olmayın da açın uploadlarınızı. Devamlı limitsizde duruyor bende, internet de o kadar hızlı olmasa da idare ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben netlimiter kullanıyorum. uploadı 1'e sabitliyorum. huzur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar