Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cannibal Holocaust

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

Imdb'deki kullanıcıların bu filmle ilgili mesajlarından bir tanesi :

by - Geeky Randy 7 hours ago (Wed May 26 22:50:18)
Salo, Irreversible, Guinea Pig: Flowers Of Flesh & Blood, Guinea Pig: Mermaid In The Manhole, Guinea Pig 1, and Natural Born Killers Director's Cut were far more disturbing than Cannibal Holocaust or Men Behind The Sun in my opinion.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 27 Mayıs 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç tavsiye etmem. mutlaka izlenmesi gereken bişey değil. izlenmemesi iyi olacak film. 1 kere izledim bir daha izlemem.

Yönetmenine dava açılmıştı "sahneler gerçek" diye, yönetmen aksini kanıtlayamamış ve hapis yatmış diye duydum.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

kontrat geregi filmin oyunculari kendilerini hic biyerde göstermiyorlardi film ilk vizyona girdiginde
daha sonra basin oyuncularin gercekten filmde öldügünü idda ettigi icin yönetmen oyuncularla basinin karsisina falan cikmis...
arte die bi kanalda gecenlerde bu filmin yönetmeniyle ilgili belgesel havasinda bi film vardi
.blair witch tarzida bunlardan gelio :)[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 27 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Hiç tavsiye etmem. mutlaka izlenmesi gereken bişey değil. izlenmemesi iyi olacak film. 1 kere izledim bir daha izlemem.

-1 , Mutlaka izlenmesi lazım abi naaptın...

said:
LathspeLL, 27 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:Yönetmenine dava açılmıştı "sahneler gerçek" diye, yönetmen aksini kanıtlayamamış ve hapis yatmış diye duydum.

+2 , euheuheuhe, aklıma gelmedi değil,iyi oldu söylediğin. Ama bence gerçek fln değil sahneler,çünkü ne bilim çekimler fln bariz yani insanlar fln kesinlikle öldürülmüyor,
Spoiler

Mesela yamyamlar aralarına aldıkları bi kişiyi parçalarken çok basit vuruyolar,yamyam dediğin bam güm dalar o sopayla... Ya da kadının kafasına taşla vururlarkene kamera kafanın dibine giriyo,taşlayanlar sadece dokunduruyo fln, ama hayvanlar kesinlikle öldürülüyor!!! Bariz yani o,öyle böyle değil yani,çat çut parçalıyolar hayvanları,en mükemmel örneği ise kaplumbağanın katledilişi...

Spoiler bitti

Kesin alın izleyin,ama kusarsanız bana kızmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...