Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Regalya said: roguemiyim ben expose+ks atıp adam keseyim overpower skill ile Expose nerfinden sonra Cloth/leather/maile expose atan rogue neredeyse kalmadı. Sanctified Wrath'la 50% armor ignore ediyor wings'le paly Hatta, Hammer of Justice > Kidney Şaka yaptın sanırım ; )
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abicim ben sadece sunu diyim yane beni uzen odur huntardim war 110 resilim war 15 k felanda canim yane item kasmaya usendigimden pv yapyorum acik soliyim yksa hic isim olmaz pvp dedigimde avde bole arkadan ok atiyorum kanatli bisi geldi mi 2 sey oluyo once bi solucan resmi gibi bidebuff yiyorum bole kelebek larvasi gibin sonra trinket basiyorum geriye zipliyim derken cicuv diye stun oluyorum sonra done done bisi geliyo icewing yde gozumua ciyorum
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi tamam da 110 resi hiç bişey ifade etmez tabi soyle bişey var 650 resi var rogueda 22k hp pri buffıyla bi iki kere pain suspressionda ölmüşlügüm var sdfg
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 olm ben serdarortaci holy olarak tek stunda keserim EEHEUEHEUEHEU
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 o degil de ırkdaşım serdar ortaç tam bir türkçüymüş sanat camiasında sanat camiasından böyle bir ismi seçtigin için seni bir kez daha kutlarım o gavurlara türkçülük dersi veriyoruz !!!!
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 abi 110 bisi isfade etmiyo onu biliyorum zaten sadece garip gelen iste bole bisiler geliyo bana bisiler oluyo once yerden yukseldigimi hissediyorum sahitlerim war sonra stan yiyip oluyorum
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lava burst atiyordur shaman aga ondan oluyor hep fefese
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 lavaburst atsa stana ne gircem lan 11 k vuruyorum ben 1 hitlerim kendimi
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 iste paladin yardim ediyor sana anlamiyorsun shaman lava burst cakiyor ucup asagi dusup kolunu bacagini kirma diye stuni basiyor kitlemek icin asdfasfd
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aşağı düşüren lava burst değil yalnız
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 thunder storm o bosver paladin abi o ne anlar o kanat acip donuyo cast felan dyoruz what cast diyo
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 cast nedir bilmem ama casit nedir bilirim aga
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 varyor da cast ediyor artık.. slam cast ediyor.. shattering throw cast ediyor.. varyor da caster oldu :D
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 berkay aga ona trinket basmıcan stuna basçan
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yazmıyım diyorumda illa biton bilen bilmeyen yazmış dayanamadım Paladinler şu an hala tam olarak stabil oturmuş halde degil blizzard ne yapıcagını bariz bir şekilde bilmiyor mesela gelen beacon of light nerfi arena yüzünden geldi adamlarda kabul etti onu paladinlerin manası bitmiyor diye amaçlar gidipte 20dk sürmesin maçlar diye dengelemeye calışmak ama bir yandan class ın combat mekanigini komple değiştirmekte yanlış. PTR de hem pve hem pvp deneme fırsatım oldu, VoA ya girdik deneme amacı ile 3 paladin vardı raidde arada geyik geçiyor warlock bahsediyor normalde kensinin rogue oynadıgını ilk defa lock nasıl mış görmek için actıgını premade charı adam emalon da 6.6k dps le kapandı ben bir yandan ne varsa elimdeki skilleri beklemeden yüklenerek 4-4.5k arasındayken şimdi her combay farklıdır bazıları casterlara avantajlı bazılarıda aoe classlara bazıları daha cok meleee lere yönelik genel olarak overal düşüncem dengesiz nerflenmiş PvE DPSi. Onu geçtik hadi şimdi paladinlerin SoB/SoM kalktı yerine corruption a stacklamadan sonra dmg increase verdiler iyi güzel PvE için.. e iyi de bu sealı arenada kullanamazsın o kadar target değiştiriyorsun kime gidipte kaç stack yapıcaksın ki vurasın o yüzden PvP sealı direk seal of command oldu iyi bakalım onuda denemiş olduk gördügüm kadarıyla paladin burst dmg olarak tamamen hikaye bir halde o yüzden gelipte paladin beni stunda 1 shot etti diye aglamayın boş yere onu yapabilen kaç tane class var hala paladin diye qq qq başka bişey demiyorsunuz. SoC + CS + DS + Exorcism (AoW ile) = 10-12k dmg yapıyor ki bu karşimdaki adam PvE setliydi resillance olmadan etmeden şimdi 800 resi zorunlu olucak o zaman kim ne vurucak bakalım nerf stick gezicekse ortalıkta vurması gereken cok diger classlarda var RMP leri bitirmeleri lazım. yani overall bu patch cıkmadan dengelemleri lazım aban güclülendirsinler etsinler demiyorum ama oyun dengelensin şu an paladin gereksiz bir hybrid halde
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tabiri caizse itin .ötüne sokmuşlar yani retri yi? humm yeni ne kassam ki :P edik.. tbc zamanındaki gibi pve holy / prot dayatması gelmez insallah.. retri pvp yapacaksanda BG lerde takıl muhabbeti olacak retri gene heralde..
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Invulon said: SoC + CS + DS + Exorcism (AoW ile) = 10-12k dmg yapıyor kac yapmalı 20k dimi? simarik cocukların 100 ytl harcligi begenmemesi gibi bisey.. /facepalm
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şimdi 100 TL harçlık da fazla bişey değil ama.
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 axedice said: Şimdi 100 TL harçlık da fazla bişey değil ama. harclik ? gunluk alinan bisey olarak dusunmuyosun sanırım,gunluk fazla degil diyosan ben havlu atarım orda, calisip kicini yirtip ayda 3 bin tl kazanamiyorum ben sahsen.
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben de kazanamıyorum aylık 300 alıyorum =(
tinu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 [img=http://img26.imageshack.us/img26/395/palay.th.jpg] Üstümde t9 set var , buff olarak bom ve trinket ı actım, ap ve hit e bakarmısınız, raid buffıyla ne hale gelir bu merak ediyorum.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 t9 ne ara cıktı ya. en son t8 ve t8.5 ler yokmuydu. yoksa ben 1 sayı karıstırdım mı
tinu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 barbu said: t9 ne ara cıktı ya. en son t8 ve t8.5 ler yokmuydu. yoksa ben 1 sayı karıstırdım mı ptr deyim :)
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Lastguard said: Invulon said: SoC + CS + DS + Exorcism (AoW ile) = 10-12k dmg yapıyor kac yapmalı 20k dimi? simarik cocukların 100 ytl harcligi begenmemesi gibi bisey.. /facepalm facepalmlık bişey degil gidip de her EU forumlarında gördügünüz gereksiz geyigi taşımayın kullanımını dogru düzgün yapmadan bari 12k dmg PvE setli birine demek 800 resi li birine kac k olur? ya hic bir DPS class la arenaya girmişligin yok yada diger classların dmg lerinden habersizsin
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tinu said: [img=http://img26.imageshack.us/img26/395/palay.th.jpg] Üstümde t9 set var , buff olarak bom ve trinket ı actım, ap ve hit e bakarmısınız, raid buffıyla ne hale gelir bu merak ediyorum. recountun yüklüymüş söyle 2-3 dk o dummy üzerinde dps yaparmısın nedense gözükmüyor ne kadar dps yaptıgın ondan sonra kıyaslama yapılır
Öne çıkan mesajlar