roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_y9FPkIloObw/SfBYKHG1osI/AAAAAAAAAjU/JzOTTfqRgeA/s200/Clipboard01.jpg Aynalı Kemer adlı blogda Türk asıllı bir Amerikan vatandaşının fark ettiği durum, bölgede infial yarattı. Google'a binlerce mail yağdı, facebook grupları kuruldu. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=google+in+ermeni+soykirimi+logosu http://aynakemer.blogspot.com/2009/04/google-ermeni-propagandasna-alet-olmasn.html http://www.facebook.com/group.php?gid=72574738959 Tepki için hazırlanan tepki maili to whom it may concern, we heard that you are preaparing a logo for the celebration of the armenian genocide day. you know this is a very big lie. no armenians were hurt in 1915 and during the shooting of this film. ok maybe some of them were hurt but a lot of turks were killed too. but we closed that case, we look to front. past is past and like mustafa kemal ataturk (the founder of modern turkey) says: "everybody hurts". i mean life is bad, so let's not make a big deal of this. please don't put that logo on your page or i'll never use google again. yahoo search is good enough. there is altavista also. that's good too. but we love google, you are clever people and we don't want to be bad with you. so once again no logo please! best regards isim soyad Ben google'ın hiç bir hizmetini kullanmıyorum arkadaşlar artık siz de öyle yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Logo Google standartlara göre epey kalitesiz. Şahsen yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 FOTOŞOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Olay California'da ikamet eden İlyas Hammoth'un dikkati sayesinde farkedildi. Google ana sunucusunun önünde mal indiren bir kamyoneti dikkatle izleyen İlyas Bey kamyonetten indirilen logoyu ve tıklayınca gidilecek olan "armenian genocide" stringini farketti. abi sunu okumadin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 İnanan inansın ben Hocalı da binlerce kardeşimizi katleden bu adamlara destek veren gugılın hiç bi hizmetini kullanmam artık. HAYRET BİŞİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 tepki mail'i çok fail imiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fake olduğu bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 mail de bu kadar saçma olur yalnız.. bir gazla yazılmış.. biraz daha resmi bir dilde yazılması gerekirdi, bu maili kimse sallamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 BonePART said: Olay California'da ikamet eden İlyas Hammoth'un dikkati sayesinde farkedildi. Google ana sunucusunun önünde mal indiren bir kamyoneti dikkatle izleyen İlyas Bey kamyonetten indirilen logoyu ve tıklayınca gidilecek olan "armenian genocide" stringini farketti. abi sunu okumadin mi kanıtı var abi alın işte bakın adam cep telefonuyla çekmiş http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3217_74953459785_611459785_1742344_8033179_n.jpg http://www.facebook.com/photo.php?pid=1742344&o=all&op=1&view=all&subj=72574738959&aid=-1&id=611459785&oid=72574738959 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Asparagas gibi geldi , doğruluğu belli olmadan sürü koyun şeklinde milletin üşüşmesi de tipik araştırmadan , öğrenmeden yoksun , hazıra kon , söv eylemlerini gerçekleştiren bir kısım insanlarımız. Yazık. Doğruluğu kesinleşince tabiki tepkimizi veririz , ama dedikodu iken bu şekilde hareket etmek çok cahilce geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 FAİL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mynet yeni haber geçti şimdi; Bill Gates'in dağıttığı çeklerle zengin olup üstüne bir de internetin en ünlü simalarından biri haline gelen Patricia Teyze şimdiye kadar her mailde kendisini destekleyen Türk dostlarını yalnız bırakmayacağını açıkladı. Basına yaptığı yazılı bir açıklamada Google'ın böyle bir girişim de bulunmasının etiğe aykırı olduğunu vurgulayan Teyze, "Google'ın sahipleri bu anlayışın destekçisi ise, internetin en büyük sitesinin ne kadar yanlış kişilerin elinde olduğunu anlaşılır. İşte bu sebepten daha temiz bir internet için Google'ı satın almaya düşünüyorum" diyerek sözlerini bitirdii. Bu sözlerin üzerine açıklama yapan Google yöneticileri ise "Motorumuzun bonservis bedeli bellidir. Eğer kendisi de gitmek isterse, 4 milyar doları veren alır" şeklinde açıklama yaptı. Şimdi herkes merakla olacakları bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ha bu aradada kamyonet üzerindeki fotoşop da çok acemi duruyor, madem çoluk çocuk kandıracaksınız adam gibi yapın helal olsun diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Biz gülüyozda buna inanan salaklar çıkacaktır.Resme baksanıza bariz fotoşok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Donanımhaber'de bu konu başlığı altında hararetli tartışmalar dönmeye başladı bile. Seviyorum bu ülkeyi ya ahahhahashdf http://img7.imageshack.us/img7/2039/34023908.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Daha da güzeli adamlar logoyu niye tabela yapıp binaya assınlar, her logo değiştiğinde tabela mı değişecek, yapmayın ya hayvan terli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ekşi sözlükteki yorumlar , "bu insanlar sokakta yolunu nasıl bulabiliyor ?" sorusunu sormama sebep oldu. İnternet leş olmuş takılmayalım artık :). Çok vahim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hahahaha resim süpermiş, yılın en başarısız fotomontajı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Tabelayı Eyalet Emniyet müdürüne şikayet edeceğim diye tır gözden kaçmış; hem 4 arabalık otopark yeri işgal edilmiş hem de engelli parkından mal indiriyorlar. Google'a hiç yakıştıramadım(td), hemen facebook grubunu kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hemen kapattırıyorum gogle yi!1, bilgisayarıda satıcam, güvercin alcam yerine. 25 IQ altındakilerin nete girmesi yasak olsun abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Norak said: hemen kapattırıyorum gogle yi!1, bilgisayarıda satıcam, güvercin alcam yerine. 25 IQ altındakilerin nete girmesi yasak olsun abi lol Ahahaha harbiden bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kötü feyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 roket adam said: BonePART said: Olay California'da ikamet eden İlyas Hammoth'un dikkati sayesinde farkedildi. Google ana sunucusunun önünde mal indiren bir kamyoneti dikkatle izleyen İlyas Bey kamyonetten indirilen logoyu ve tıklayınca gidilecek olan "armenian genocide" stringini farketti. abi sunu okumadin mi kanıtı var abi alın işte bakın adam cep telefonuyla çekmiş http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs031.snc1/3217_74953459785_611459785_1742344_8033179_n.jpg http://www.facebook.com/photo.php?pid=1742344&o=all&op=1&view=all&subj=72574738959&aid=-1&id=611459785&oid=72574738959 ben bile bu kadar kötü fotoşop yapmam yahu :) roket adam'a +rep terazisine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ekşi nasıl yedi bu laleyi hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar