Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Acmayin su konulari yaa.. asap bozucu sey.. bohuhu.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 gameshow diye bi erkek dergisi çıkarıcam la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 eskileri hatırladım, a5 siyahbeyaz dergileri, muhammed dabiri den ilk frpyi duymamı, murat adanç, meg, polat yarışcı off oofff ne güzel o günler ne güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 1. ve son sayısı dahil biri hariç hepsi elimde vardır hala. Gözüm gibi saklarım evimde. Hatta kendim arkadaşlarımla 12 sayı dergi çıkarmıştık zamanında. Fotokopi fln değil baya baya baskı. Onları dahi yığmışım bir kenara, Gameshowlar tek tek paketli... O derece. Türkiyeye öyle dergi gelmedi bir daha. Geleceğinide sanmam. Not Enough Memory'den Engin Ablasına ,Big Ben'inden FRP köşesine... Hele ki bir MAC vardır. Off off... Ne olursa olsun; o dönemi gördüm, o tadı tattım ya. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tam çözüm halflife vermişlerdi hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tam çözüm tomb raider efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bu arada mavraboard'un 5. veriyonuna ara sıra mesaj atan bikaç kişi var. Ghozy de orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 aquila said: ooo geleneksel gameshow, gameshow en birinciydi, ben soyle severdim, boyle yalardim konumuz acilmis, hayirli olsun. Hehe ama hakkaten öyle yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 amatör ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ne dergiymis ama be. hic bi zaman anlayamamistim bu gazi, hala da anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 valla level da alırdım gameshowda.sırf oyunlara olan merakımdan yani.bide cd md veriolardı işte merak ediodum hiç bu kadar duygusal yaklaşmamıştım dergiye.hala duruolar evde.hiç kullanısmamıs gibiler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lemanın 91 95 yılları arası neyse gameshowda o idi.anlata biliyormuyum.game show ilk çıktığında level dergisi yoktu.sadece pcoyun diye bir dergi vardı.oyun açıklamaları şöyle idi.yeni oyuna başlamak icin start a newgame, kayıtlı oyunu yüklemek için load a game, oyunu kapatıp dos a dönmek için quite basıyoruz gibi açıklamalar yapıyorlardı.gameshow böyle bir dergiden 40 fırın daha üstündü.nasıl leman diğer karikatür dergilerinden faklı idiyse gameshowda öyle idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 son sanirim 4-5 sayisinda benim yabancilarla yaptigim roportajlar yayinlanmisti... sniff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 herkesin uzaktan yakından bi katkısı vardı o dergiye güzel di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya hiç unutamam,sorularınızı görüşlerinizi diskete yazıp gönderin diyorlardı,sivriakıllı okurlardan birileri disketin üzerine yazıp göndermişlerdi bunlarda kapak yapmıştı o disketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ah gameshow ahhhhh ozledik seni :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bi offf lan off yapmaya gelmiştim :D 97 temmuz sayısını yurtdışına gittiğimde götürmüştüm yanımda (bi kaç ay öncsinide alcaktım okurum diye sıkılmamak icin ama unutmuştum) e 3 ay elde tek 1 aylık sayı olunca da cevir allah cevir parçalamıştım dergiyi tekrar tekrar okumaktan AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Azmodai said: ne dergiymis ama be. hic bi zaman anlayamamistim bu gazi, hala da anlamiyorum. angry video gamer nerd'ü veya yahtzee'yi seviyor musun? yok onları da sevmiyorsan, gameshow'un antipatik gelmesi normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar