Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Cebimde az bir para vardı, kredi kartıyla ödenecek bir büyük pizza söyledim, şimdi geldi 10 dakika gecikmeyle bir sevindirik oldum. Para yokken yenilen beleş pizzanın tadı da bir başka oluyormuş. Promosyonu da ısıtır akşam yemeği yaparım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 10 dakika geç geldi diye para vermem mi dedin vahşi kapitalist olmuş herkes lan (öyle bir uygulamaları olduklarını biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hiçbirşey demedim, yemek sepetini aradım, onlar dediler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Kazanan yine dominos. lifetime value'nu adamlara armağan etmişindir şimdi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Onu edeli yıllar oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sumuk atiyolar onlar peynirin icine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 pizzaya kendilerinden birşey katıyorlar, ne güzel, sanatsal işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 roketle biz söylemiştik,yarım saatte gelmesi gereken pizza 45 dakika da mi ne gelmişti, bizi bağlamıyor o kampanya dediler ikinciyi getirmeyiz dediler :( oturduk yedik yapacak şeyimiz olmadığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dominostan pizza soylemistik adam 40 dk gec getirdi sonra gprs cihazı arızalı kem küm etti kız arkadasımın abisi artistlik yapcak ya sorun degil dedi verdi parayı yolladı,bana kalcak olsa gebertseler vermem para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne artizliği adam insanlık yapmış alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 KAMPANYA YAPTIK ÇOK YOĞUNLUK OLUYOR AFEDERSİN :( gibi bi cevap geldi, yeni 2 tane BÜYÜK BOY EKSTRAVANGAZZAMIDIRNEDİR ONDAN KAZANAMADIK ANASINI SATİYM. ŞİKAYETÇİYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bir kere cocuk 7 dakika geikmişti dedim yok canım ne olacak al paranı, başın belaya girerse önce bana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ardeth said: ne artizliği adam insanlık yapmış alla alla iş hayatı,basbas bagırıp reklamını yapmasını biliyorlar her yerde,insanlıkla ne alakası var bunun,kaza yapıp kaza sigortasından parasını almayan adam insanlık mı yapmış oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 adamdan falan kesiyolardır yav, boğazımdan geçmez benim o pizza. bizim buraya genelde 20 dakkanın altında getiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 elesso said: adamdan falan kesiyolardır yav, boğazımdan geçmez benim o pizza. bizim buraya genelde 20 dakkanın altında getiriyolar. hayır isciden kesmiyorlar o kadar vahşi degiller sendikalar var kolay degil o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 eğer pizza zamanında çıktıysa bir şekilde o pizzayı getirene bir faturası oluyordur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 emin ol o getiren motosikletli adamın sendikası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 elesso said: emin ol o getiren motosikletli adamın sendikası vardır var tabi kan alırlar adamdan,urfalı miçodan kebap soylemiyon koskoca dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 motorcular sendikası :) ? o tarz yerlerde eleman akışı çok fazla oluyo, sanmıyorum sendika falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 elesso said: motorcular sendikası :) ? o tarz yerlerde eleman akışı çok fazla oluyo, sanmıyorum sendika falan. hayır şundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar