goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 arkadaşlar yılın çöpçatanlık anketini huzurunuza sundum. gecenin bu vakti böyle bişey kasmış olmamdan ilk aşkını dünyanın en büyük aşkı sanan liseli ergen psikolojisinde olduğum fikri yürütülebilir. ancak yanlıştır. benim oyun unutamama üzerinedir. anketi açarken şeyi merak ettim. kaç kişi mutlu, dünya düzeni nedir? troller yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Son şıkı işaretledim ki biraz da olsa dengelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dur tahmin edeyim ADI DİLARA MI YOKSA? (kendi topikimin trollü oldum ban pls.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 DİLARA! YAKTIN BENİ ALLAHSIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 3. işaretledim.ama aklıma gelen platonik aşkım değil eski sevgilim :) platoniğe karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bir ilişkim yok ilgilendiğim biri yok. rahat değilim. (fixed) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Abazayım seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 elizabetle mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Beraber vakit geçirmekten wow'a zaman kalmadı, ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Anketa bak ahahaha Dicem ama 4.yü işaretleyen 2 tane ergenden biriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oha bu cevaplardan sonra sevgilim var mutluyum demeye çekindim bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 abicim mutluyum ama bi tane daha olsa fena olmaz secenegi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya ankete edik lazım aslında. bi "biriyleyim ama başkasını arıyorum/ peşindeyim" bide biriyleyim ama eski platoniğim /sevgilimi bazen hatırlıyorum olmalı orta seçenek. oranlara bakıyoruz. dünyanın yarısı mutlu. hatta ilk ve son cevapları alırsak % 75 mutlu gibi. % 25 sorunlu kitle mi oluyoruz lam biz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bir süredir platonik bir aşk yaşıyorum, genelde depresifim. dsklfkjlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 3 sevgılım var . 3 boş gunum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben boyle depressif anket gormedim ahaha arasi nerde yavrum. mesela sevgilimle aramiz iyi, ama uzakta oldugumuz icin simdilik sorunlar var. hanu bunu temsil eden secenek? su sizmazi secmek zorunda kaldim ama gel gor ki arada kitalar var o yuzden su degil, okyanus siziyor. cok depressifsin evlat, kari kiz takma bu kadar uni ve sonrasinda onlar sana gelecek zaten. sdadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Azmodai said: cok depressifsin evlat, kari kiz takma bu kadar uni ve sonrasinda onlar sana gelecek zaten. sdadfg dünyanın en büyük yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 icinde yuzuyorum su an, gayet dogru sdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 artanlardan bi tabak da bana yapsana o zaman sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Aşkın ateşi yakarmış ateşi duydunuz mu aşkın ateşini o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ne içinde yüzüyosun azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sanırım bayan. Bayan içinde yüzmüyor yani, her tarafta bayan var demeye çalışmış çok ayıp öbür türlü anlaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ASD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Azmodai said: cok depressifsin evlat, kari kiz takma bu kadar uni ve sonrasinda onlar sana gelecek zaten. sdadfg üni bitti yüksek de bitiyor lan hani yoklar !!1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mutluluğu arayan kızları beklerim. Dövize 15 yıldır en yüksek faizi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar